downstream 512 تا چند روز پیش رو 2mb بود دوباره الان بستن رو 743kb زنگ زدم میگم چرا اینجوریه میگه اون 2mb پروموشن بوده:2:
Printable View
downstream 512 تا چند روز پیش رو 2mb بود دوباره الان بستن رو 743kb زنگ زدم میگم چرا اینجوریه میگه اون 2mb پروموشن بوده:2:
من تو عكس قبلي كه از پنلم گذاشتم مگه نديدي كه به خاطر 3 روز دانلود تو 13 روز !!! محدود شدم !!نقل قول:
من روزها سرعت حدود 220 شبها هم حدود 50-60.هیچ مشکلی ندارم.
کسایی که شبها بکوب دانلود میکنن شاتل بدردشون نمیخوره.شاتل محدودشون میکنه.
من چند شب در هفته فقط دانلود میکنم که تا حالا هم محدود نشدم.
ديشب 1.8 گيگ دانلود كردم (اكو512) اونم از ساعت 3:15 تا 8 ... (البته يه هفته اين حدودا خونه نبودم و دانلود نداشتم بهم حال دادن مثلا از فردا همون آشو همون كاسه !!)
دوستان ديگه سرعت چطور بود ؟
من كرج هستم ... 12 ام ميخوام فسخ كنم اما هنوز جايي رو پيدا نكردم درست حسابي باشه :41:
سلامنقل قول:
نه دانلود تورنت مشکلی نداره .
شاید مشکل از seeder هایی که داری ازشون دانلود میکنی.
برنامه تورنتت رو هم آپدیت کن امیدوارم مشکلت حل بشه.
یا حق
یه چند شبی داشتم سر این شاتل عقده خالی میکردم ولی از دیشب ظاهرا فهمیدن محدودم کردن
امشب دوباره سعی میکنم ببینم چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خط 2 مگ دارم منتها این ماه برام تمدید نکردن و میگن فقط میتونیم 128 بدیم. هرچی گفتم اساسنامه شرکت دادم و مشترک حقوقی هستم به خرجشون نرفت بعد از 2 سال با تمام محدودتهایی که اعمال کردن عملا بهم گفتن بفرمایید بیرون
با تهران که صحبت کردم میگه اسمتون تو بلک لیست که با شما قرارداد نبندیم. بعد از چندین بار مراجعه به شعبشون منشیشون به من گفت شما زیاد دانلود میکنین گفتم هفته 2 شب . شب تا صبح میگذارم گفت دارن با مشترکین پر مصرف فسخ میکنن
در صورتی که بهانه تهران این بود که شما مشترک شخصی هستین نه حقوقی هر مدرکی هم ارائه بدین برای ما قابل قبول نیست
اخر این هفته میرم فسخ میکنم. کسی میدونه چقدر طول میکشه تا پورتم خالی کنن؟ میخوام برم طرف پارس انلاین
نه آقا این shatel کلاهبرداره تو بوق کرد که ۲ gig ترافیک رایگان دادیم ولی سرعت دانلود از torrent شد برامkb ۱ شده از امروز که دوره جدید شروع شد سرعترفته رو ۱۵۰ kb !!!!!!!!!!!نقل قول:
برای دوستان دیگه ایی هم که آرت 5 یا پایین تر دارن از دیشب سرعت دانلود دقیقا برابر با سرعت قراردادشون نشده؟؟
برای من دقیقا دیشب ساعات رایگان سرعت دانلود 47 بود!!!
اگه این رویه رو ادامه بده من دیگه تمدید نمیکنم.
اگه شخصا پیگیری کنی و بری نمایندگی نامه تخلیه بگیری بعد ببری مخابرات منطقه یا ISP مقصد ممکن هست تو یک روز هم تموم شه.نقل قول:
اخر این هفته میرم فسخ میکنم. کسی میدونه چقدر طول میکشه تا پورتم خالی کنن؟ میخوام برم طرف پارس انلاین
اگه از طریق سایت تقاضای فسخ بدی و گشاد بازی دربیاری بین 15 روز تا 1 ماه !
اینقد پینگ تایم داغونه که جی جی رو گذاشتم کنار:41:
128 روزا 250 دانلود دارم
رایگان 50--60 تا
از مدیا فایر 50 تا دانلود میده ولی از سایت های موسیقی شبانه 20 تا به زور مشکل از سایت هست که شبها هاتاشون سرعت کم میده؟
من تا حالام محدود نشدم دانلودی هم به اون صورت نداشتم ماه 10 گیگ شاید:31:
نقل قول:
شما یه کار کن
لینک هایی که میخوای دانلود کنی رو رمیوت کن توی کدیا فایر:31::27:
با این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]