نقل قول:
شما از بابت این قیمتها مطمئنی ؟ چون بنده خودم در این چند روز Canon G10 رو حداقل از 10 تا فروشنده سوال کردم و پایین ترین قیمتی که تونستم بگیرم 490000 تومن بود . گارانتی الرمس هم این دوربینو 525000 تومن اعلام می کرد . قیمتهای شما واقعا حیرت آوره . G10 و SX10 به هیچ عنوان تو این رنج قیمت نیست . اگه امکان داره براتون شماره ای از اون فروشنده ذکر کنید .
راستش من این قیمت g10 و sx10 رو از یک مغازه کردم اونم اولین مغازهای که دیدم پشت ویترینش fuji f60 داره و حدس زدم که f100 هم باید داشته باشه بنابراین رفتم تو و به همراه قیمت فوجی قیمت این دو تا مدل رو هم پرسیدم و وقی قیمت رو شنیدم دهانم در وضعیت 90 درجه ای به مدت یک دقیقه باز موند.اون موقع اونقدر مشتاق بودم یکی از اون دوتا رو بخرم که نگو ولی حیف که گارانتی نداشتن و خیلی هم یغور و بزرگ بودن و من یه چیز جمع و جور میخواستم.بقیه قیمت ها هم برای مغازه های داخل پاساژ بود.هنگام ورود به پاساژ دو راه وجود داره.من پیچیدم به راهروی سمت چپ و مغازه در وسط راهرو دست چپ بود اگه برسم خونه از رو فاکتور اسمشو میگم.البته گفته بودین پاساژ مخصوص فروش دوربین ولی اونجا پر مغازه ی لوازم خونه هم بود.