سرعت من روی 800 ثابته
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
سرعت من روی 800 ثابته
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
کلا یک مدت کمی بهتر شده .
آره واسه من هم بهتر شده خدا کنه همینطور بمونهنقل قول:
در مورد امضات :
باهات موافقم ولی اینو یادمون باشه که 95 درصد آب در بخش کشاورزی مصرف میشه که حدود 70 درصد اون بخاطر کشاورزی سنتی و عدم استفاده از سیستم های مکانیزه آبیاری هدر میره
اگه SNR Margin (که به اغلب بهش به غلط میگیم SNR در حالی که با خود SNR فرق داره و بعضی از مودمها هم همین غلط مصطلح رو به کار میبرن) حتی به مرز 0 برسه یا منفی هم بشه ممکنه مودم مشکلی نداشته باشه و اتصال برقرار بشه. اما ریسک پرش لینک میره بالا. به هرحال زیر 6db مارجین ریسکش بالاست. من خودم یه زمانی SNR Marginام حدود 6 بود. قطعی و پرش لینک خیلی کم داشتم. الآن هم که این عدد واسم حدود 11اه باز هم به همون میزان قطعی و پرش لینک دارم.نقل قول:
اگه ساعت سیستم خودت با ساعت سرورای پارسآنلاین مطابقت داشته باشه نه چیزی کم نمیکنه. ضمن این که تا جایی که من شنیدم و تا یه حدودیش رو خودم تست کردم، تا 7:12 یا 7:13 هم اگه دانلودت ادامه پیدا کنه خیلی وقتا رایگانه. اما این ریسکیه. یعنی بعضی وقتا میبینی دانلود تا 10دقیقه بعد از ساعت 7 صبح رو هم رایگان حساب کرده، بعضی وقتا هم میبینی که دانلود تا 5 دقیقه بعد از ساعت 7 رو هم کم کرده.نقل قول:
اگه میخوای ریسک نکنی و اصلاً ترافیک غیررایگان نداشته باشی حتماً ساعت کامپیوترت رو با ساعتهای اینترنتی هماهنگ کن و همون 2 تا 7 رو بذار دانلود بشه.
سلام. برای حجم کم شده زنگ زدم گفتن فعلا گیگ اضافه بخرین اون حجم کم شده ممکنه یک هفته طول بکشه برگرده. خلاصه 512 l مگ خریدم. دانلود شبانه با سرویس بک مگ محدود واسم توی ساعت رایگان نزدیک 15 گیگ دانلود کرده. بیشتر اوقات سرعت سرویس بالای 6مگ بود. خلاصه حال کردم.البته از روزی که سرویس رو تمدید کردم سرعتم بالا بوده. حالت عادی شبی 7 تا 9 گیگ دانلود داشتم.
شما که وضعیتت عالی بود! یهو چی شد؟:n08:نقل قول:
باور کنید پارس توی این تایپیک جاسوس داره!!!:n23:
دیشب برای من بین 400تا500 بود... فقط تو رو خدا چشم نزنید! تازه سرعتم درست شده!
کسایی که دوشب پیش تو تایم رایگان ازشون حجم کم شده بود، مشکل حل شد یا نه؟ برای من که هنوز برنگردوندن!
برای من رو برگردوندننقل قول:
دیشب سرعت تک لینکم از 200 بیشتر نمیشد ولی 10 تا لینک همزمان زدم بالای 300 میرفت :|
اینطوری که میشه یعنی منو محدود کردن یا چیز دیگه ایه؟ :n13: