منم مخابرات دارم این مشکل رو با گوگل پلی دارم. فقط با قند شکن دانلود میشه در حالت عادی روی downloading می مونهنقل قول:
Printable View
منم مخابرات دارم این مشکل رو با گوگل پلی دارم. فقط با قند شکن دانلود میشه در حالت عادی روی downloading می مونهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپین زمستانه آسیاتک، "هیجان یک انتخاب"
اسیاتک
کمپین زمستانه آسیاتک با نام "هیجان یک انتخاب" در سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسیاتک، پس از طراحی و اجرای موفقیتآمیز کمپین روی نُت نت و نظر به استقبال مشترکان، کمپین زمستانه آسیاتک با نام "هیجان یک انتخاب" از روز شنبه ۲۲ دی ماه ۱۳۹۷ آغاز و تا پایان فروردین ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت.
شرکت آسیاتک به عنوان برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور، همواره بر ارائه و پشتیبانی سرویسهای با کیفیت تاکید داشته و سعی کرده رضایت مشتریان از سرویسهای ارائه شده را سرلوحه اهداف خود قرار دهد.
در کمپین زمستانه "هیجان یک انتخاب"، به جهت افزایش رضایتمندی مشترکان، امکان برخورداری از سرعت Mbps۱۶ با حجم و هزینههای متنوع، به صرفه و اقتصادی به انتخاب مشتریان وجود دارد.
امکان استفاده از شرایط ویژه خرید تلفن ثابت آسیاتل با قابلیت جابه جایی کشوری و استفاده از پرظرفیتترین و مجهزترین دیتاسنتر کشور و همچنین برخورداری از شرایط ویژه فروش پهنای باند نیز از دیگر مزایای کمپین زمستانه آسیاتک است.
در ادامه این گزارش آمده است از آنجایی که مشتریان سرمایههای اصلی سازمان به شمار میآیند، شرکت آسیاتک با انعقاد قرارداد مشترک با مجموعه اسنپ، امکان استفاده از سفر رایگان اولین سفر و پین تخفیف ۳۰درصدی اسنپ تا سقف ۳۰ هزار ریال در شهرهایی از سراسر کشور که مجموعه اسنپ در آنها فعالیت میکند را برای مشترکان کمپین زمستانه خود فراهم آورده است.
علاوه بر تسهیلات اشاره شده، به پاس همراهی مشترکان محترم جوایز نفیسی از جمله کنسول بازی XBOX و دهها سرویس ویژه به قید قرعه به خریداران پکیجهای کمپین زمستانی آسیاتک " هیجان یک انتخاب" اختصاص مییابد.
آسیاتک به عنوان برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور و با برخورداری از توان جوانان متخصص و متعهد ایران و بهرهمندی از جدیدترین دانش نرمافزاری و امکانات سختافزاری دنیا، در مسیر افزایش رضایت و ارتقا کیفیت زندگی مشترکان خود گام بر میدارد.
سه چهار روزیه وقتی دانلود میکنم هر 10 دقیقه یبار سرعت دانلود میشه 0 بعدش اگه آی پی عوض نشه همونجور میمونه
ویندوز عوض کردم مودم رو هم ریست کردم اما درست نشد
دوستان مشکل از کجاست ؟؟؟
دوستان، نیاز دارم یه خطadsl رو سالیانه شارژ کنم، فقط فاکتور قیمت مهمه، کمترین طرح ممکن ، بین آسیانک و یا جشنواره شرکت های دیگه رو اگه اطلاع دارید، لطفا اعلام کنید
ممنون
مثل اینکه دیگه نمی خواد مثل جام جهانی یه طرح با حجم بیشتر بده فقط طرح های 10 20 تومنی راه انداخته!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خریدش کجاست؟ یک سالش رو تو پنلم نمیبینم
تو پنل من که هست سرعت 16 مگ رو انتخاب کردی به اسم "پروموشن هیجان یک انتخاب ......." میتونی پیداش کنی!نقل قول:
آره دیشب که چک کردم فقط دومی رو میدیدم، یه ۶ ماهست
سلام.دوستان اسیاتکی چند تا سوال داشتم
1- پشتیبانی آسیاتک چجوریاست؟ اپراتور هاش چیزی بارشون هست؟
2- اپلود و دانلود برای 16 مگ رو چند می بندن ؟ اگر درخواست بدی روی annex m خط رو می بندن با اپلود 1 مگ؟
3- سرویس گیم داره؟ و اگر جواب مثبته برای 16 مگ خط رو چجوری می بندن؟
4- اگر الان جشنواره 6 ماهه بگیرم برای تمدیدش شرایط خاصی هست یا بعد شش ماه امکان داره دیگه این سرویس رو ارائه نکنن؟
ممنون از پاسختون و شرمنده که سوالات زیاد شد
آفا این آسیاتک چه مرگشه ؟
شش روزه هر سایتی مثل آپارات یا وقتی که دانلود میکنم چه لینک داخلی باشه چه بین الملل هر 10 دقیقه یبار سرعت دانلود یهویی 0 میشه بعد باید ای پی عوض کنم
با یخ شکن هم امتحان کردم اما همان آش و همان کاشه
ویندوز جدید هم نصب کردم مودم رو هم ریست کردم نشد
مشکل از کجاست باید چکار کنم؟؟