وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.نقل قول:
منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟
Printable View
وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.نقل قول:
منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟
نقل قول:نقل قول:
نه من دیپلمم.ولی خوب تنها مزیتم اینه که ترکم. شاید آشنا و فرمانده ترک زیاد باشه اونجا. به هرحال آموزشیه دیگه. 2 ماه باید بسازیم و بسوزیم.
بعدشم تو خدمت بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی هست ؟ یا کلا همه باید پست بدن؟ :n28:
متاسفانه فرقی نیست شاید آسایشگاهها به تفکیک دیپلم و زیر دیپلم جدا بشه اما تو نحوه برخورد فرقی نیست.نقل قول:
و سوال دیگه اینکه من الان (2سال هست) سرپرست خانواده هستم. ولی به خاطر غیبتم نتونستم معافیتمو بگیرم.
موقع اتمام آموزشی چجوری میشه کاری کرد تا به شهر خودت بیفتی؟ استشهاد نامه لازمه یا مدارک خاص خودشو داره؟ و باید به کی بدیم این مدارکو ؟
ایشالا اگر کد نخوری و شهر خودتون ارتش داشته باشه ایشالا بالای 99 درصد افتادی شهر خودت :n11::n11:نقل قول:
دوره دانشگاه به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با سربازی ، نه سختی هاش نه خوشی هاش ، جنس غربت تو سربازی فرق داره با دانشجویینقل قول:
و اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی
باز این دوستمون دوره کده و افتاده تهران ، برعکس این قضیه تحملش خیلی سخته :n01:
نقل قول:
سلام وحید رضا جان....ممنون بابت همدردیت...
اره 100 نفر...البته تو اموزشی دوتا 50 تایی بودیم ولی دوره کد همه 100 نفر یک جا هستیم که اصلا جاش خوب نیست...
راستش نمیشه به چیزای منفیش فکر نکرد..چون واقعاااااعصاب خوردکنیه خدمت.....باید بسازم دیگه..چاره ای ندارم...
من زیاد تو مشورت دادن تبحر ندارم ولی بنظرم اگه بری دژبانی..اگه مثلا فرداروزی تعطیلات رسمی بود و تو اون روز افسر دژبانا باشی...مجبوری که بری...ولی اگه تو بخش اداری باشی تو تعطیلات هم تعطیلی......به نظر من همون اداری بهتره..چون میدونی قانونش چیه و میدونی 2 به بعد خونه ای..ولی دژبانی معلوم نیست که چطور باشه هاااااا..حواست باشه...
به نظر من دژبانی برای سربازها خوب نیست ، بیچاره ها رو بدجور اذیت میکنن ، ولی برای شما که افسر هستی همینطوره که بهت گفتهنقل قول:
میشینی داخل اطاق ساعت کاری کار اداری مربوط به دژبانی و تردد ها رو انجام میدی ، اون روزی هم که میمونی دژبانی میخوابی !
به نظر من به ریسکش می ارزه بری ، کار اداری تو ستاد اگه بیفتی آجودانی اونجا اشکت در میاد !!
و صد البته دژبان بودن مزیت های خیلی خوبی هم داره : دی
نقل قول:
سلام پامی عزیز...
صد در صد با شما موافقم....
دوران دانشجویی به هیچ وجه قابل قیاس با سربازی نیست....
تو دوران دانشجویی خودت اقای خودتی و هر کار دوست داری انجام میدی و همینکه تلفن دستت و به عشقت یه اس ام اس میدی و تو دانشگاه میبینیش..کلی روحیه میده به ادمممممم....ولی تو سربازی هیچی نداری و فقط داری توسری میخوریو منت میشنوی..حتی اگه کارت درست باشه.....
به نظرم اگر بعضی ها عقده ای نبودن..خدمت راحت میگذشت.........امیدوارم منظورمو گرفته باشید..
نقل قول:
اگه اینجوریه و همون ساعت اداریه پس خوبه...به حرف پامی جان گوش بده..
بچه ها من برم دنبال برگ سبز المثنی یا وایسم خودش بیاد درِ خونه ؟ الان یه هفته از ثبت درخواست میگذره .
نقل قول:
اگر میخوایی امریه بگیری ، و یا جایی پذیرش بشی ، 100% زودتر برو بگیر تا کارهای اداریش رو انجام بدی .
ممکنه برگه سبزت ، 10 روز دیگه بیاد ، به نظره من برو پلیس +10 بگیر ، 250 تومن میدی ، پرینتشو بهت میدن .
