به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده:n17:نقل قول:
Printable View
به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده:n17:نقل قول:
یه گیم موبایل هست به اسم ، mobile legend که امتیاز بالایی هم داره
متاسفانه نیاز به قندشکن داره، تهران اینو با اکثر .... ها راحت باز میکردم اما شهرستان با اسیاتک، به شدت مشکل داره... اگه موفق شی V رو وصل کنی (بماند که تو وصل کردن کلی به مشکل میخوری) ، لودینگ تا آخر میره و گیر میکنه!!!
کسی به مشکل مشابه برخورد کرده؟ راه حلی دارید؟
بنده هم ملتفط هستم،،سرویس کمتر از یک روز کاری هم وصل میشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
در کل جمع آوری از شاتل و راه اندازی در اسیاتک سه روز طول کشید( البته با پیگیری خودم). مقایسه من با شاتل هست.
در مورد اپراتور ها هیچ تفاوت خاصی ندیدم. بیشتر شانسی هست که چه کسی جواب می ده . اگر شانست خوب باشه شاید یه شخصی بهت بخوره که چیزی حالیش باشه وگرنه که همون کارهایی که حفظ کردن رو انجام می دن. مثلا خط من کیفیت خوبی داره و به راحتی تا 19 مگ دانلود و 1.5 اپلود رو می کشه ( رو annex m). زنگ زدم به طرف می گم خطم اپلودش رو از 1ببر بالا تا 1.5 بدون اینکه annex m رو استفاده کنه می گه گذاشتم . یعنی این بابا هنوز نمی دونه هر annex چقدر توانایی اپلود و دانلود رو داره. فعلا دیدم با این حرکتش نویز خط از 11 افتاد رو 6 گفتم داداش برگردون رو همون 1 مگ . بنده خدا می گفت همچین گزینه ای تو پنلم ندارم annex رو تغییر بدم. قسمت جالب تر اینکه پینگ من برای 4.2.2.4 حدود 116 تا 120 و برای 8.8.8.8 حدود 108 تا 110 هست بهش گفتم سرویس کاهش پینگ رو اعمال کن برای بازی گفت اونم اعمال کردم . والا ما که تغییری ندیدیم. :n02:. خلاصه جونم براتون بگه گفتم امشب بیخیال بشم یه شب دیگه شانسم رو امتحان کنم:n10:.در کل اگر تجربه شاتل رو داشتین اسیاتک هم یه چیزی تو همون مایه هاست. دانلود از سایت ها داخلی بین 1.4 تا 1.8 بسته به سرورش متغیر هست ولی اون سکته دانلودی رو که دوستان اشاره می کنن می شه دید که برای کسری از ثانیه داره . این مورد رو توشاتل ندیده بودم. حالا اگه دوست داشتین دو تا لینک بزارین سرعت دانلود تک کانکشن اونها رو براتون بزارم
کیفیت تک کانکشن برای انلاین دیدن فرقی با شاتل نداره نمی شه روش حساب باز کرد برای سایت های خارجی البته هنوز زوده برای نظر قطعی . به محض اینکه تونستم از توی تخم مرغ شانسی اپراتورهاش یدونه خوبش رو در بیارم شاید وضعیت بهتر شد. اگر شد نتیجه رو براتون می گم.
خیلی لطف کردید،میتونید چک کنید ساعات اوج ترافیک سرعت تک کانکشن چطوره؟منظورم ساعات ده تا دوازده شب هستشنقل قول:
دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشیننقل قول:
[QUOTE=dvb55;9096826]دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشین[/QUookl
معمولا تست سرعت با نرم افزار ookla
به صورت تک کانکشن و از سرورهای اروپا میگیرم،شما اگه لطف کنید با همین نرم افزار بصورت تک کانکشن تست کنید ممنون میشم،مخصوصا بین ساعت ده تا دوازده شب،خودتون اهل فن هستید،یه بررسی کنید نتیجه رو اعلام کنید مخصوصا واسه استریم ویدیو،اگر هم که اهل ایپی تیوی هستید یه اکانت تست براتون بفرستم چک کنید وضعیتش چجوریه .تشکر
امشب دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم در باره اپلود و annex m . اما جواب پشتیبانی : اینجاشو جناب خانی بخونین " ANNEX M !!!" :n08:
برای استریم اتلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید همون 480P هست البته بعضی اوقات 720P . کیفیت بالاتر لگ می اندازه.
با توجه به تست ها تقریبا سرعت خارجی نصف سرعت داخلی هست تا ساعت 10 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه عکس ها
توضیحات ادامه دارد
اما 10 شب به بعد برای استریم انلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید 360P هست و گاهی با لگ
ادامه عکس ها
تقریبا می شه گفت سرعت خارجی در این ساعات که مد نظرتون هست ترکیده . امیدوارم این مطالب بدرد دوستان بخوره
پایان تست