بله سرعت من هم امروز بسيار پائين!نقل قول:
Printable View
بله سرعت من هم امروز بسيار پائين!نقل قول:
دوستان ببخشید اینو میگم
من موافقم شاتل کلاهبرداره
ولی باور کنید حنی شرکت خبر نداره کارمندی مثل من داره
من 23 گیگ دانلود رایگان شبانه داشتم هنوز محدود نشدم
دلیل چیه؟
دیروز هم که سرعت پایین بود + امروز باز هم سرعت دانلود من رو 320 بود
شاتل کارش هرتی پرتی یکی میبینی دانلود نمیکنه محدود میشه یکی هم مثل شما دانلود میکنه محدود میشه!نقل قول:
حالا اگه دوست دارین محدود شین کاری نداره کافیه شناستون را بدین من تا طعم دلچسبی را بچشید مثل اکثر دوستان.دی:
گوگل چرا باز نمیشه
برای من بازم درست نشد!!!همون 6-7 میمونه!!!نقل قول:
خسته نباشید واقعاً!
هنوزم کسی تو شاتل مونده؟!! :18:
اول سلامنقل قول:
داداش سرویس جدیدت مبارک. اسیاتک خوب بهتون حال داده
ببین هیچکس مرض نداره الکی خودش رو اذیت کنه. اگر شاتل به کسی حال داده که نوش جونش و اگر هم حالش رو گرفته باشه در اولین فرصت میره شرکت دیگه البته اگر مخابرات و پورت خالی و شرکت بهتر در منطقه و هزینه و... حل باشه
مطمئن باش کسی منتظر حرف من و جنابعالی نمیمونه که ما بهش بگیم بمون شاتل یا برو شرکت دیگه
بدیهای شاتل که اول تا آخر تایپیک رو گرفته ما هم که گفتیم . خوبیاش رو هم یکی دوتا از دوستان:31:
هر کس براش مقدور باشه حتما میره شرکت دیگه ولی اگر ارزشش رو نداشت که هیچ.......... :5:
:41:راست میگه مثلا من این همه پول دادم سرویس یک ساله گرفتم چون تعریفش رو شنیدم گول خوردم ...
الان تازه3ماه گذشته پولم ندارم از این 9ماه بگذرم با هزینه ای دیگه برم شرکت دیگر ..... پس مجبورم یا بسازم یا یه کاری برای درست شدنش بکنم اگه همه همدیگر رو کمک کنیم.......:41:
بیرجند هم همین طور بود اما محدود شد همه شهر ها همزمان با هم اینطور نشدن یا دست کم همه کاربرها همزمان وارد این نرم افزار نشدن این طرح داره کم کم شامل حال همه میشه شتری که روی اشتراکتون میخوابه! چه زود چه دیر :27:نقل قول:
دوستان ببخشید اینو میگم
من موافقم شاتل کلاهبرداره
ولی باور کنید حنی شرکت خبر نداره کارمندی مثل من داره
من 23 گیگ دانلود رایگان شبانه داشتم هنوز محدود نشدم
دلیل چیه؟
دیروز هم که سرعت پایین بود + امروز باز هم سرعت دانلود من رو 320 بود
سلام دوست من.نقل قول:
به نظر شما مدیریت شاتل اطلاع داره توی بخش فروشش داره یه همچین کمفروشی میشه؟