داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟ نوشته شاتل!:27:نقل قول:
دلت خوشه ها :31: اینا فقط بلدن پول بگیرن و دیگر هیچ
بعید میدونم همچین شرکتی پیدا بشه:19:
Printable View
داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟ نوشته شاتل!:27:نقل قول:
دلت خوشه ها :31: اینا فقط بلدن پول بگیرن و دیگر هیچ
بعید میدونم همچین شرکتی پیدا بشه:19:
کسی سرعتش کم نشده؟
دروغ محض اینا می گن یه شب یا 2 شب دانلود کردید تا 15 روز محدود هستید...سیاست تازه شاتل که تصمیم گرفتن اینجوری باشه:11::11::11: شرکت بیخودیه فقط اسم داره ....حیف که پول مفت میدن به این پشتیبانی که سوادم ندارن چه جوری جواب ملت بدن:31::31:من هر کی از دوستام میاد مغازه هیچ وقت شاتل معرفی نمی کنم دو تا از دوستان بنده پارس انلاین گرفتن تازه هم وصل شده تست سرعت شبانه گرفتن عالی عالی بود//////نقل قول:
سلام من یه بار تماس گرفتم و مطرح کردم گفتند که نمیشه! یعنی گفتند مودمت رو برای خودت نگه دار ! یه دونه هم نو از ما بخر! که من گفتم نخیر من میرم از بیرون و ارزونتر میخرم!! :13:نقل قول:
البته جریان مال 3 سال پیشه ، چند ماه بعد از گرفتن سرویس بود و من پشیمون شده بودم شاید الان قانون فرق کرده باشه.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
دانلود من همون 2 مگه. یعنی 253 کیلوبیت یا یه ذره کمتر بیشتر هست. اما پینگ افتضاح!نقل قول:
چرا سرعت من اینقدر کم شده ؟! برای بازکردن صفحات خیلی باید صبر کنم !
هدیه تولد دادن شون چقدر قشنگه اخی ، چی بهت گفتن منم می خوام شما اشتراکت برای کجاست ؟:11:
بمن هم زنگ می زنن من تولدم بهمن :40:
اون دوستمون میگه آرت بیش از چند گیگ محدود میشه !نه بابا پسر عموی بیشعورم تا الان از 90گیگ 17 گیگ گرفته آخ هم نگفته دیگه لینک کم آورده واسه دانلود دیشب زنگ زده بود لینک می خواست تا می تونه دانلود کنه:19: پس من چی ؟!:19:
خوب دوستم میگی که اشتبه کردم 1 ساله گرفتم چه می دونستم اینطوری میشه بخدا همه ازش تعریف می کردند بعد تخفیف هم داشت خوشحال شدم، حالا شما میگید چکار کنم؟:13:
بچه ها دیشب 20:30 رو دیدید در رابطه با تخلفات سرعت اینترنت شکایت های ما رو هم نشون داد ولی من پارس آنلاین هم دیدم که ازش شکایت شده بودا بابا بی خیال پارس آنلاین هم زد جاده خاکی ............. ؟
دیشب سرعت دانلود شبانه شاتل واسه من بین 64 تا 70 بود!!
آقا سرعت اکو 515 منو افزایش دادن هرگزنکرده ها،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیکم داره تموم میشه
دوباره محدود شدم ، این دفعه دیگه هیچی دانلود نکردم ولی دوباره محدودم کردن من حدود 700 مگ از شارژم استفاده کردم که این 700 تا هم دانلود نبوده فقط وبگردی بوده توی 6روز
حالا باید از پشتیبان های شاتل پرسید 700 مگ زیاده که منو جزو کاربرای پر مصرف گذاشتید و محدودم کردین؟؟؟؟
حالا اومده 2 گیگ هم بهم ترافیک هدیه داده!!!
سرویسم : ECO 512
2 روزه که پینگ هی داره کم و زیاد می شه. صبح تا عصر می ره رو 800 ولی شب دوباره درست می شه. ولی سرعت رو همون 260 هست و تغییری نکرده