احتمالا نهنقل قول:
یه مقداری ازنویز مربوط به تجهیزات شرکت هست، خط شما نویز داره، اما مثلا ممکنه تجهیزات اسیاتک بهتر باشه، یکم جبران شده
وضعیت شبیه شما رو داشتم، یه ISP خطم رو به زور ۸ مگ آپ میکرد، عوض کردم، ۱۶ مگ شد
Printable View
احتمالا نهنقل قول:
یه مقداری ازنویز مربوط به تجهیزات شرکت هست، خط شما نویز داره، اما مثلا ممکنه تجهیزات اسیاتک بهتر باشه، یکم جبران شده
وضعیت شبیه شما رو داشتم، یه ISP خطم رو به زور ۸ مگ آپ میکرد، عوض کردم، ۱۶ مگ شد
سلام دوستان, میخوام بگم اونها که اجباری فیبر نوری شدن و فقط از مخابرات دریافت سرویس دارن نترسید:n02:
واقعاً خوشحالم از آسیاتک و دردسر و کاست سرعت و قطعی و ..و.. راحت شدم
یک ماهه از مخابرات 16مگ 175گیگ دارم واقعاً لذت میبرم, سرعت به تمام 16مگ, دانلود با2مگ, fullhd streaming با تک کنکشن
بدونه قطع و وصلی یا کاست سرعت یا تمام مشکلات این isp های خصوصی
کافو جدید فیبر نوری زدن نزدیک خانه و... کیفیت خط و نویز عیناً مثل کشورهای پیشرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو ماه پیش با آسیاتک
پینگتون چند هست؟نقل قول:
پینگ به گوگل 117ms متوسطنقل قول:
مبارکه ولی سرعت دانلودت باید نزدیک 2.5 مگ باشه.نقل قول:
فکر کن اگه اجازه استفاده از اون کافو رو به باقی شرکت ها هم بدن با 400 گیگ اسیاتک یا 1 ترا پیشگامان چیکار نمیشه کرد! من فقط 4k استریم میکردم!
مخابرات چند بار گفته شرکتها کمک هزینه کنن میتونن از زیر ساخت استفاده کنند
شرکتهای خصوصی ترجیح میدن سودشون جاهای دیگه سرمایه کنن, مثل کانادا سویس و لندن
ضمناً سرعت 24مگ adsl من با نرم افزار مخابراتی رو 16مگ قفله, و همون 2مگ دانلود عالیه
دو ماه پیش با آسیاتک دانلودم روزهای خوب 500 تا 700kbs بود اونم با idm . تک کنکشن اصلا نگو
این آسیاتک چرا چشنواره زمستانه برگزار نمیکنه؟
چشنواره زمستانه شاتل برگزار شد هر گیگ 100 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 2100 گیگ ترافیک داخلی هست اگه بخوای بین الملل استفاده کنی نصف میشه و 1050 گیگ هستنقل قول:
در بعضي از نمايندگيهاي آسياتك هم اين گونه پيشنهاد هايي به مشتركان مي شود من هم اكنون از اين نوع استفاده مي كنم.نقل قول:
4500 گيگ با سرعت 8 مگابيت به قيمت 169000 تومان خالص و زمان شش ماهه.
من ساكن مشهد هستم قبلا همين پيشنهاد را با مبلغ دو برابر و حجم دو برابر و مدت زمان يكساله داده بودند كه من آن را نخريدم.
سلام، آسیاتک سرویس یا پروفایل ویژه بازی های آنلاین برای بهبود پینگ ارائه میده؟