قصد جسارت ندارم دوست عزیزم پشتیبانی های وب اپلود بالاتر از 1 مگ نمیبنده ولی نمایندگی های شهر دستشون در این مورد بازه و براتون انجام میدن موفق باشینقل قول:
Printable View
قصد جسارت ندارم دوست عزیزم پشتیبانی های وب اپلود بالاتر از 1 مگ نمیبنده ولی نمایندگی های شهر دستشون در این مورد بازه و براتون انجام میدن موفق باشینقل قول:
ویدیو آنلاین از سرور خارجی ؟! ۵ صبح شاید اما ۹ تا ۱ شب اصلا !نقل قول:
مرکز به مرکز شهر به شهر به نظرم متفاوته همین الان ساعت 9.48نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فشفشه واقعیه یعنی میشه در طول روز 4 گیگ دانلود کرد؟
سرعتش چه قدره؟
سلام اگه منظورت فشفشه زیره تو 1 ساعت یا کمتر میتونی 4 گیگ رو دانلودش کنی سرعتش 16 مگ هست خودشون میگن سرعت بستگی به کیفیت خط تلفن داره ولی نوسان دارهنقل قول:
محتوای مخفی: 4گیگ
بعدش از خدا شونه که همینطور بخری و دانلود کنی قیمتش با مالیات حدود 2500 تومان میشه ...
دوست عزیز من تا حالا اینو بررسی نکرده بودم فشفشه های زیادی هدیه و خریدنی داشتم ولی همین 1 ماه پیش اومدم فشفشه ها رو یکی یکی فعال کردم که همه هدیه بود و بازی pes2016 رو از سایت سافت 98 دانلود کردم اما برام جالب بود که من فشفشه 7 گیگ رو فعال کردم 6 گیگ دانلود کرد و فشفشه 2 گیگ فعال کردم 1.5 بود دانلود یعنی دقیق همونو دانلود نمیکرد واقعا نمیدونم ماجرا چی بود کلا تو 10 گیگ و 130 مگ حجم منو 12.5 تقریبا کسر کرد.نقل قول:
الان هم بسته طوفان ماهی 30 گیگ دارم از این بسته هم خیلی کسر میشه به طوری که من درایور انویدیا رو با فیلتر شکن باید دان کنیم دان کردم من با هات اسپات دان کردم و دانلود منیجر 372 مگ رو 498 مگ کم کرده بود البته نرم افزارهای دیومتر درست میزنه اما سایت های وب بیشتر میزنه و دقیقا همونو هم کم میکنه .
من یک ماه پیش مستندات خود پشتیبانی اومد از روی سیستم گرفت و تایید کرد داره حجم کم میشه امام بعد یک هفته جواب دادن نه مشکلی نیست و ... الان هم میخوام خودم دوباره آخر روزهای این ماه که حجمم آخرش میشه دوباره با نرم افزار و سایت های وب بزارم دان کنم و فیلم بگیرم و برای 195 و بازرسی بفرستم ،یعنی دوباره مستندات با همون سایتی که نرم افزار نشون میده و فایل دانلودی هست و سایت های وب نشون میده .
حالا شما هم بگیرید یکبار فشفشه رو چک کنید ببینید واقعا 2 گیگ دان میکنه؟
حتی سرویس اصلی رو هم چک کنید واقعا کارهایی میکنید با چیزی کم میشه درسته؟
حذف شود لطفا
پست های صفحه های قبل رو داشتم میدیدم بعضی از دوستان خیلی خوشحال هستن از این که های وب دارن و پینگ پایین باید عرض کنیم خدمت شما پینگ بنده هم به سرور های اروپا 100 میلی ثانیه که باید گفت عالیه پس دیگه هیچ مشکلی نیست تو بازی انلاین ولی اینجاست که پکت لاست 20 درصد تمام ارزو های شما رو بر باد میده وقتی هم زنگ میزندی اول میگه خط شما نویز داره و بعد از این که چند بار برسی کنه همه چیز رو با شما میگه لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که ازش میپرسی کی درست میشه میگه مشخص نیست و زمانی به ما اعلام نکردن.این هم بهانه جدید شرکت های وب چرا میگم بهانه چون وقتی بنده صبح ساعت 6 تا 10 از همین اینترنت استفاده میکنم پکت لاست من 0 هست ولی هر چی از ساعت 10 رد میشه پکت لاست من هم بیشتر میشه دقیقا به علت کمبود پهنای باند و ضریب اشتراک نادرست های وب با طرح فشفشه و قیمت ارزان یک اینترنت بدون کیفیت رو ارائه میده که اصلا ارزش هزینه که برای میکنید رو نداره من یک سوال از شما دوستان عزیز دارم ایا ملاک یه اینترنت خوب فقط سرعت و ارزان بودن هست؟؟ درسته که سرعت و ارزان بودن خیلی مهمه ولی ایا ارزش این رو داره که با سرعت تو یه جاده پر دست انداز حرکت کنی و بعد هم نتونی ازش لذت ببری؟؟؟؟ های وب = بای وب.
دوست عزیز شما چند بار بر ارزان بودن اینترنت های وب اشاره کردی در صورتی که اصلا اینطور نیستنقل قول:
ببینید چون های وب سرویسهای حجمی 2 گیگ را حذف کرده در حال حاضر ارزانترین سرویس حجمی های وب سرویس 7 گیگ 1 ماهه با قیمت 26000 هست
حالا اگه شما دانلود هم داشته باشی باید یه فشفشه 50 گیگ 30 روزه با مبلغ 33000 تومان بخری
بعد برای استفاده از اون باید نیتروی 5 روزه با مبلغ 6000 تومان بخری
که جمعا برای 1 ماه باید مبلغ 65000 تومان بپردازی کجای این ارزانه ؟؟؟
قبلا سرویس 2 مگ با دانلود شبانه رایگان ماهیانه 15000 تومان بود
از های وب آشغال تخلیه کردم راحت شدم, زنگ زدن بهم گفتن نمیخوای تمدید کنی منم گفتم با این سرویس دهی آشغالتون تمدید نمیکنم ماهی چهل تومن میدادم دیگه اصلا ADSL نمیخرم بسته یک ماهه ایرانسل خریدم سه گیگ سیزده تومن سرعت دانلود پنجاه مگابیت پینگ زیر هشتاد پکت لاست صفر,کوچکترین مشکلی با بازی آنلاین مثل کلش رویال نداره های وب رسما منو سرویس کرد برا بازی کلش رویالنقل قول:
اگه دانلود حجیم هم داشتم بسته نامحدود یک ساعته ایرانسل میخرم تو یک ساعت بیست گیگ میتونی دانلود کنی از این بهتر چی میخوایید بیست گیگ فشفشه از های وب بیست هزار تومن میشه تازه با این سرعت افتضاح های وب تا بخوای دانلود کنی چند ساعت طول میکشه
بازم لعنت به های وب تو این سه سال که مشترکشون بودم یه بارم نشد زنگ بزنم و یگن مشکل نت مزخرفشون از خودشونه همش میگفتن از مرکز مخابراتی و نویز خططتونه
منم چند ماهی هست از های وب به ایرانسل اومدم اما هجوم زیاد کاربرا باعث شده پهنای باند ایرانسل رو به افول بره، تو تایپیک ایرانسل کم کم نشانه هاش همه دارن میگن ، در کل داریم پاس کاری میشیم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا که خوبه اگه ایرانسلم بد شد میرم سراغ همراه اول، فورجی همراه اول تنها مشکلش اینه که چند سانت گوشی رو تکون بدی اتوماتیک میره رو تری جی کلا ثبات نداره،نقل قول:
هیچ شرکتی در ایران اینترنت درست ارائه نمیده میزان خدمان به قیمت 0 به 100 هست. وقتی وزیر راه بعد از اون اتفاق تلخ میاد میگه خدا رو شکر همه بیمه بودن بعنی جون مردم این کشور اصلا ارزش نداره حال شما در کشوری که جان مردم ارزش نداره روزانه چند صر هزار نفر در حوادث مختلف از جمله تصادف ها میمیرن ولی هیچ کس ریشه یابی مشکلات رو نمیکنه بی کیفیت خودرو ها بی کیفیتی جاده بی کیفیتی قوانین راهنمایی و رانندگی و ... اگه از من بپرسی تا وقتی مردم عوض نشن این وضعیت عوض نمیشه.
سلام به دوستان به نظرم این همه بی کیفیتی های وب به این دلیله که کلا کیفیت های وب طبق گفته خودشون تو تب اطلاعات شماو توافق نامه سطح خدمات که گفته در ضریب دسترسی 4. ضریب دسترسی
شرکت داده گستر عصر نوین )های وب( ، کلیه خدمات ارتباطات داده های خود را در سطح خدمت "برنز" با ضریب دسترسی 99% و براساس تعرفه مصوب ارائه می نماید. یعنی کلا کیفت های وب برنز یعنی از زیر ساخت کشور اینترنت باکیفیت برنز خرید میکنه بخاطر این همه قطعی بوجود میارن و اگه توی بنلتون قسمت عملکردتون قطعی زیاد باشه و اگه نویز خططون پاینتر از 9 نباشه تو کل شبانه روز. باید حتما پیگیر جریمه از های وب باشید ویا از خودشون بخواین پیگیری کنن یا 195 درخواست بدبد که مشکل قطعی دارید زیاد در طول شبانه روز ویا در ساعاتی از شبانه روز پکت لاست و عکس بگیرید به 195 بدید.
من دوماهی میشد تو ساعات خاصی از شب قطعی و پکت لاست ایجاد میشد یه هفته ای پیگیر شدن مشکل قطعی الان بهتر شده برای اولین بار کانکشنم برای یک روز کامل بدون قطعی وصل بوده تا حالا یک روز وصل نبوده ویا 17 ساعت همیشه زیر 6 ساعت بوده وهمش قطعی داشتم
دوستان پینگ و سرعت های وب چطوره؟
بدرد گیم میخوره؟
از من میپرسی اصلا سمت های وب نیا برای بازی انلاین افتضاح ترین شرکت هست پینگ بنده زیر 100 هست ولی پیکت لاست پدر من رو در اورده هر چی هم زنگ میزنم فایده ای نداره چرا چون این شرکت بیش از حد پورت میفروشه و هر وقت هم زنگ بزنی میگه مشکل از مرکز مخابرات هست.نقل قول:
سلام
بعد از شاهکار های وب در حذف کردن ساعات رایگان شبانه،متاسفانه چند وقتی هست که با اختلالات شدیدی روبرو شدم و سرعتم کم شده
و قطعی زیاد دارم،متاسفانه تماس با پشتیبانی هم کمکی به من نکرد!!من نزدیک 5 الی 6 سال که از های وب سرویس دارم و همیشه راضی بودم
اما دیگه نه،های وب هم متاسفانه فراموش کرده که با حمایت کاربرهاش بوده که به اینجا رسیده،اما گویا این شرکت هم مثل خیلی از شرکت های دیگه
راهی را رفته که نباید می رفت،همیشه رضایت مشتری باعث موفقیت یک تجارته،ولی گویا سود بیشتر جای رضایت کاربر را در این شرکت گرفته
من به شخصه در حال تحقیق و جست و جو برای پیدا کردن یک سرویس دهنده ی دیگه هستم که نیازهامو بر طرف کنه،اگر که سراغ دارید ممنون میشم
که به من معرفی کنید.
بای
سلام دوستان عزیز من می خوام های وب یکساله بگیرم 360 گیگ 1 ساله تا 16 مگابیت،قیمتش به نظرم عالی است فقط الان چند صفحه ای خوندم دیدم نظر دوستان منفی است.بهرحال بعضی ها چون بازی آنلاین میزنن شاید پینگ مهم باشه و گلایه می کنند یا در مورد حجم خوری باور کنید الان که من مخابرات دارم همیشه با این موضوع درگیر بودم که حجم زیادی مصرف می کنه ولی اینم باید درنظر گرفت که تراقیک سایت ها هم بالا رفته یا در مورد سرعت من 2مگ خریدم کلا رو 250 ثابت است.به غیر از اینها به نظر شما های وب بگیرم خوبه؟؟حالا فعلا 3 ماهه اش رو میگیرم اگر مشکلی داشت دیگه ادامه نمیدوم بازم دوستانی که استفاده کردند نظراتشونو بگن ممنون میشم.:n01:اگر گله ای دارید و ناملایمتی دیدید از های وب حتما بگید که حداقل پول افرادی مثل من دور ریخته نشه:n06:
داداش گلم وقتی ی شرکتی مثه سیا تک داره 365 گیگ رو میده 100 ت چرا این اشتباهه بزرگ رو میکنی؟؟؟؟نقل قول:
از من ب تو نصیحت سمت های وب نیا اونم واسه 1 سال اصلاااااااااا
شاید بگی از رو تبلیغ و اینا باشه
نه
4 ساله های وب دارم
منتظرم همین ماه تموم شه و برم سمت اسیا تک
البته میدونم اینم مالی نیس ولی مجبوریه دیگه چ میشه کرد
از های وب دزد خیلی بهتره
داداش من ک دارم میرم اسیا تکنقل قول:
365 گیگ 18 ماهه 99 تومن
دوستان های وب شبانه داره؟
خیر دوست عزیزنقل قول:
برای دانلود باید فشفشه بخرید 4 گیگ فشفشه 1 روزه را 2200 میده که میشه گیگی 550
سلام
ممنون از شما،اسیاتک هم یکی از گزینه های من هستش:)نقل قول:
بای
دقت دارید که طرح اصلی 100 گیگ یکساله و 256 گیگ هدیه برای استفاده 4 الی 8 عصر هست که اسم طرح هم عصرانه آسیاتکی هستش؟نقل قول:
اره ولی واقعا میارزه ب این تعرفه های گرون های وب و تصمیمات عجیب و غریبنقل قول:
نمونمش واسه من ک 4 ساله مشتریشم
زده تعرفع عای کم حجم رو حذف کرده و بعد میگم چرا میگن مرکز مخابراتی این کارو کرده
رفتم پیش ریئس مخابرات میگه اصلا کارای شرکت های خصوصی به ما چه ما فقط وظیقه داریم پورت بدیم همین ما تو سیاستشون دخالتی نداریم که
همین چند صفحه پیش دوستی حرف قشنگی زدن زده طرح های کم حجم رو حذف کرده و بعد میگه مرکز مخابراتی در صورتی ک همون مرکر مشترک جدید باشی همون تعرفه های هست(اینو خودم به عینه دیدم)
حالا هم 265 گیگ بین اون ساعا باشه روزی خوبه 1 گیگ هم دانلود کنی اون 100 گیگ هم بمونه واسه اینستا و تله و بقیه............
و از همه مهم تر این قیمت خوبشه حالا کاری ب ساعتش نیس داداش
دوست عزیز کاملا با شما موافقم. راستش من خودم شاتلی هستم. یعنی 6 ساله که مشترک شاتلم و رفتم درخواست تخلیه بدم که خودشون هم خندیدن گفتن لابد میخوای بری آسیاتک طرح عصرانه رو بگیری :))نقل قول:
شاتل عملا داره جیبمون رو میزنه. محدودیت پشت محدودیت. به صرفه نیست. منم به این فکر افتادم که یا بیام های وب (که الان همه میگن با کیفیت ترین هستش) یا برم آسیاتک که با وجود تعاریف بدی که ازش در رابطه با پشتیبانیش شنیدم این طرح عصرانه به صرفه اس تا یک سال و نیم دیگه خدا بزرگه یه کاری میکنیم. به هر حال همه دزدن :)
کیا میگن با کیفیت ترین هستش؟؟؟؟ اگه شما صفحه های این انجمن رو خوب مطالعه کرده باشید مشکل های مختلف اینترنت های وب همه رو کلافه کرده و تمامی هم نداره یعنی یک روز خوب هم نداریم شاتل از نظر کیفیت با توحه به این که یک سال از سرویسش داشتم خیلی بهتر از های وب هست ولی خوب مشکلات خودش رو داره ولی از من به شما نصیحت نه های وب نه اسیاتک به درد نمیخوره.شاتل رو بچسب که پشیمون میشی.نقل قول:
بسته به منطقه و شهر شما داره اما من خودم ابتدا که های وب گرفتم عالی بود از هر لحاظ اما از عید به اینور متاسفانه افت خیلی زیادی داشت و غیر قابل تحمل شد و انتظار من رو از یک اینترنت پر سرعت تامین نکرد من هم از های وب خداخافظی کردم اما نکته ای که هست شما قبل ازخرید از هم محله ای یک پرس و جو کن ببین کدام شرکت بهتره ممکنه در حمله شما خوب باشه در بعضی مناطق کشور عالی های وب اما در برخی مراکز واقعا کیفیت افت کردهنقل قول:
- - - Updated - - -
میگم این غیرحجمی چطوره؟ سر 25 گیگ محدود میشیم؟ توی شاتل با آرت یک که نوشته 13 گیگ من تا 60 هم رفتم :n41:نقل قول:
غیر حجمی های های وب رو میگی ؟؟؟ من تا حالا خرید نکردم کلا های وب فقط روی فشفشه مانور میده و ساید سرویس هاش اصلا به درد نمیخوره.نقل قول:
25 گیگ شارژت که تموم شد باید دوباره حجم بخرینقل قول:
واقعا دیگه گندش در اومده ساعت 6 عصب به بعد اصلا قابل استفاده نیست کل روز تایم اوت اصلا قابل استفاده نیست :n15:
لطفا حذف شود.
نقل قول:
اتفاقا های وب بدترین و دزدترین شرکت ارائه دهنده اینترنت هست . وحشتناک ترین پینگ رو داره . قطعی های مکرر .اختلال سرع عجیب و غریب . داری با سرعت 1.7 مگا بایت دانلود می کنی تو اینترنت دانلود منجر یه دفعه سرعت میاد رو 400 تا 500 کیلو بایت تا نیم ساعت یا یک ساعت هم همین طوری می مونه. حیرون می مونی کیس و مانیتور رو بکوبی تو دیوار.
خدا رو شکر دو ماهه زنگ نزدم به این پشتیبانی های وب و در مورد اختلال سرعت ، چرت و پرت نشنیدم ازشون حتی به صورت اینترنتی هم !!:n31:
منم یک سال از پیشگامان استفاده کردم ( قبل های وب ) فکر کنم تا قبل عید بساط های وب رو جمع کنم دوباره برگردم پیشگامان . فقط یه چیزی که منصرفم می کنه همین تعرفه هر گیگ اینترنتش هست که تنها مزیت های وب نسبت به بقیه همین فشفشه هاش هست و بس .هیچ شرکتی مثل های وب نیست که تعرفه هر گیگش 750 تومن باشه نهایتش البته بدون مالیات شرکتی مثل پیشگامان فکر نکنم اصلا گیگی750 تومان حساب کنه
الان سایت اصلی پیشگامان رو دیدم سرم ترکید !!
50 گیگی حجم 98 هزار تومن . وااااه. همین 50 گیگ رو های وب میده 30 تومن . به خاطر همین گفتم تنها برتری های وب به بقیه همین فشفشه هاش هست و لا غیر !!:n37:
البته در مقابل افت سرعتش و قطعی هاش جبران میشه این فشفشه هایی که میده !!:n34::n35:
بعد از ساعت 11 صبح و تا ساعت 2 بامداد بین 6 الی 22 درصد پکت لاست و تایم اون داره.پاسخ گویی پشتبانی هم افتضاح اول 30 دقیقه با شما تمام چیز های ممکن و غیر ممکن رو چک میکنه و در اخر میگه یک لحظه گوشی خدمت شما باشه بعد میگه ببخشید لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که میگم خوب کی قرار هست این مشکل برطرف بشه خیلی راحت میگه مشخص نکردن و معلوم نیست کی. من هم خیلی خوب قانع شدم که تو این مملکت نه حق داری نه حقوق داری اصلا بیخیال این مملکت چیش رو حساب کتاب هست که این یکی نیست.
در کل دوستانی که میخوان های وب بگیرن نگیرید که مفتش گرونه.
سلام
من می خوام از های وب تخلیه کنم ولی هر چقدر در پنلم گشتم گزینه یا فرمی در مورد تخلیه وجود نداره یا شاید من پیدا نمی کمنش
کسی می دونه چی کار باید کرد؟
سلام بعد از اتمام سرویست اگه تا 72 ساعت یعنی 3 روز سرویس جدید نخری نامه جمع آوری به مرکز مخابرات منطقه سکونتت ارسال میشهنقل قول:
اگه منطقه مخابراتیت پورت خالی نداشته باشن یا کم داشته باشن سریعا خطتون توسط مخابرات تخلیه میشه
با 1565 تماس بگیرید ، و درخواست جمع آوری کنیدنقل قول:
منم آخرین ماهی هست که مهمان های وب هستم و آخر ماه تخلیه میکنم و یه نفس راحت میکشم ... :n39:
بای وب:n18: های وب :n21: :n15:
امروز زنگ زدم و درخواست جمعاوری دادم ولی باز هم در پنل چیزی تغییر نکرده طبیعیه؟نقل قول: