تو تهران هم شانسیه ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
تو تهران هم شانسیه ؟؟؟؟نقل قول:
دانلود شبانش شانسیه یا اضاف میشه به اکانتت و withfree میشی یا اضاف نمیشه و nofree و باید 1ماه تحملش کنی تا تموم بشه خودت و شانستنقل قول:
سیستم تهران رو باید از بچه های اینترنت مخابرات تهران بپرسی. برا هر شهری یه وضعیتیه.نقل قول:
شارژ خوری هم تا دلت بخواد داره
پس دزدی های مخابرات که میگن واقعیت داره ؟؟؟؟نقل قول:
ولی تا الان هر چی از پارس بد دیدم ولی شارژ خوری نداره اصلا دقیقا همون اندازه که توی نرم افزار مدیریت ترافیکم ثبت شده کم میکنه ولی مخابرات اصلا نمیشد استفاده کرد ... :n21:نقل قول:
راستی فرشاد مخابرات هنوز ترافیک آپلودش رایگان نیست ؟
نه هنوز آپلودو حساب میکنهنقل قول:
دوباره سرعتم اومد بالا ... دان استریمم رو آوردم سر جاش
:n02:
ADSL Line Status SHOWTIME. ADSL Mode G992.1 Up Stream 512 kbps Down Stream 4096 kbps Attenuation Down Stream(db) 33 Attenuation Up Stream(db) 21 SNR Margin Down Stream(db) 10.8 SNR Margin Up Stream(db) 19.0 Attainable Down Rate 5868 kbps Attainable Up Rate 1044 kbps
حالا این بار که به خیر گذشته. ولی واقعاً از یه نرمافزار مدیریت ترافیک رو سیستمت استفاده کن تا خودت بدونی حداقل هر ساعت چقدر دانلود و آپلود داشتی. این طوری وقتی طرف هم بخواد بپیچونه محکم میگی لاگ فلان نرمافزارم چیز دیگهای میگه.نقل قول:
یه چیز دیگه. یه وقتایی موقع دانلود از بعضی سایتها و سرورها پیش میآد که IDM سشن دانلودی رو که ایجاد کرده به یه دلیل نامعلومی که احتمالاً به تنظیمات اون سرور برمیگرده رو هوا ول میکنه. این جوری خود IDM چیزی رو دانلود نمیکنه اما اون خط دانلود همچنان ادامه داره و از نظر ISP شما داری دانلود میکنی.
یکی این آمار من رو نگاه کنه
من گه سر در نیاوردم
مثل هر شب در زمان رایگان دانلود کردم
صبح دیدم همش رو از ترافیکم کم کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]