من از اینجا دانلود کردم تو5 ساعت سالمهنقل قول:
[کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/sports/proevolutionsoccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe?rs=150&e=1253485172&h=e96ddf7d248a2feb59b0eaba2111fecd&file=PES2010_PC_DEMO_Setup.exe]
Printable View
من از اینجا دانلود کردم تو5 ساعت سالمهنقل قول:
[کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/sports/proevolutionsoccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe?rs=150&e=1253485172&h=e96ddf7d248a2feb59b0eaba2111fecd&file=PES2010_PC_DEMO_Setup.exe]
با سلام خدمت همه بچه ها. بالاخره این ارور لعنتی data1.cab حل نشد و ما نتونستیم این بازی لعنتی رو انجام بدی م. اما بازهم از همه دوستانی که با نظراتشون مارو دلگرم کردن تا شاید بتونیم مشکل رو حل کنیم تشکر میکنم
> یکی از دوستان گفت که باید درایو ویندوزت فضای خالی زیاد داشته باشه ، منم درایو ویندوز رو 8 گیگ خالی کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که همه این جور مشکلا از ویندوز ناشی میشه و باید ویندوزت رو عوض کنی ، منم وینئوز رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که این مشکل روی ویندوز XP ایجاد میشه و باید ویستا نصب کنی ، منم ویندوز ویستا نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که احتمالا فایلی که دانلود کردی مشکل داره و باید از یه جا دیگه دانلود کنی ، ولی من فایلو به یکی از دوستام دادم و اون تونشت بازیو نصب کنه منم جزغاله شدم چون اون تونست بازی کنه ولی واس من درست نشد
> خودم هم هرکاری از دستم بر میومد انجام دادم ولی نشد
...
راستی بگم اون چیزی که من دانلود کردم یک تنها شامل یک فایل 889 مگی هستش که باید اونو نصب کنی
با این حال هرکی بتونه به من کمک کنه واقعا ازش ممنون میشم
اقا جون هرکی دوست دارید یک کمکی به ما بکنید ما هم بتونیم بازی کنیم ، دارم اینجا میمیرم (مخصوصا دوستان حرفه ای)
بدون PES زندگی کردن سخته به خدا!!!!!
من یه راه می گمنقل قول:
شما برو رو سیستم یکی دیگه نصب کن بعد پوشه ی نصب شده ی بازی رو رایت کن ( حدود 1 گیگ میشه ) بعد هرجا که خواستی و رو هر سیستمی می تونی راحت کپی کنی و بازی کنی .
در ضمن می تونی روی فلش مموری هم بریزی
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
آقا من روي تمام رزولوشن ها ميتونم بازي رو با response time طبيعي و خوب بازي كنم
فقط يه سوال؟؟؟!!!!
اين قضيه اختصاص كارت به بازيكن توي دمو هست؟؟؟؟؟ اگه هست كجاشه و چجوريه؟؟؟؟؟؟
رفتم ولی باز نشد. لودینگ صفحه که تمام میشه فقط صفحه سفید اولیه رو نشون میده وهیچ اتفاقی نمیفته:41:نقل قول:
راستی سرعتت چنده؟
از دوستان کسی نیست که از بهبهان باشه ودان کرده باشه:10:
مردم زبی ساکری :41::41::41::41::41::41::41::41:
یکی از دوستان که امکان شو داره این روش و امتحان کنه اگه جواب داد منم همین کارو انجام بدم.نقل قول:
خوب بالاخره دمو دست من و مهران عزيز هم رسيد
فقط با اينكه 1 تا 2 ساعت بازي كردم مي تونم بگم فوقالعاده است اين بازي از خيلي جهات
ولي نقصايي هم داره كه چون كد 70 درصدي بازي اميدوارم تو بازي نهايي حل بشه !!!
البته داوري بازي واقعا مشكل داره و بايد زياد روش كار كنند !!!
راستي شما گفته بوديد كه داور عوض شده و لي همون داور قبلي يه هستش كه ؟؟؟؟؟؟
من به قيافه اين داور الرژي دارم نمي دونم چرا اميدوارم اينم درست كنند تو بازي اصلي
فكر كنم تا چند روز ديگه هم من هم مهران يه نقد منصفانه واسه بازي داشته باشيم و مزايا و معايب اونو از ديدگاه خودمون بيان كنيم
کسی تفاوتی بین PES 2010 تو XP با سون یا ویستا احساس کرده ؟!
گرافيك بازي و گيم پلي اش تركونده ولي باگ زياد داره !
مخصوصا توي دروازه و دفاع و در استپ كردن توپ ها !
اينجا Victor valdes مثله مجسمه وايساده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]