کلا عنوان ها دو دسته اند
خودکار: خودمونی میشه ، پروفشنال و... (معیار: تعداد پست)
دستی : فعال ،ناظر و... (معیار: کیفیت و ارزش پست )
بله ناظر اختیارات داره...
Printable View
کلا عنوان ها دو دسته اند
خودکار: خودمونی میشه ، پروفشنال و... (معیار: تعداد پست)
دستی : فعال ،ناظر و... (معیار: کیفیت و ارزش پست )
بله ناظر اختیارات داره...
پس سوال رو خوب مطرح نکردم! از اونجایی که تعداد ارسالهام (پستها) حدود 60 تا بیشتر شده، حدس زدم که شاید ارسالهای یکی از انجمنهایی که قبلن ارسالهاشون شمارش نمیشده و من توشون ارسالی داشتم، از امروز شمارش میشن.نقل قول:
چنین است؟!
1- از نظر اختیارات خیر، همه کاربر عادی محسوب میشن، اما از نظر اعتبار و صحت پستها، شاید کاربر فعال بین کاربران دیگه چهرهی موجهتری داشته باشه ... با این حال این موضوع عمومیت نداره ...نقل قول:
2- همون طوری که سعید جان فرمودند، عنوان کاربر فعال به صورت دستی اعطا میشه ... یه مدیر وقتی میبینه کاربری در انجمنش فعالیتش به اون حدی از مفید بودن رسیده که عضوی از کاربران فعال اون انجمن باشه، به ادمین میگه و اون کاربر به عنوان کاربر فعال اون انجمن انتخاب میشه ...
3- عضویت در تیم مدیریت پروسهای زمانبر و بر حسب نیاز اون انجمن هست ... شما با فعالیت مفید به درجهی کاربری فعال انجمن مورد نظر برسید، بعد از چند ماه، یا حتی چند سال ممکنه تیم مدیریت تشخیص بدن که شما میتونید در تیم مدیریت کمک حال اونها باشید، در اون صورت انتخاب میشید و از دانش و تجربهتون استفاده میشه ...
4- خیر، هیچ یک از اعضای تیم مدیریت، چه ناظر، چه مدیر، چه سوپر مدیر، هیچ حقوقی دریافت نمیکنن، فقط عشق و علاقه نسبت به انجمن و کاربرانشه که اونها رو به فعالیت و خدمت به انجمن ترغیب میکنه ...
صحبت های کوروش کامل بود. :10: فقط:
فعالیت مفید، مستمر، بدون نقض قوانین و بدون حاشیه در یک یا چندین انجمن.نقل قول:
3-چجوری میشه ناظر شد؟
یاعلی:11:
چرا بعضی انجمن ها تعداد م ، ن ، ه شون زیاد (20 تا..... 10 تا ....)و بعضی دیگه از انجمن ها یک یا دوتا ناظر و مدیر بیشتر نداره؟
حتما نیاز نمیبینن.
اما انجمن پرینتر و اسکنر ناظر نداره و اون رو با سخت افزار جمع میبندن. {نباید اینجوری باشه}
به نظر من پرینتر و اسکنر باید تو ماشینهای اداری قرار بگیره و از
مطالب عمومی سخت افزار حذف بشه.
با سلام
من در انجمن انتقاد بحثهای خیلی خوب و کارسازی میکردم مثلا از توهین به مدیر گرامی نرم افزار به شدت و قهرمانانه مخالفت و اعتراض و مقابله کردم
الان آکوا برام پخ زد و تاپیکم در اون انجمن موجود نمباشد
جلوی new forum هیچ چیز ننوشته
و هنوان پخ Thread Moved هست
یعنی چه؟
سلامنقل قول:
یعنی اینکه من تاپیکتون رو مخفی کردم تا اگر توهینی شده عده بیشتری نبینن. این موارد رو با دکمه اخطار گزارش بدید.
دست شما درد نکنه :10:
بنده خیال کردم این اتفاق افتاده
در ضمن خواهشا اونا رو حذف کنید . بن شدن چاره ساز اونا نیست .نقل قول:
فقط در صورت نیاز به بحث های همه جانبه موضوع به انجمن اصلی پیشنهادات و انتقادات منتقل میگردد ...
به شعور کاربران توهین کردند
مرسی و ممنان بابک جانم :10:
این 800-900 تایی که به پستهای من اضافه شده دقیقا واسه چیه؟