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون پامی جان . والا هنوز دو به شک هستم . با این اوصافی هم که شما گفتی بیشتر هم شد :n02: از طرفی دژبانی از جهتی کارش می تونه راحت باشه برام و برام 2 روز مرخصی در پی داشته باشه ! ولی از طرفی مسئولیت داره و اگه اتفاقی پیش بیاد ممکنه یقیه دژبان رو بگیرن :n13:
از اون طرف امور اداری هر روز مثل کارمندا صبح 7 میری و ظهر 2 بر میگردی خونه ! این شهرستان ما فکر نکنم کار اداری زیادی داشته باشه پس احتمال داره همینجور الکی فقط وقت گذرانی داشته باشیم و با بچه ها بگیم و بخندیم . و ممکنه که بخش نامه بیاد و برای همیشه 5 شنبه ها رو تعطیل کنند و اینجوری 5 روز کلش میریم پادگان و از طرفی کار اداری گیر بازار نداره و میری تو اتاق و ...
سلامنقل قول:
کسی اطلاعاتی نداشت از اینجا ؟
سلام مهندس جان!:n16:نقل قول:
یه نکته بگم که اولا تو تقسیمی که معمولا جانشین پادگان انجام می ده دست شما نیست که کجا بیفتی! مگه اینکه پارتی و ... چیزی باشه که با جانشین بحرفه و بندازنت اونجا که تو می خوای...
دوما یه آماری از طریق دوستات می گرفتی که فرمانده یگان قرارگاه(که بچه هاش معمولا برا ستاد کار می کنند) و دژبانی رو چطور آدمیه؟
تو ارتش هیچی مشخص نیست.ببین ت. رکن ها معمولا تا ساعت چند پادگانن کادراشون؟ معمولا رکن 2 که اصوصل حفاظتیه کارش تا 3 هست تو پادگان! رکن 3 که خدا نکنه بیفتی وگرنه تا 4 همیشه حد اقل هستی؟رکن 1 هم زیر نطر فرماندست زیاد واسه همینه ممکنه تا 3 باشن.... رکن 4 یکم خوبه!(البته این قضایا ممکنه براتون تو پادگان شما فرق کنه!)
دژبان هم نمی شه حرف یه نفر کادر رو زد تو حساب ... از کجا معلوم که همونا فردا نیان و تورو به جاشون بزارن رزو تا کشیک بدی... وظیفه هم هستی و ف دژبان برات مثل اونا سبزی خورد نمی کنه مطمعنا
در کل یه برآورد کن ببین کدومش به نفعته!:n06:
یه نصیحت می کنم .ببین اگه می تونی (پادگان یه پارتی توپ داری که ف قرارگاهو می شناسه ) مامور از طرف قرارگاه بیفتی تو خدمات بیرون پادگان (مثل اداره بیمه خدمات در مانی یا ایثارگران یا ... جاهایی که کلا تو پادگان نیست) بدون خیلی به نفعته و اصلا دیگه آمار نداری و جیمی بیرون پادگان البته اگه رئیست خوب باشه... :n02:
ایشالله جا خوبی بیفتی عزیز:n12:
دوست عزيز سلامنقل قول:
من با درجه ستوانسومي در مرزباني ناجا ، دژبان ارشد يكي از گروهان هاي مرزي هستم
در كل خيلي خوبه ، راحت و تقريبا بي دردسر ، دردسري هم باشه اول متوجه افسر نگهبان هست بعد دژبان. معمولا فرمانده ها فقط
افسر نگهبان رو مي شناسن و كاري با دژبان ندارن چون ميگن افسرنگهبان كادريه و دژبان سرباز !!!
فقط كافيه يه خورده اهل داد و هوار و قاطعانه رفتار كردن باشي :n02: و صد البته كاملا حواس جمع كه يه موقع چيزي از دستت در نره
من از بين مخابرات ، كارگزيني و دژباني ، بخاطر يه سري مزيتها و راحتي كار ، دژباني رو انتخاب كردم
سلام دوست عزیزم :n16:نقل قول:
اقا تا امروز کجا بودی :n02: مرید نحوه پاسخ گویی شما شدم به خدا :n16: کامل و بی کم و کاست . والا خودم بعد مدتی که فکر کردم نظرم از دژبانی برگشته :n13: و می خوام همون امور اداری رو بچسبم چون هم اینکه خونه تا پادگان 5 دقیقه راه هستش برام و اینکه اینجوری واسه من بهتره ساعت 7 با سرویس پادگان میرم و 2 برمی گردم خونه !:n17: و دیگه دردسر سوال جواب از دژبانی رو در صورت وقوع مشکل رو ندارم و فکر کنم با درجه ستوان دومی تو قسمت اداری هم ارشد 2-3 تا ستوان سوم باشم و همونجا با هم دور هم حالش رو ببریم :n11:
یه چند تا سوال :
1- ممنون میشم رکن ها رو به ترتیب با اسم و وظیفه هر کدوم یه معرفی مختصر داشته باشی برامون
2- به جز رکن ها هم اگر بازم جایی با این اسامی مختصر اگر هست تو پادگان ممنون میشم یه کوچولو معرفیشون کنی با وظیفه شون
3- من در طول خدمت با کدوم قسمت ها بیشتر در ارتباط خواهم بود ؟
4- الان شما تو قسمت اداری و بین رکن ها کدوم رو توصیه می کنی اگه شد بپریم توش ؟:n02: ( کمترین کار - کمترین گیر و واگیر - بیشتر کار های اداری مثل کار با کامپیوتر و تایپ و ... باشه ) : ؟ ( بر حسب اولویت چند تا قسمت رو بگین تا
من فردا ببینم هر کدوم بود بچسبونم بره :n06:
بازم اگه راهنمایی خاصی بود ممنون میشم بگید :n16:
به نظر من بستگی به جاش داره که کجا افتاده باشی و شاید هر بخش یا گردانی شرایط خاص خودشو داشته باشه... به نظر من رکن 4 ازنقل قول:
بقیه بهتره... رکن 4 تامین هست و با اقلام و اجناسی که به گردان یا گروهانتون می رسه سر و کله می زنه... مثلا استحقاق سربازها و ...
رکن سوم آموزش هست و کار نسبتا زیادی داره... معمولا تو تیپ یا لشگرها هم کلاس آموزش بعد از ظهر واسه سربازها وجود داره که
ممکنه شما رو هم واسه این که یه آماری از کلاس بعد از ظهرها بگیری بعضی مواقع نگه دارن... رکن دوم مربوط به حفاظت و اطلاعات
گردانتون هست... مثلا لوحه های نگهبانی هر روز و مسائل اطلاعاتی به اون برمیگرده که جای ما اصلا کاری نداره و ضمنا به شکل سازمانی
افسر وظیفه نمی گیره و کاراش با یکی دوتا سرباز راه می یفته... رکن یکم وحشتناک کار زیاد داره و کلا باید با مرخصی وظیفه و کادر و انواع و
اقسام نامه نگاری ها سر و دست بشکونی... جوریه که اصلا نمی فهمی زمان چه جوری می گذره... شما هر جا بیفتی و هر قسمتی کار
اداری انجام می دی... یعنی افسر وظیفه ای که تو تیپ ما بخش دژبانی افتاده بازم کار اداری انجام می ده و روزای تعطیل، تعطیل هست و
خوبی دیگه ش هم اینه که اصلا نگهبانی نمی ده (افسر نگهبان نمی شه، البته مراکز آموزشی کمی فرق دارن) شما اگه داخل تیپ افتادی
در کل زیاد فرقی واست نداره چون افسر وظیفه ای اما از من می شنوی دور یگان های رزمی رو خط بکشی بهتره مثلا یگان های تکاوری،
توپخانه، پیاده، پدافند و ... . یگان های پشتیبانی و قرارگاه و بهداری و امثالهم حالت رزمی بودن کم تری دارن... و پیشنهاد من اینه که بری تو
ستاد تیپ یه جایی واسه خودت دست و پا کنی... مثلا تو ارکان تیپ... این جا معمولا کسی رو لازم داره که تایپیست خوبی باشه و از اون
جایی که فرمانده هات هم از کت و کلفت های تیپ هستن (سرهنگی چیزی...) وقتی که کارت جایی گیر کنه واقعا به دادت می رسن...
ضمنا بهترین جاها هم بخش های عقیدتی سیاسی، بازرسی و حفاظت هستن که البته این آخری احتمالا افسر وطیفه نگیره ولی هم
تو این قسمتا همه چی رو از قبیل ورزش و رژه و نگهبانی و ... رو پیچوندی و هم قسمتایی هم هستن که کاملا مستقل عمل می کنن
و در مجموع خوبن... حالا چند ماهی بری متوجه منظورم می شی...
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبتنقل قول:
والا اینجایی که من هستم یه تیپ پیاده مکانیزه داره و شهرستان هستش . طبق چیزی که یکی از دوستام که خودش الان همون جا داره خدمت می کنه گفته احتمال میافتم ستاد تیپ !
