توی چند صفحه قبل یادم میاد یکی گفت که اومده
Printable View
توی چند صفحه قبل یادم میاد یکی گفت که اومده
از اونجايي که من خيلي بي طاقتم همين امروز رفتم و اين گوشي خوشگله رو خريدم !!!!!!! :31:
تو اين بازار موبايل هر کي هر قيمتي بخواد ميذاره تو پاچه مردم بدبخت.
من 260 تومن خريدم. گارانتيشم نياست. البته همه ي اين گارانتي ها فقط يه کاغذ پاره ان!
رنگش مشکيه. همون طور که آسفا جون گفت سريال هاشو چک کردم. ساخت مجارستان هم هست.
حالا زدمش تو شارژ. هر چي با اکولايزر ور رفتم زياد باسش بهتر نشد ولي واقعا گوش آدم رو خسته نميکنه.
تو دبليو 700 صداش خيلي بلند بود و باسش زياد بود واگه 1 ساعت مداوم گوش ميکردي گوشت بدجوري درد ميگرفت. :41:
يه نکته ي بسيار عجيبش کيفيت فوق العاده ي اسپيکراشه:8:. واقعا صداهاي بلند رو که تو همه ي گوشيها خش ميندازه بدون حتي يه ذره خش پخش ميکنه. صاف صاف. :27:
خدايي خيلي باحاله. حالا فعلا ما بريم سراغش.....:31:
برنامه چراغ قوه کرک شده اومده ولی free نیست.
مبارک باشه دوست عزیز ..نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز نخریدمش !!!
قربون تو ممنون. :11:
من 2 سال پیش یه سی دی پلیر پاناسونیک گرفتم که رو خودش یه هدفون حرفه ای داشت.
الان اونو زدم به گوشی وااااای که چه صدایی.:8::8::8::8:
از بهترین واکمنهای سونی هم بالاتر بود.
با تنظیم اکولایزر خیلی توپ تر میشه.
حسگر تشخیص نورشم خوب عمل میکنه. ال سی دیشم که نگو. 16 میلیون رنگ !!!!!! :27:
به نظر من تنها عیب این گوشی هندسفری ان هست که خیلی بد توی کوش جا میگیره..من که به سختی داخل گوشم فشار میدم تا جا بیافته!!!
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز اقا من نمیدونم چرا گوشیم یک انحنای خیلی بد پیدا کرده یعنی پنل گوشی یک طرفش با خود گوشی فاصله پیدا کرده تو این عکس فکر کنم منظورم رو متوجه بشینحالا میخواستم بیبنم برای بقیه دوستان هم همینجوری شده یا نهکد:http://i15.tinypic.com/8eh5vmu.jpg
سلام دوستان .
من يه هندزفري بلوتوث گرفتم . ولي نم تونم به گوشي وصلش كنم .
اگه ميشه كمكم كنين .
:11::10::31:حمید جان سلام!این انحنا و فاصله طبیعیه و گوشی من و دایی من هم این انحنا رو داره!البته باید این انحنا باشه تا وقتی که میخواهی گوشی رو بچرخونی دو قسمت بالا و پایین گوشی با هم در گیر نشن و ساییده نشن!:8:نقل قول:
یعنی امین جان برای شما هم یک طرفش اینقدر انحنا داره اخه سمت چپ گوشی انحناش معمولی اما سمت راست خیلی انحنا داره یعنی وقتی گوشی رو می چرخونم به طرف موزیک اینگار کجه حالا داش امین یه عکس از دو طرف گوشیت میگیری من بیبینمنقل قول: