پینگ نصفه سکته میزنه(مخابرات)
مخابرات که اینجوری باشه چه انتظاری از بقیه شرکت های خصوصی میتونه داشته باشه:41:
Printable View
پینگ نصفه سکته میزنه(مخابرات)
مخابرات که اینجوری باشه چه انتظاری از بقیه شرکت های خصوصی میتونه داشته باشه:41:
مخابرات دیروز قطع بود اینم وضع امروزشه:ping google.com...Ping statistics for 173.194.32.3: [/B]Packets: Sent = 100, Received = 43, Lost = 57 ([B]57% loss),Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 290ms, Maximum = 333ms, Average = 302ms
packet lost در حدود 70 تا 80 درصد هست!!
اینترنت رو کشتن!نه صفحه میاد، نه لود میشه، هیچی!
تُف بیاد :31: ما رو مسخره کردن :41:
وضعیت رو :2: :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=254ms TTL=50
Request timed out.
صلوات بلند :31: در ضمن میتونید شعر کربلا کربلا ما داریم میاییم رو هم بخونید ما تو صف اول خط مقدم قرار داریم :27:
خــــــاکـــ تو سرشون
اين طور كه نشون ميده اينترنت كلا به هم ريخته. حتما به خاطر مسائل 30 يا 30 هست.
ظهر ساپورت مخابرات میگفت که "قطعی دیتا" دارند و امیدوار بود که امروز درست بشه اما اینطور که به نظر میرسه به این زودی مشکل حل نمیشه. چیزی که تو روز غیرتغطیل خراب شده بعیده تو روز تعطیل درست بشه.
به جای این حرفای خاله زنکی یکی جواب سوالی ک پرسیده میشه رو بده البته ندید هم پیدا میکنم اما بس کنید اینجا مگه چته ک هی پست اسپم میفرستید
موفق باشید
زمانی که اینترنت یک یا چند ISP مشکل دارند خوبه که کاربران میان در تاپیک وضعیت ای دی اس ال ارومیه وضعیت خودشون رو میگن تا بقیه هم در جریان باشند. من خودم اگر نمیدیدم که کاربرای دیگه اینجا مشکل دارند شاید ساعتها با مودمم ور میرفتم. این کار اسپم محسوب نمیشه.نقل قول:
در مورد سوال شما من شخصاً لیست ISP های شهر رو ندارم. اگر داشتم حتماً تقدیم میکردم و مطمئنم کاربران دیگر هم اگر داشتند به شما میدادند. این کار که سوالی بپرسید و اگر جواب نگرفتید طلبکارانه با بقیه برخورد کنید و جفنگ بگید اسپم و نشون دهنده شخصیت شماست.
بدترین وضعیت نت که تا امروز در عمرم دیدم حتی زمان مرحوم دیال اپ هم اینطوری نبود ( adsl 2 plus نه بهتر است بگوییم dialup 2 plus ) :13:
الان که به p30world اومدم فکر کردم سایت قالب عوض کرده !!! اینم یه عکس بسیار جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]