در مورد دژبانی هم بله همین طوره ولی همونطور که گفتم باید از ساعت 7 صبح مثلا شنبه که رفتی پادگان تا ساعت 2 ظهر یکشنبه پادگان باشی و از ساعت 2 یک شنبه که از پادگان خارج شدی میری مرخصی تا ساعت 7 صبح چهار شنبه و به همین روال ادامه پیدا می کنه ! و در واقع در هفته 2 بار نگهبان میشی ! ( واسه همینه نگهبانی ندارن ) :n02:
حالا با این توضیحات شما کجا رو میگی من فردا اگر تونستم اقدام کنم براش ؟ ( به ترتیب اولویت تیتر وار ممنون میشم بگی ) ( با در نظر گرفتن پیدا شدن یه پارتی برای تعیین جا )
خب آره دیگه گفتم هر جایی فرق داره، دژبانی اینجا تا ساعت یک و نیم کار اداری داره و نگهبانی هم نداره! البته تیپ هم مرزیه :))نقل قول:
والا در حالت کلی دست خودت نیست کجا بیفتی ولی روز اولی که ما رفتیم از همون ستاد تیپ می یومدن می گفتن هر کی تایپ و کامپیوتر می دونه بیاد که هیچ کدوم نرفتیم چون نمی دونستیم چه جور جاییه... اگه پارتی هم داشته باشی که چه بهتر... تو ستاد زیاد فرقی نمی کنه کجا باشی دیگه باید فرماندهی که خوش اخلاق تره رو پیدا کنی ) ولی باز بر فرضی که همش مساوی باشه من اینجوری انتخاب می کنم:
بازرسی - عقیدتی (که البته دوره کد داره و هر کسی نمی تونه بره اونجا اما اگه نیرو نداشته باشن دوستانی که محاسن دارن و موجه ترن از نظر چهره رو می یان انخاب می کنن) - ارکان تیپ که دیگه زیاد فرق نداره کجا بیوفتی ، البته آجودانی هم کار اداری داره که پیشنهاد نمی کنم بری
ممنون امیر جان . ایشالا اگر بشه فردا سعی میکنم بیافتم تو ستاد حالا هر قسمتش شد چون کلا اداری هستش ! :n02: بعد برای ارکان مخصوصا رکن 2 و 4 اقدام می کنم ( البته اگه شه اون اشنامون اقدام می کنه :n02: نه من ) و در نهایت اگر نشد دژبانی :n08:نقل قول:
ولی حالا موندم چه ساعتی برم فردا ؟ همون ساعت اداری برم یعنی 7 صبح پادگان باشم یا دیر تر برم ؟ اخه رو امریه زده بود تاریخ معرفی به یگان 10/12/91 که پنچ شنبه بود و من رفتم و پادگان تعطیل بود و دژبان گفت برو شنبه بیا ( حالا فردا بر نگرده بگه اقا چرا نموندی 5 شنبه رو نموندی :n02: ) اگه بگه میگم برو بگو دژبان پنچ شنبه صبحتون بیاد تا بگم بهت :n08:
مخلصیم...نقل قول:
واسه پذیرش اولیه شما اول می رین شعبه وظیفه که اونام فقط ساعات اداری روزای کاری هستن... 5 شنبه که تعطیل بوده خب اونا هم نبودن که کار پذیرشتون رو انجام بدن... موردی نیست... والا روز اول فرقی نداره ساعت چند برین ولی همون صبح ساعتای 7-8 اینا اون جا باشین بهتره
دوست عزیز اقای حمید رضا و سایر افسران وظیفه
فکر میکنم شما یه کمی زیادی روی اون ستاره های روی دوشت حساب باز کردی و ستواندومی ممکنه توقعتون رو بالا برده باشه. البته تازه آموزشی رو تموم کردی و شاید تجربه یگان نداری.از بجث احترام گذاشتن ها و تصورتون از نگهبانی ها و افسر نگهبانی ها متوجه شدم.درسته که شما ستواندوم هستی و فوق لیسانس ولی به محض اینکه وارد یگان بشی خودت دستگیرت میشه که نیروی وظیفه یعنی نیروی کار زیاد و دور از جون حمالی و... حالا یکی سربازه و یکی سرجوخه و گروهبان و ستوان.... خود به خود به این نتیجه میرسی که درجه برای وظیفه اصلا ارزش نداره . سرتیپ وظیفه هم که باشی از یه گروهبان کادر که میشه سرگروهبانت باید حرف بشنوی و دستورات رو اجرا کنی و آخرش یه وظیفه در دید یه کادری آشخور هستی. همین گروهبان میتونه در چارچوب قانون هر دستوری بهت بده. بازداشتت کنه و اجازه خروج نده (خدمت 24 ساعته هست و مرخصی فقط 1.5 روز در ماه ) زمانی که ما خدمت بودیم تا اواسطش لیسانس ها ستواندوم بودن و فوق ها ستوانیکم. من گروهبانیکم عقیدتی بودم که توی قسمتون هیچ فرقی بین گروهبان ها ستوان ها نبود از همه نظر . ساعت ورود و خروج و نگهبانی و...
همه وظیفه ها موقع ورود به پادگان به خط میشدن و کلی بازرسی بدنی (شما بگو تحقیر ) میشدن .در جداگونه هم دارن برای ورود وظیفه ها و کادریها. از همه نظر یه گروهبان دوم کادر به یه ستوانیکم وظیفه ارجحیت داره و حرف و جایگاهش خیلی بالاتر هست. . حالا درست یا غلطش رو نمی گم ....لحظه خروج هم بدون اجازه یه سرباز دژبان نمی تونستن خارج بشن (از مزایای دژبان ) حداکثر جایگاهی که به یه وظیفه میدن اپراتوری کامپیوتر هست بدون هیچ اختیاری جایگاه یه وظیفه حداکثر استوار دومی هست و یه گروهبان کادر میتونه تا ستواندومی جایگاه بگیره که اصلا قابل قیاس نیست .اینها رو عرض کردم که روزهای اول تو ذوقتون نخوره.
امیدوارم برای همه سربازی دوره راحت و بی دردسری باشه.
دوست عزیز حرفات در قالب تئوری قبول دارم اما در عمل همه چی بر می گرده به خودت و عرضه ای که داری . من می شناسم ستوان سومی رو که سرهنگ برگشته بوده باهاش درگیر شده بوده و گفته بود اینکارت می کنم اونکارت می کنم اینم برگشته بوده درجش رو کنده بوده و انداخته بود زیر پاش گفته بود حالا یه ادم عادیم حالا جرات داری چیزی بگو تا بزنم ..... با هم پیوند بدم ! :n05: هر چند اینکار یک ماه براش اضافه در بر داشت اما کاملا طرفش رو قهوه ای کرده بودنقل قول:
منم دقیقا تو این روحیه و مرام هستم یعنی چه کادریش و چه وظیفه اش با درجه پایین تر ... خوری اضافه کنه حالش رو جوری میگیرم که حالش رو ببره راهشم خوب بلدم ( هر چند که من همیشه تو 26 سالی که از خدا عمر گرفتم همیشه با همه با احترام رفتار می کنم اینجا هم رویه بر این هستش و مطمئنا درست و با احترام و بر مبنای اصول با درجات پایین تر حتی کادری برخورد کنی مطمئن باش اونم به خودش اجازه نمیده باهات درگیری داشته باشه و همیشه احترامت رو نگه خواهد داشت .
اما اینو قبول دارم سرهنگ وظیفه هم باشی بی عرضه و تو سری خور باشی مطمئن باش جوری تو کاست میذارن که ندونی از کجا خوردی حتی سرباز صفر هم سوارت میشه . شما هم احتمال داره با توجه درجه تون ممکنه سختی هایی رو تحمل کرده باشید ولی مطمئن باش و شک نکن اگر با درجات بالاتر بودی دیدگاه امروزت خیلی فرق داشت در مورد در ورودی هم بگم اینجا فقط یدونه در داره فرمانده پادگان تا سرباز صفرش از همون میان میرن :n02:
در مورد بازرسی بدنی اینجا یه سرابز با چهار تا اجر :n02: نه اجازش رو داره نه به خودش اجازه میده که یه افسر وظیفه رو بگرده و اگر نیازی به گشتن باشه اون درجه داری که اونجاست این کار رو می کنه :n18:
در هر صورت این مدارک تحصیلی و درجاتی که در پی داره کاملا کارسازه تو خدمت سربازی حتی طوری که الان ارزو داشتم کاش با دکترا میرفتم سربازی تا ستوان یکم باشم و دهن همه رو مورد عنایت قرار بدم . :n08:
در نهایت اینکه بالاخره در یک محیط نظامی باید طبق سلسله مراتب و اون وظیفه ای که داری کارت رو به بهترین نحو انجام بدی تا مورد بازخواست هر کسی و ناکسی قرار نگیری ولی از طرفی هم باید نترس باشی حتی اگه این نترسی بمنجر به یک ماه اضافه خدمت بشه :n08:
امیدوارم همینطوری که میگید باشه چون چیزی که ما توی 18 ماه تجربه کردیم فضای کاملا متفاوت هست با اینی که شما می فرمائید. به قول معروف آدم رو خود به خود سر به زیر میکنه . شما الان تصوراتی دارید که تا تجربه نکنید و در محیط قرار نگیری حس نمیکنید.روزهایی میشه که برای یه روز مرخصی شاید همه کاری سرباز انجام بده.
کسانیکه قانون سربازی رو به وجود آوردن و مخصوصا سیستم ارتش رو به وجود آوردن میدونن چطوری برخوردکنند که بالاترین و مغرورترین آدم ها رو چجوری خورد و کوچیک کنن که طرف خودش به دنبال جبران باشه.میلیون ها سرباز اومدن و رفتن و قانون ها اصلاج شدن و میشن برای همین دیگه نه؟ اون سرهنگی که شما می بینی 25 ساله داره با هزارها سرباز مختلف از هر قشری سروکله میزنه و میدونه چطوری به قول معروف حال یه سرباز تازه وارد رو بگیره....
اون داستان چک زدن توی گوش سرهنگ و کندن درجه رو تقریبا از خیلی از کسانیکه با پلیس های توی خیابون و یا کسانیکه سربازی رفتن شنیدیم ، ولی قطع به یقین بدون اکثرا بلوفه و یک هزارم درصد واقعیت نداره و اغراق شده هست. شما کوچکترین بی احترامی به ماموق بکنی یادم نیست که از چند ماه تا چند ماه فقط حبس داره ، دیگه اضافه خدمت و دادگاه و انگ تضعیف روحیه نیروهای خودی و حکم های سنگین و توهین به لباس مقدس و فرمانده قوا و... بماند.مشابهش رو توی خود یگان ما داشتیم که pami هم شاید یادش باشه سربازی بود فکر کنم 4 یا 5 سال اضافه خدمت داشت علاوه بر محاکمات و فقط به خاطر هل دادن سرهنگ مافوق از روی پله ها......
امیدوارم تا آخر خدمت همین طور با انرژی و سرزنده باشی.
قربانت اس 126 .
البته یه چیزی رو بگم کاملا از اساس موافقم با این حرف های شما ولی به جز اینکه امیدوار بود و سعی کرد محیط رو برای خودت درست کنی تا سخت نگذره نمیشه کاری کرد . اون موارد بالا رو تا به امروز نشده بخوام با کسی برای موردی جنگ و جدلی داشته باشم و همیشه کارا رو با احترام متقابل جلو بردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده ! امیدوارم ایشالا این دوره اجباری !!! رو هم به همین صورت بگذرونیم بره پی کارش ! از اینکه تجربیات مفید و خوبتون رو در اختیارم قرار دادین ممنونم . :n16:ایشالا همه به بهترین نحوه ممکن خدمت رو تموم کنند بدون یک روز اضاف :n06:
پست های دوستان رو می خومدم تعجب کردم چرا دژبانی رو پیشنهاد می دن! دژبانی که من دیدم از همه دیر تر می ره + وقتی هم رزم شبانه باشه دژبان ها رو هم می بردند! رکن 2 و 3 واقعا جای مزخرفیه. رکن 1 هم دوستان درست می گند کارش زیادیه! بهترین جا به نظرم رکن 4. ولی یک حقیقت کلی در مورد ارکان رو بهت بگم! عملا همشون دارند مگس می پرونند! این ها مفید 15 دقیقه هم کار نمی کنند! اصولا بهترین جا جاییه که فرماندت تو مخت نره!
سرباز دژبان با افسر دژبان فرق داره ، جایی که ما بودیم یه ستوان 2 دژبان داشتیم کلا 4-5 بار بیشتر ندیدمشنقل قول:
خود سربازهای دژبانی میگفتن از این جیم تر تو اداره نیست !
البته البته جا با جا فرق میکنه
ولی معمولا افسر دژبان خدمت راحتی داره
خوب پس شما هم رکن 4 رو پیشنهاد میدی؟ بعدش کجا رو در نظر داری که همون قانون تو مخ رفتن فرمانده نباشه توش :n02: ؟نقل قول:
vahidreza2007 جان تا فردا نوبت تقسیمت بشه فک کنم تا صبح خوابت نبره :n02:
دوستان حرفای درست و خوبی زدن.مخصوصا اس 126 .
یادت باشه سیستم ارتش یه چیز دیگست با ارگانای نظامی دیگه.(تو امضام می تونی بفهمی قضیش چیه). ایشالله وسطای خدمت که برسی می گی ای کاش امریه گرفته بودم و تو ادارت بودم و پامو تو این پادگان نمی زاشتم.... حرفی که گفتم نگرانت نکنه فقط گفتم آمادگی همه چی رو داشته باشی...
می ری اونجا یه چیزایی می گم بعنوان نصیحت نیست جای داش کوچیکتیم ما...
برخودت خیلی مهمه...خیلی.... معمولا قشر ارتشی قشر کم فرهنگ و ضعیفی هستند از این لحاظ(البته به همشون جشارت نباشه .من ارتشی سرهنگ تهرانی دیدم فوق العاده با فرهنگ و با ادبم بود).بگذریم .منظورم اینه خیلی تو برخوردات سنگین و مودبانه و کم حرف باش... دقیقا عین یه استاد دانشگاه باهاشون برخورد کن... تا طرفتو خوب نشناختی با هیچ کادری شوخ طبعی نکن...(خیلی کادرا مارموزو زیرکن.در ظاهر باهات می حرفن و می خندن ولی در باطن دارن کلیات خصوصیات اخلاقی تو رو به دست می یارن ) پس مراقب باش...
تونستی به ترتیب این رکنا بهتره انتخاب کن(البته اگه انتخاب با تو باشه): 1- رکن 4 2 - رکن 2 3- رکن 1 4- رکن 3
اصلا بیا رکن 1 خودم بندازمت یه جای توپ! :n02:
راستی این یادم رفت بگم مراقب باش منشی تو خود قرارگاه نیفتی که بعد تا ساعتای 6 باید تو پادگان بمونی ها... (یعنی تا فرمانده قرارگاه نره باید باهاش باشی تو پادگان):n15:
قربانت برم دوست خوبم اسم گلت رو هم نمی دونم اما خیلی حال دادی !نقل قول:
والا دروغ چرا اگه بگم شاید 1 درصد اونم فقط اینکه جای خوب بیافتم و راحت برم و بیام فکر بهش مشغوله وگرنه باور کن اصلا مهم نیست برام . اینکه می بینید زیاد سوال می پرسم من برای همه ی کارام همیجوریم سعی می کنم همه جوانب و نکات مثبت و منفی کاری که می خوام شروع کنم رو قبل شروع بدونم تا دست پر برم و غافل گیر نشم .
