نقل قول:
فعلا که شیر فلکه رو باز گذاشتن. خططت رو رو هر چی ببندن همونه سرعت دانلودت. مثلا 2مگ اگه خط رو 10 مگ ببندن شب رایگان سرعت دانلود 1مگابایت.
Printable View
نقل قول:
فعلا که شیر فلکه رو باز گذاشتن. خططت رو رو هر چی ببندن همونه سرعت دانلودت. مثلا 2مگ اگه خط رو 10 مگ ببندن شب رایگان سرعت دانلود 1مگابایت.
سلام بچه ها این طرح کمپین پاییزی 1 مگ توی تعرفه نوشته مودم رایگان ودانلود شبانه----مودمش wifi است؟؟؟ وچه مدلی است؟؟ دانلود شبانه سرعتش چند است؟؟
متشکر
نقل قول:
bgid dostan?:n03:
نه. خانواده که هیچ موقع نداشته. اونایی هم که شبانه دارند طرح های قدیم بودند که البته دیگه امکان شارژ زمانی رو ازشون برداشتند.نقل قول:
تو طرح های جدید فقط دو طرج 1 مگ و 2 مگ شبانه دارند که قراردادی هستند (1 ساله).
به من یه مودم زایکسل مدل DEL1202-T10B دادند که تو سایت شاتل 89 هزار تومان قیمت زده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم بدی نیست. برا من که مشکلی پیش نیومده.
مودمم نخواستید به جاش ماهی دو گیگ شارژ میدند. یعنی 24 گیگ اضافه.
موفق یاشید.
بله درسته الان فقط طرح 1ساله و طلایی شبانه دارن تو صفحه قبل منم به یکی گفتم سرویس طلایی فقط برای کسایی که قبلا ینی 6-7 ماه پیش خریدنش شامل شبانه هست و شارژ هم میتونن بکنن ولی یادم رفت بگم کسایی که الان بخوان طرح طلایی رو بخرن بدون شبانه هست
فکر کنم فقط برای طرح پاییزه طلایی شبانه شیر فلکه رو باز میزارن علتش رو تو چند صفحه قبل گفتم طرح کمپین 1 ساله رو نمیدونم چجوری اگه برای شما هم بازه ولی من یکی از دوستام که 1ساله گرفته میگه سرعت شبانه رو 2 مگهنقل قول:
نقل قول:
من کمپین 2مگ دارم، خط روی 3مگ بسته شده قبلا سرعت دانلود شبانه 256 کیلوبایت، اما الان دو هفته ای هست سرعت 350 - 360 کیلوبایت شده.
سلام الان ساعت 6 صبحه
تست در تایم رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی دو شب هست که انگار حدود ساعت 3 شب وضعیت دانلود به شدت خراب میشه. کسی براش پیش اومده این جریان یا مشکل از طرف منه؟
ســــــــــــــــلام
دوستان هنوز من مشکل سرعت دارم تو رو خدا کمک کنید
دو روز اول که طرح 2 مگ یکساله مخابرات گرفتم سرعتش کم بود رفتم سیمو چک کردم تست گرفتم اعداد مودم هم این بودمحتوای مخفی: تست اول
محتوای مخفی: تست سرعت
بعد مسئول مخابرات امد از داخل کوچه چک کرد دید کلا یه رشته از خونه ما قطع هست (چون تلفن وصل نبوده متوجه نشدیم ) حالا بماند که چه جوری اینترنت وصل میشده:n13:
حالا سرعتم که بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده...
محتوای مخفی: اعداد داخل مودم
محتوای مخفی: تست سرعت دانلود
زنگ زدم 2020 میگه سرعت 2 مگ شما همون 256 هست میگم پس چرا سرعتش امده پایین (نصبت به طرح 256) میگه مخابرات شما فیبر نوری هستش برید بگید تنظیمات رو ریست کنن (نفهمیدم چیو گفت) چون نویز خطتون بالاست
موندم چکار کنم اگه واقعا طرح 2 مگ همون 256 هستش پس چرا 256 قبلیم سرعتش بهتر از این بود اگه اینجوریه پس چرا توی لیست تعرفه هاشون زدن 2 مگ 1 مگ و......
اگه میشه بگید چکار کنم کلا شب رایگانش ققط میتونم 300 .400 مگ دانلود کنم :n21:
اینو هم بگم اصلا اینترنتم قطع نمشه ولی اون اپراتور2020 مگه خطتون زیاد قطع و وصل میشه
من کمپین 2 مگ گرفتم و مال منم روی 3 مگ هستش اما شبا نهایت زورش اونم با سرور داخلی به 2 مگ میرسه . احتمالا بعضی مناطق فقط شیرش بازه .نقل قول:
چرا امروز کلا سایتهای خارجی باز نمیشه :n03:
دوستان توی سیستم جدید گلدنت از کدوم قسمت میتونیم حجممون را مشاهده کنیم؟
واسه من فقط قسمت شارژ بازه و ورود به حساب بسته است.
برای من سرور داخلی یا خارجی سرعت یکی هست.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا وضعیت خط بهتر شده بعد از اومدن مسئول مخابرات.
میزان snr بالاتر شده.
منم همین مشکل پاییین بودن سرعت با طرح کمپین رو دارم دیروقتهنقل قول:
همش دروغ درووووغغغ
توی تعرفه ها زده بود که ارائه سرعت دو برابر به تعرفه استانندارد والا بلا ما نمی خوایم سرعت دو برابر ارائه بدین
شما اون سرعتی که حقمون هست رو نخورین دو برابرش و بقیش پیشکش :n27:
کدوم مسئول مخابرات؟؟؟؟؟؟ الان کیه ؟؟؟نقل قول:
پس چرا اوضاع ما ها تغییری نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم فرستادن سیم های تلفنشون رو عوض کردن دی .نقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
از اکانتیگ سرعتتون پایین هست وگرنه خط تون عالیه :n01:
اینم خط من(فیبر نوری) بدون یک ثانیه قطعی و کاهش سرعت داخلی خارجی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت تو سامانه 195 االبته 4-5 شکایت پشت سر هم بکننقل قول:
لعنت به این مخابرات چرا باز سایتای خارجی باز نمیشه اینجام با ایرانسل اومدم.
دوست خوب کدام منطقه هستی شما از کدام مرکز اینترنت میگیری در ضمن چند کیلو بایت در ثانیه تبادل داری 256KB/s به بالاستنقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود شب روز سرور داخلی،خارجی یکی هست. 350 تا 360 کیلوبایت. نیشابور
خط شما یکی از باکیفیت ترین خطوطه که خیلی ها آرزوش رو دارن. نویز بسیار پایین و پتانسیل سرعت 27 مگابیتنقل قول:
راستی کسی نمیدونه چوپون دروغگو دیشب چند ترابایت و چند تا بلوری دانلود کرده؟؟!!!:39::39::39::n02:
والا بعضی ها شانس دارن مثل همون فردی که تو جمله بالات گفتیا :n06:نقل قول:
یکی هم مث من شانس نداره ب طور مشکوک بازحجم کم میشه دیگه موندم چه کار امنیتی مونده انجام بدم ازم حجم مشکوک کم نشه:n27:
سایت 2020 چرا لوگینش برداشته شده ؟
والا شرمنده منم نظری ندارم چون حسابمو چک نمیکنم :n35: نمیتونم کمکی کنم متاسفانه:n37:نقل قول:
چقدر کم میکنه از شما مگه ؟نقل قول:
طرح 2 مگ 181هزار تومان مخابرات خوبه یا نه؟ ممکنه فردا روزی دانلود شبانه رو بردارن؟
نقل قول:
مخابرات گرچه در ظاهر خصوصی شده ولی هیچوقت یادت نره که فعلا دنبال کشوندن کاربرهای سایر ispها بسمت خودش هست. وجود چوپانهای دروغگو (...:n21: ) که بشکلی خودجوش و کاملا مشکوک هی آمار میذارن هم این وسط نقش کاتالیزگر مجانی رو برای این نیت شوم ایفا میکنه ...
درست مثل صبانت و شاتل و ... که قبلا بارها اتفاق افتاده و همه تجربه کردیم
در فاز بعد، وقتی تراکم کاربرهاش به حد انفجار رسید و پهنای باند کم آورد بازم مثل سایر ispها اونوقت شروع میکنه به بدمستی و روی دیگه ی خودش رو نشون میده به این شکل که یهویی صبح از خواب بیدار میشی و میبینی توی سایتش قانون Fair Policy وضع کرده(بازم درست مثل بقیه ی ispها) و دست کاربرها رو گذاشته توی حنا، اونم چه حنایی! و تا 50 ص بعد توی این تاپیک میبینی همون چوپونهای دروغگو اومدن به چیز خوردن و زاری و نفرین و ناله پرداختن که ای وای حالا چه کنیم بدبخت شدیم بیایید تحریمش کنیم و bla bla bla ... (تاپیک صبانت، شاتل، فناوا، پارس آنلاین، ایرانسل و بقیه رو ببین ... همون کاربرایی که هی آمار میدادن توی اون تاپیکا چطور آتیشی شدن و به زمین و آسمون دارن فحش میدن!)
اصلا از اینا گذشته، همین دو روز قبل مگه ندیدین ایرانسل به یک شب چکار کرد؟ سری به تاپیکش بزن. از دو روز قبل تا حالا فقط حدود 80 ص از تاپیک فقط شده فحش و کمپین برای تحریم!:n02:
حالام نوبت رایتل و مخابراته که تعرفه ی خدماتشون رو بدلیل افزایش نرخ ارز و کاهش شدید درامد دولت بالا ببرن و خدماتی که تابحال مفتکی میدادن(مثل همین شبانه) رو قطع کنن.
و
هیچوقت یادت نره: اینجا ایران است!
نقل قول:
طرح های کمپین به صورت قراردادی است،در قرارداد دانلود شبانه گفته شده. و طبق قرارداد دانلود شبانه نمیتوانند حذف کنند. خیالت راحت. اما اگر از طرح های سایت گلدنت باشه هر وقت عشقشون کشید میتونند حذف کنن.
نقل قول:
بقیه وقت ها حجمی که ازم کم میشد دقیق معادل میزان مصرفی بود (از وقتی حجمی شدیم طی این دوساله شده یکی ازکار های روزانه من !! :n21:) اما اون روز که سایت گلدنت داشت اپدیت میشد همون چند ساعت که سایت شون خارج از دسترس بود وقتی که سایت وصل شد وارد سامانه شدم دیدم واسه همون چند ساعت 2 گیگ و خورده نزدیک 3 گیگ کم شده واسه همینه میگم مشکوکه :n15: ینی واسه هیچ کی دیگه این اتفاق نیفتاده ؟؟:n35:
مگه ای طرح های کمپین طرف قراداد کیه ؟ مخابرات مگه نیست ؟:n13:نقل قول:
واسه طرحای قدیم اگه طرف قراداد گلد نت بوده مگه گلدنت از طرف خودش طرح میریزه ؟ مگه گلدنت زیرمجموعه مخابرات نیت ؟؟:n13: یعنی گلدنت مخارات سوا از هم هستن ؟
چقدر ساده این
شبانه حذف نکنن حجمی محدود میکنن
خخخ
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام بچه های من بعثت داشتم الانم 8 گیگ حجمم مونده ولی زمانم تمام شده چه طرحی بگیرم بهتر باشه(البته مخابرات بهتری نداره) 2020 میگفت اگر کمپین یکساله برداری حجم قبلی ات رو طرح جدید اضافه نمیشه
مگر میشه همچین چیزی ؟
منم کاملا موافق هستم ضعیف ترین خدمات مربوط به مخابرات ایران است الان خودم از 1393.8.1 دارم شکایت میکنم تا الان که رسیدگی کنن یکی پیدا میشه میگه من برطرف میکنم باید درست شه بعد اصلا یادش میره چی گفته عین مرد میگه خط پست کافو نوری کشش نداره اینا تجهیزات ندارن من باید گردن بگیرم به خدا دنیا رو میبینن میگم اقا سرعت نداره چرا فروش 2مگ زدی میگه با بخش پشتیبانی تماس بگیرید درست فقط فقط پاس کاری از این سازمان به اون سازمان آی بلدن آی بلدن.نقل قول:
من که سرعت شبانه ام اومده پایین، اصلا یه سری سایتو باز نمیکنه.
فقط هم حجم کم میکنه! مثله شیر هر کاری دلشون میخواد میکنن.
:n21:
همه چی از مخابرات بر میاد! از هیچکس هم نمی ترسه حتی از خدا!!!!!!!!!
نقل قول:
بعضی مواقع بی خود و بی دلیل کم می کنه، برای من یک دفعه 6 گیگ رو تو 5 دقیقه کم کرده بود، زنگ زدم درستش کردن!!!
البته طبق معمول یه عده بی ش.ع.و.ر و بی سواد جوابت رو می دن، ولی احتمالا مشکل رو برطرف می کنن!