دومی!نقل قول:
سرویس تلفن ثابت چیه؟ یعنی مثل مخابرات میان سیم کشی؟ چه مزیتی داره
Printable View
دومی!نقل قول:
سرویس تلفن ثابت چیه؟ یعنی مثل مخابرات میان سیم کشی؟ چه مزیتی داره
یادمه قبلا اینو پرسیده بودید و اون بار هم خودم توضیح دادم برای شما. بازم میگم.نقل قول:
خیر سیم کشی فیزیکی نداره. بر بستر اینترنتی که از اسیاتک میگیرید (در صورت نبود خط فیزیکی وایرلس یا TD-LTE ثابت این شرکت) خدمات مکالمه صوتی (تلفن) اختصاص داده میشه (VoIP). که با اختصاص یک شماره از شبکه مخابراتی کشور به شما برای زنگ خوردن یا زنگ زدن به باقی شماره های موجود در شبکه مخابراتی (SIP)، میشه سرویس تلفن ثابت بر بستر اینترنت.
خلاصش اینه که کمکی به راه اندازی ADSL برای کسایی که یا تلفن ثابت ندارن یا فقط از مخابرات نت میتونن بگیرند، نمیکنه.
نه، اگه خودم پرسیده بودم که میدونستم چیهنقل قول:
البته اکانت رو لپتاپ اکتیوه، و فقط من نیستم که از این سایت استفاده میکنم، ممکنه اشتباها با اکانت من پرسیده باشن (که بعیده)
به هرحال ممنون
با این وصف به چه دردی میخوره؟ مثلا من که تلفن ثابت ندارم اما TD دارم، میتونم بگیرم که شماره ثابت داشته باشم؟ اگه آره، تعرفش مثل همون تلفن ثابت مخابراته؟ جز تماس داخل شبکه حساب میشه؟ (همراه اول)
مزیتش برای کساییه که به خاطر پربودن ظرفیت سوئیچ مخابراتی امکان شماره دهی جدید در منطقشون وجود نداره و مخابرات بهشون شماره نمیفروشه. (حالا یا کلا خط و شماره جدید به عنوان اولین شماره یا به عنوان خط و شماره اضافه )نقل قول:
مزیت بعدی کنترل نرم افزاری خط تلفن و استفاده از گوشی بجای تلفن ثابته که نیاز به هزینه برای دایورت رو از بین میبره. تعرفه هاش هم داخل سایت اسیاتک هست. من دقیق نمیدونم تعرفه هاش گونتره یا ارزونتر.
نیمی از کشورهای اروپایی امروزه فقط از سیستم voip و sip برای تلفن استفاده میکنن, مثلا المان
حدود 10 سال هست خط تلفن های ثابت جمع شده
اونجا مزیتش اینه تلفن زدن داخلی رایگانی شده, یه بسته adsl یا vdsl دو ساله میخری با استفاده تلفن voip رایگان
احتمالا تا چند سال بعد ایران همینجوری میشه, اول باید این زیر ساخت فیبر نوری مخابرات تموم بشه
تلویزیون چطوری یهو دیجیتال شد, تلفن همینطور میشه
دوستان دقیقا چرا آسیاتر، به جای کاهش سرعت بعد اتمام حجم اقدام به قطع سرویس میکنه؟
ازپشتیبانی سوال کردم میگن در دست برسی هست، مشکل نرم افزاریه!!! آره جون عمتون
یعنی اینقدر گردن کلفته جز دو تا سرویس دهنده بزرگه اما اینقدر راحت دزدی میکنه؟؟؟
دوستان کسی مشکل با کانکت شدن به سرور های بازی ها نداره ؟ سراسری هست یا آسیاتک فقط به این صورته ؟ شنیدم ایرانسل و همراه اول مشکلی از این لحاظ ندارن.
بله مشکل دارهنقل قول:
هم ps4 هم موبایل هم PC
مشکل شخصیم، وصل نشدن یا پینگ بالاست
سلام.
من چند روز پیش درخواست تخلیه دادم رو آسیاتک.
رو یه خطم فن آوا دارم رو یه خطم آسیاتک. آسیاتک رو درخواست تخلیه دادم که برم شاتل.
بعد چند رو اس ام اس اومد که خط شما تخلیه شد. چک کردم دیدم هنوز رانژه س. بعد جالبه مودم که تنظیمات فن آوا روش بود رو وصل کرده بودم به خط آسیاتک که چک کنم ببینم رانژه س یا نه دیدم رانژه س چراغ dsl ثابت شد و دیدم یهویی چراغ اینترنت هم روشن شد. یعنی وصل اینترنت شد. با تنظیمات فن آوا.رو خطی که آسیاتک بوده و الان تخلیه شده!!!
بعد دیدم دان استریم رو 600 هست. سرعت خیلی کم. ولی وصل بود. اسپیت تست گرفتم زده بود سروش رسانه.
عجیبه. چیکار کردن خطم رو از رانژه در آوردن رانژه سروش رسانه کردن؟
کسی تا حالا این اتفاق براش افتاده؟
اصفهان هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این حجم اضافه که میخریم از آسیاتک چه عادی چه گیگ باکس حجم بین الملل هست یا معمولی؟
فرضا 100 گیگ بخرم میتونم اندازه 100 گیگ سایت بین الملل مصرف کنم یا 100 گیگ بخرم فقط 50 گیگ میتونم بین الملل مصرف کنم آخه احساس میکنم زود حجمم تموم میشه؟:n13::n13::n13: