ماهی 67 تومان برات گرون در میاد؟.چون با این هزینه در آسیاتک میتونی 10 مگابیتشو بگیری با 20 گیگ حجم روزانه و شبانه هم همیشه سرعتت ثابت روی 2 مگابیت هست و شبی به راحتی 5 تا 6 گیگ میتونی دانلود کنی.فقط خیلی از دوستان هزینشو نپسندیدن.نقل قول:
Printable View
ماهی 67 تومان برات گرون در میاد؟.چون با این هزینه در آسیاتک میتونی 10 مگابیتشو بگیری با 20 گیگ حجم روزانه و شبانه هم همیشه سرعتت ثابت روی 2 مگابیت هست و شبی به راحتی 5 تا 6 گیگ میتونی دانلود کنی.فقط خیلی از دوستان هزینشو نپسندیدن.نقل قول:
با عرض پوزش از دوستان من اینجا به نفع صبانت لعنتی اشتباه کردم.کی گفته صبانت ضریبشو کرده 3 (خودم گفتم:n02:)نه آقا من حواسم نبود که در پیشنهاد ویژه صبانت از حجم روزانه شما به اندازه یک سوم حجم شبانه کم میشه.معذرت.بازم همون گندی که بود باقی مونده.فرق آنچنانی نکرده.:n27:نقل قول:
دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه:n02:کف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.:n06:
نمیشه گفت تو اوضاع فعلی 67 تومن خیلیه , اما من یکساله صبا داشتم 2 مگ 180 تومن هنوز 5 ماهش هم مونده
حالا بگم بد عادت شدیم و دیگه منبعد همینه , یا بگم صبا دزدتر تز بقیه شده . نمیدونم.
در هرحال از ماهی 20 تومن و کمتر یکدفعه رفتن روی 70 , 80 تومن کمی تا قسمتی زور داره . مثل کرایه تاکسی که
یکوقت ممکنه 200 , 300 تومن بخواد بیشتر بگیره . پولی نیست ولی حساسیت برانگیزه .
منظورم اینه که جاهای دیگه هم هس به تاپیکهاشون سر بزنیدنقل قول:
خدا رو شکر امکانات تو تهران از همه جا بیشتره
گزینه های بیشتری داری
همین هایی که گفتم تحقیق کن ببین چطوریاس شبانش
بعضی از دوستان از صحبتهاشون کاملا مشخصه موضوع رو پذیرفتن ! یا شایدم از عوامل صبانت هستند دارند موضوع جا میندازن :n02: به هر شکل هر کی خر مغزش رو گاز گرفته باشه این شرایط صبانت رو قبول میکنه !
اگه گاز نزده بود که تخلیه کردم بودم:n02:
همیشه همی بوده...فقط زمان میبره......
بله خوب تحقیق کردیم و اجماع شد که بین پارس و مخابرات یکی رو انتخاب کنم که امروز رفتم و بسیار هم مشعوف شدیم از جوابشان !فن اوا و اسیاتک گزینه های بعدی هستن . که تو تاپیک مربوطه دوستان نگران افزایش قیمتاشون هستن . من نگران اینکه پورت خالی دارن یا نه .نقل قول:
آسیاتک نگیر که واقعا عذابه یک اینترنت بی کیفیتی داره که نگو باهاش کار کردم با دانلود منیجر سرعت تا 1100کیلوبایت میرفت اونوقت با اسپید تست از سرور اصفهان میزد 3.5مگ بعدش از ساعت 1که نیم بها هم بود سرعتش میشد 60کیلوبایت با موبایل هم بعضی از صفحاتو باز نمیکرد من از مخابرات دارم شب و روز سرعت اسمی فیکس میده(تک کانکشن و چند کانکشن فرقی نمیکنه حتی بدون دانلود منیجر) به این میگن اینترنت با کیفیتنقل قول:
اگر با منی که باید بگم فرم جمع آوری رو همین امشب پر کردم...... همین مقدار دانلود برای من کافیه ولی با کارایی که صبانت انجام میده داره به مصرف کننده توهین می کنهنقل قول:
برای کسانی توضیح دادم که هنوز می خوان صبانت بمونن
شما هم اگر ناراحتی تخلیه کن
داریم منطقی صحبت می کنیم یکی میاد تهمت می زنه
شاید خود شما از عوامل جای دیگه هستی که تازه عضو شدی
بله کاملا درسته.اسپیدتست پهنای باند رو 3.5 نشون میده اما با سرعت 1150 کیلوبایت دانلود میکنم در آسیاتک.البته من از ساعت 1 تمام رایگان هستم و همیشه هم در 7 ماه گذشته سرعت شبانم ثابت 250 کیلوبایت بوده.نه بیشتر و نه کمتر.البته در ماه رمضون یک کمی کم شده بود.سرویسهای گرون قیمت تره آسیاتک شبانشون خوبه.نقل قول:
کاکو، مگابیت درسته نه مگابایت. جای دیگه نگی 12 مگابایت داری که مردم قحطی زده ی ایران فی الجمله هجوم میارن سمت صبانتنقل قول:
میشه فرق مگابیت با مگابایت را بگید؟نقل قول:
Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2
8 مگابیت = 1 مگابایت
هر بایت برابره با ۸ بیت یعنی بیت کوچیک تره بعدش انقل قول:
کیلو که میگیم
اکثر مردم اشتباه میگن که ۱۰۰۰ تا بایت هست اما ۱۰۲۴ هست ولی تو تجارت همون ۱۰۰۰ هست مثلا تو فلش ها کار خونه ۱۰۰۰ تا حساب میکنه همین طور برای مگا و گیگا و .... ولی تو ویندوز ۱۰۲۴ تا حساب میشه برای همین فلش ۸ گیگ میخریم اما تو ویندوز ۷.۵ نشون میده کلا گفتم که اگر کسی نمیدونست بدونه
ممنون داداش از توضیحت،کدوم مودم ها از این چیپست برودکام استفاده میکنن؟:n01:نقل قول:
مودم من D-Link 2730 U مشکی هست:n06:
12 مگابایت من فعال شد .
و سرعت آن با 2 مگابایتم هیچ فرقی نداره خط تلفن ظاهرآ بیشتر 2 نمی کشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n17:
دوست عزیز. این عکسی که گذاشتی نشون میده خط شما حداقل تا 4.2مگابیت (دقت کن: مگابیت نه مگابایت) میکشه. بنابراین ممکنه که علیرغم این که پروفایل شما رو روی 12مگابیت (نه 12مگابایت) بستن، کشش خطتون حداکثر تا 5مگابیت باشه. البته تا وقتی از وضعیت خطت از داخل مودم عکس نذاشتی اینجا نمیشه خیلی با قطعیت چیزی گفت.نقل قول:
امکان ورود به تنظیمات مودم نیست .............نقل قول:
یه نرم افزار wireless. Network. Wather. نصب کن
ادرس مودمت پیدا میکنه
شاید غیر از 192.168.1.1 باشه
چرا؟ یوزر و پس کنترل پنل مودم یادت رفته؟ اگه این جوریه چرا مودمت رو یه بار ریست فکتوری نمیکنی بعد دوباره تنظیمش کنی؟نقل قول:
بچه ها من میخوام کوچ کنم برم مخابرات ، فقط کسی خبر نداره این تصویب جدید محدویت شبانه قراره اونجا هم اجرا بشه ؟؟
پانشم برم ببینم ای دل غافل اینجا هم محدود شد !!
فناوا اگر اشتباه نکنم چجوره؟ دم خونه ما نمایندگی داره ۴ مگ نامحدود داره با قیمت ۲۷۰
جلل خالق ........ دیشب فرم جمع آوری پر کردم ، امروز صبح برای جمع آوری زنگ زد..... گفت برای چی می خوای جمع آوری کنی ؟ گفتم دانلود شبانه...... هیچ بهونه ای نیاورد و گفت پیگیر کارتون هستم
سرشون خلوت شده سریعتر رسیدگی می کنن
در لینکی که برات میزارم میتونی اسم و مدل 80درصد از مودمهایی که از چیپست برودکام استفاده میکنن رو پیدا کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من شنیدم 2730u مشکی رنگ که قدیمی تر از مدل سفیدرنگ هست خوشبختانه چیپستش برودکام هست و الانم دیگه تو بازار پیدا نمیشه یا خیلی کم یابه.اما برای اینکه مطمئن بشی چیپست مودمت برودکام هست یا نه آدرس لینکی رو که برات میزارم مراجعه کن و نرم افزار dmt رو نصب کن و طبق آموزش ازش استفاده کن.اگر همون اول کار نرم افزار dmt مودمتو شناخت یعنی چیپستش برودکام هست.
به پست شماره 3000 در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن که توسط خودم نوشته شده.
با خیال راحت کوچ کن.حتی اگر اجرا هم بشه به این شکل احمقانه ای که در صبانت هست اجرا نمیشه.نقل قول:
دوستانی که محدود شدن بعد از محدودیت در قسمت وضعیت محدودیت سرویس براشون چیزی نوشته شده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من سرعت رفت روی 10KB !
گویا 40 گیگی که بنده در مدت چهار ماه دانلود داشتم مسئولین صبانت رو به نون شب محتاج کرده !
دوستانی که امتحان کردن لطفا پاسخ بدن که بعد از اعمال محدودیت ، با خرید حجم دوباره سرعت شبانه بالا میره یا باید از بخشایش 1/3 صبانت استفاده کنیم؟!
نه اگه محدود شده باشی می نویسهنقل قول:
سرویس شبانه با اعمال محدودیت
حجم بخری دوباره میره بالا سرعت
c1(مشکی)چیپست برودکام و u1(سفید)ریلتکنقل قول:
نه چرته شبانش مزخرفهنقل قول:
نه نگیر شبانش خیلی بیخود و رو 4 مگ میبندنت من الان 8 بار زنگ زدم میگم مگه 10 نیس چرا رو 4 بستی میگه 2-10 مگ شاید 10 بدن یعنی مچلم کردن رفت.میگم بابا 10 مگه ها بعد زنه با کلی فکر کردن میگیره تبدیل واحد میکنه برام اصلا یه وضعی.نقل قول:
کلا بعضیاشون خیلی بیسوادن بزنید 2020 بعد 3 میفهمید.
طرف پارتی بازی اومده تو این شغل.
یه بارم دیدم سرعتم 300 رفتم میگم بابا سرعت من باید رو 1.2 مگ باشه میشینه تبدیل واحد میکنه میگه سرعتت باید رو 160 باشه.دیگه فقط قطع کردم.
بعضیاشون که دیگه هیچی نمیدونن میگه بزار ریسم بیاد با اون حرف بزن.
این حرف که شرکتهای دیگه هم بزودی محدودیت شبانه مثل صبانت اعمال میکنن چرت و پرت هست این حرف را انداختن که کاربرها تخلیه نکنن
امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............:n13::n17:
خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنینقل قول:
وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟
صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........نقل قول:
پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...
ولی اگه آواتارت رو ببینن همه ی محدودیتها رو ازت برمیدارن:n09:نقل قول:
البته از اونجا که همه چیز ما ایرانیها با خارجکی ها باید فرق داشته باشه تا احساس هویت کنیم، پهنای باند خطوط ما هم جوریه که معمولا اسپیدتست درست نشون نمیدهنقل قول:
شما با IDM یک فایل حدود 20 مگابایت یکبار از لینک داخل کشور و یکبار از سرور خارج کشور که کانکشنهای بالایی بتونه داخل IDM بسازه دانلود کن سرعتت رو بهتر نشون میده
دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید
نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی
یه مودم بی کیفیت با اسم خودشون میدادن برای ثبت نام یکیشان میگفت ما انجمنها رو زیر نظر داریم
حتی همینجا میگفت خودمون میدونیم کاربرا تو انجمنا چی میگن
شما هر چی اینجا بگین میبینن پس تا میتونید انتقاد کنید
این سرعت بالای شبانه هم دام عنکبوتی بوده
تا کاربران نا آگاه بیان ثبت نام کنن حتی اینجا تبلیغ هم میکنن.
فقط بدونید با کوچ از شرکتشون ضربه ای محکم بر دهان یاوه گوی این ابر کلاهبرداران اینترنت میزنید باشد که ورشکست شوند و درس عبرتی شود
برای دیگر کلاهبرداران
سه شرکت تو نمایشگاه خیلی فعال بودن و مشغول کلاهبرداران برداری
اول صبا که ترکانده بود هم از غرفه هم تعداد بسیار خانم و یه تعداد آقا
بعد آسیا تک. و بعد شاتل که در صحن نمایشگاه یه مشت مردم ساده و خوش باور
رو فریب میداد
آسیا تک و شاتل هم اینجا یوزر دارن که مشغول جاسوسی و تبلیغ هستن با بعضیاشون صحبت کردم اطلاع داشتن از انجمن اینجا
البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت
متاسفانه طبق قانون ظالمانه ای که هست درست گفته.شما وقتی 10 مگابیت هستی یعنی 1.25 مگابایت هست سرعتت(که میشه 1280 کیلوبایت) و چون قانونا میتونن تا 8 نفر اونو شیر کنند پس سرعتت میشه 160=1280/8 کیاوبایت در ثانیه.یعنی اگر سرعتت تا 160 کیلوبایت هم پایین بیاد قانونا نمیتونی شکایت کنی:n03:نقل قول: