بله انجام میدهنقل قول:
Printable View
بله انجام میدهنقل قول:
ممنونم، اطلاع دارید که از داخل پنل قابل تنظیم هست یا باید با پشتیبانی تماس گرفت؟نقل قول:
باید زنگ بزنید 1544 خط رو می زارن روی حالت fastنقل قول:
سلام
دوستان این صفحه پروفایلش چرا سیو نمیشه ؟ .. تا اینو کامل نکنی تو هیچ منویی نمیره .. تمام اطلاعاتم درسته اما باز میزنه اطلاعات با مشخصات کارت ملی مطابقت ندارد !!!
دوستان، آسیا دی ال که اسما رایگانه، من دیشب ۲ گیگ دانلود کردم، بعد سرعت از ۱.۳ مگ اومد رو ۳۲ فیکس!
اینطوریه یا مشکل دیگه ای هست؟
من که مشکلی ندارم زنگ بزنید ۱۵۴۴ پیگیری کنیدنقل قول:
کیفیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ منظور من بطور خاص اینترنت است و نه اینترانت. من بیشتر اینترنت را برای تماشای استریم و لایو استریم استفاده می کنم برای مثال تماشای لایو استریم در سایت twitch با اتصال این شرکت چطور است؟
سلام منم مثل شما دنبال سرویس دهنده خوب واسه استریم ویدیو هستم. شاتل عاااالی بود فقط مشکلش کندی بین ساعت ده تا دوازده شب بود.الان هم فن اوا گرفتم که واقعا وحشتناک بدرد نمیخوره. شما هم از تجربیاتتون بگید لطفا. میخوام از اسیاتک یا پارس انلایم سرویس بگیرم نظری دارید؟
سلام .سوال من اینه که قبلا که اسیاتک داشتید سرعت تک کانکشن شما چطور بود؟چون نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم . چون برای استریم ویدیو میخوام
سلام .اگه اینترنت اسیاتک دارید میتونید یه تست سرعت تک کانکشن از سرور خارجی بگیرید . کلا وضعیت اسیاتک چطوره؟