داداش شما سرور مایی دوست خوبم . در مورد برخورد بله من نه اینجا که همیشه دقیقا همینجوری هستم اینجا که حسابش جداست تو این دوره به ملت رو بدی میان سوار میشن مخصوصا اگر نظامی باشن :n02:
چشم رکن ها رو اگه تونستم 1324 انتخاب می کنم به ترتیب از راست به چپ :n02: منشی قرار گاه هم نمیشم اونم اطاعت جناب سروان :n06:
ایشالا فردا بعد اومدن میام خبرش رو میدم . از بقیه دوستانی هم که از اول اموزشی تا به الان از نظریات و راهنمایی های سازنده و مفیدشون استفاده کردم کمال تشکر و قدر دانی رو دارم .
ایشالا همگی موفق و سربلند و رو به جلو باشید همیشه :n16:
لطفن یکی از دوستان مراحل انتقالی گرفتن رو توضیح بده.
با تشکر.
خوب دوستان ما هم امروز ساعت 7 صبح رفتیم و خودمون رو معرفی کردیم و بعد کلی تحویل گرفتن ( انصافا برخورد ها عالی بود :n16: ) انجام کار های اجودانی و ... به رکن برای تقسیم معرفی شدیم . یکی از همشهری هایی که اونجا بود رو دیدم و پرسیدم کجا ها خوبه و میشه افتاد ؟ گفت اقا بازرسی و عقیدتی و ستاد هر 3 عالی هستند و هر کدوم بیافتی کارت راحته ! بعد اقا من رفتم پیش سرهنگ رکن 1 و انصافا بعد کلی تحویل گرفتن و حال دادن ( واقعا انسان والایی هستش و کارش واقعا درست بود ) گفت که مهندس شما رو خودمون همین جا نگه میدارم و نمیدم به جاهای دیگه همین جا راحت کار کن و لذتش رو ببر :n02: بعد اقا نامه ما رو زد به قسمت ایثارگری و احتیاط رکن 1 و گفت از فردا اینجا خودت رو معرفی کن . جالب بود 3 تا از دوستام دقیقا تو اتاق های کناری من هستند و حسابی هوای من رو داشتند همین روز اولی :n16:
جالبه درجه من از مسئول همین بخش که افتادم بالاتر بود و گفت اقا بیا فردا فرماندهی بخش رو بدم بهت برو نخواستیم :n02: ( انصافا خیلی باحال بود و کار درست و دلسوز )
از طرفی خدا رو شکر کار رفت و امدم هم با سرویس ردیف شد و باهاش میام و میرم !:n19:
و در اخر این بود نقطه انتهایی سربازی ما ( البته از اولش :n02:)
اهان تا یادم نرفته از اونجایی که لباس کادری پوشیده بودم و باهاش واقعا تریپ کادری گرفته بودم هر درجه داری که میومد میرفت هی احترام نظامی میذاشت و حالش رو می بردیم و از نو می دادم :n08:
دوستان گلم که در این مدت راهنمایی ما بودند ازشون بسیار تشکر می کنم . :n16::n12::n16:
ابتدا باید 16 هفته کاری در محل مربوطه خدمت کنی. بعد از اون یه طرحی هست بهش میگن طرح آمایش. یه فرم پر میکنی اگر فرماندهی استان(نیروی انسانی) اجازه بده جواز انتقالیتو میدن.البته اگر پارتی گردن کلفت داشته باشی نیازی به این کارها نیست.نقل قول:
با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟:n13:
پس آخر افتادی رکن یکم ؟!:n02: جای خوبیه منم خودم همونجام.البته کاراشم به نظرم خوبه .البته اینجا که ما تا 2 یا 2.5 همستیم پادگان.نقل قول:
البته ارزششو داره و خیلی از کادرا ایشالله می فهمی چطور پات می افتن و فک می کنی شدی رئیس جمهور!:n02: تازه اینم بگم رکن یک هر تشویقی کادر و وظیفه باشه می زنه! یعنی برا خودت هم می تونی بزنی ....(من خودم کلی برا خودم زدو تا حالا...حساباش از دستم رقته...!)
ایثارگران و احتیاط هم بیفتی که دیگه فوا... یه سره مگس باید بپرونید و خونه شهدا و جانبازا با کیک و ساندیس برین بازدید و سرکشی!!!:n02:
در کل جای خوبی افتادی داش بهزاد...
راستی رشته تحصیلیت چیه آقا بهزاد؟گفتم شاید بتونیم تو این زمینه از تجربیات استفاده کنیم.من خودم کامپیوترم(لیکسانس!)
سلام من 19 اسفند اعزام میشم افتادم هوافضای سپاه ولیعصر اردکان میخواستم دوستان بگن چه جور جاییه بعدش هم پذیرش کردم تو شهر خودم شیراز
سلام سعید جاننقل قول:
منم اعزامی 12/1 اینجا بودم که به ما مرخصی دادن و 12/19 ساعت 6 صبح باید خودمونو اونجا معرفی کنیم و گفتن دورمون با شما تموم میشه:n02:
جاش که خوبه ، از لحاظ امکانات هم حرف نداره
فرمانده های خوش اخلاقی داره ولی سختگیرن!
برنامه هاشم که ما آمار گرفتیم مو به مو اجرا میشه(کلاسها و خشم شب و اردو و .....)
برای پذیرشت هم نگران نباش بعد آموزشی اگه مشکلی برات پیش نیاد(انضباطی) میفرستنت همونجا که پذیرش گرفتی
امیدوارم بهت خوش بگذره، میبینمت:n06:
قربانت اره خدا رو شکر افتادم رکن 1 :n02: اره جای خوبی به نظر میومد مخصوصا فرمانده رکن یکم که یک کلام بگم واقعا گللللللللللل بود ( جالبه سربازش امروز مرخصی می خواست روش نمیشد بگیره فرمانده خودش اومد برگش رو گرفت 1 روزم اضافه داد بهش گفت هر وقت خواستی بگو خحالت نداره که ) :n16::n16:نقل قول:
سرباز خودش هم که این تشویقی ها و مرخصی ها و ... رو می نویسه و رد می کنه هم دوست خودمه :n02: که انصافا امروز کلی حال داد و کمک حال بود :n16: و اساسی هوامون رو داره پس بهش می گم تو تشویقی ها هوای ما رو داشته باشه :n02: ساعت کاری اینجا تا 1 هستش بعدش ناهار و نماز و دیگه تموم :n06:
بله دیگه ایثارگران و احتیاط افتادم . خوبه به نظرت ؟ دقیقا کارش چیه ؟ اون مسئولش که گفت فقط نامه ها رو با کامپیوتر ردیف میکنی و همین . کارش هم از چیزی که دیدم معلوم بود واقعا کمه ! ممنون میشم شما هم یه شمای کلی از این قسمت بدی به ما !
من رشته ام فوق MBA هستش و در خدمت هستم .
راستی ممنون میشم کمی در مورد این رکن 1 و مسئولیتاش و قسمت های مختلفش و کاراش و کلا هر چی در مورد این رکن و وظایفش هستش یه راهنمایی کلی داشتی باشی :n16:
خوشحالم جای خوبی افتادی رفیق.نقل قول:
رکن یک کاراش می شه گفت: آمار کارکنان ستاد رو داره... بازدید از یگان ها از هر لحاظ مثلا امکانات و ظاهرشون و کمو کاستی ها و... رو به فرماندهی می رسونه که مثلا بازدید کردیم ازشون...
یا اجرای مراسمات صبجگاه تیپ که شنبه هاست هماهنگی رو انجام می ده... تو کارای وام و مزایای و به قول خودشون روحیه رفاه(امکانات و رفاهات واسه کارکنان ) رو هم بر عهده داره...
همچنین رکن یک تو کار تقسیم سرباز جدیدالورد هستش که این یه امتیازه که خیلی ها آویزونتن که آقا این سرباز جدیدو کجا بندازو ...:n11:
تو کار تشویقات کادر و وظیفه و ارتقای درجه کارکنان و بازنشسته هام کاراشونو تا حدودی انجام می ده.مثل کارت ایثار واسشون می زنه...
بیتشرین کار رکن یکم بازدید از یگان های تیپ هستش. اینم بگم می تونه به راحتی کسی رو آمارشو فرماندهی بده و بازداشت کنندش!(البته این در مورد کادر هستش)
ایثارگران که جای خوبیه واقعا... گفتم که یاد می گیری چطور مگس بپرونی:n02: معمولا اگه امیری بیاد به تیپتون مثلا می رن خونه شهدا و ایثاگران و ... یا هر از چند گاهی فرمانده تو روزایی مثلا هفته دفاع مقدس نمادین می رن خونه شهدا و جانبازان و تو هم یا جعبه کیک و گل و شمعدون :n02:می ری باهاشون یا عکس می گیری:n09: در کل ایثارگران کار خاصی نداره هر از جند کاهی هم نامه می تایپی اونجا...
قسمت احتیاط هم تقریبا زیاد نیست کاراش.سربازایی که تازه ترخیص می شن یه نسخه برگه احتیاط می دن به شما و شما اونارو بایگانی و طبقه بندی می کنید و هر ماه معمولا می فرستین به مثلا قرارگاه شمالشرق و ... هر از چند گاهی کلاسای آگاه سازی احتیاط هماهنگ می کنید واسه یگان ها می زارین و از این حرفا...
راستی داداشت قراره این چند روز مونده رو بره ایثارگران... و دیگه خدمت تمام!!! :n05: