خودم رو به قول معروف جر دادم کسی با من هم صدا نشدنقل قول:
تا دارید به مشکل بر می خورید
واقعا حال به هم زنی هستند دیگه
Printable View
خودم رو به قول معروف جر دادم کسی با من هم صدا نشدنقل قول:
تا دارید به مشکل بر می خورید
واقعا حال به هم زنی هستند دیگه
. همچنين شماره تلفن 88510403-021جهت دريافت شکايات مشترکين عزيز فراهم مي باشد.
سازمان تنظیم مقررات
جمعه شب اومدم یه فیلم از رپیدشیر پرمیوم بگیرم سرعتش پایین بود ولی همون فیلم رو از سایت mihanmovie.com تونستم با سرعت 150 تا بگیرم .نقل قول:
ولی از پریشب این سایته هم سرعتش اومده پایین در حد 20
یعنی شاتل از فن اوا که سرعتش 30 تاست عقب مونده تره :27:
من اکانت دارم وضعم مثل شماهاس :13:نقل قول:
ir هم داره ها :31: اونم امتحان کن :31:نقل قول:
دیشب نمیدونم چرا دانلود اینقدر کم بود!!!!!!!! خیلی وقت اینجوری نشده بود!!!!!!
منم فقط 500 مگ دانلود کردم دیشب با eco-512نقل قول:
این مقدار دانلود بی سابقه بود:دی همیشه بالای 1200 میگرفتم:19:
بچه ها!!!نقل قول:
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 1388/10/19و پايان آن پس از تاريخ 1388/10/19 باشد.)
باید ازشون خرید یا اگه هم قبلا خریده باشی بهت میدن؟؟
میشه راهنمایی کنید؟
حدود 9 که خیلی اعصاب خورد کنه 7 ماه داشتم خداییش خسته کننده هست ولی الان با اکو دارم :8: می کنمنقل قول:
دوست عزیز من تازه با این قسمت آشنا شدم . شما کاری کردین ؟ شکایت کردین یا نه ؟نقل قول:
من اگر امروز امور استانها جواب نده فردا دارم میرم تنظیم مقررات . انقدرم قدرت دارم که هیچکس نتونه تو کارم خرابکاری کنه . فقط شما به من راهکار نشون بدین من اینارو حداقل تو شیراز سرویس میکنم
فرزاد جان به این راحتیا هم که میگی نیستانقل قول:
باید ثابت کنی که مشکل از مرکز مخابراتی ها نیست و شاتل به دلیل گرفتن یوزر زیاد قادر به پاسخگویی بهشون نیست
و این هم محتاج کنترل و پیگیریه قانونی و احتیاج به شاکی داره(ازین شاکی معمولیها نه هاااا!!! ازونا که پاشون به دادگاه کشیده میشه)چون فکر نمیکنم با یه شکایت ساده دست به پیگیری زده شه
بعدش اونجا رفتی صروصدا نکن:31:اگر آشنا داری اگه میتونی اینم ثابت کن که شاتل رپیدشیر رو محدود میکنه(100 درصد کار مخابرات نیست چون سرویسهای آرت همچین مشکلی ندارند)
اگرم آرت هستی که بگو سرویسهای اکو 512 آپ میشند کمش کنن هم تو دلت خنک شه هم من:31:(من که حسابی سر این موضوع حرسم درآمده:31:)
دوست عزیز 3 تا از دوستام مرکز خودم هستن . حالا اگر از مخابرات هست مخابرات حل میکنه . اگر از شاتل هست شاتل حل میکنه . نگران نباش بر اوونجا اگر امضا مدیر لازم بشه خدمت میرسم و آشنایی میدم و بعد شاتل میفهمه اگر کسی میگه مشکل دارم به آدرسش هم نگاه کنه بعد بگه هیچ مشکلی نیست . من پدر اینارو در میارم .
راستی قضیه رپید چیه ؟ من با اکانت با 63 تا 64 ثابت دانلود میکنم . بدون اکانت هم بعضی وقتی 19 و بعضی وقتا 35 .
اکو 512 دارم .
شما خودت مشکلت چی بود ؟ کاری کردی ؟
نقل قول:
سرعت دانلود اکثر مواقع 10.9 ثابت هستش:46:بعضی ها وقت ها تا 11.1 هم میره
downstream 96 kbps
ولی من دیشب تورنت گذاشتم سرعتش 50 بود فکر کنم یه 800 مگی گرفتم :31:نقل قول:
همین تورنت شب قبل 10 بود:31:
فکر کنم یه شب در میون سرعت خوبه
کسی جواب صفحه قبل ما رو نمیده ؟
1-سرویس های اکو جمعه ها از ترافیک کم نمیکنه ؟سرعتش چه طوره جمعه ها ؟؟
2-سرویس های آرت هم آیا شبا رایگتن دارند ؟؟آیا اونا هم مثله اکو شبا قطعی و افت سرعت دارند ؟
3-آرت ها هزینه آبونمانشو باید خودمون رو قبض بدیم ؟چه قدره ؟
4-بهتر نیست 64 آرت رو بگیریم و روزانه که افت سرعت نداره بشینیم پا دانلود؟
1- چرا کم میکنه و فقط شب ها از ساعت 1-7 رایگانه ،،، سرعت سرویسهای اکو بستگی به مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
2- آره و از پنج شنبه تا جمعه 24 ساعته رایگان با سرعت فیکس
3-قبضی درکار نیست و بستگی به سرویس مورد نظر داره
4- بستگی به خودتون داره! 64 با دیال آپ فرق زیادی نداره!
سلام!
الان تماس گرفتن ازم شماره سریال مودم رو خواستن و پرسیدن مودم رو ازخودشون خریدم یا نه! کسی میدونه موضوع چیه!؟
حتما برای همون ترافیم هدیس دیگه که میخوان مطمن بشننقل قول:
سلام بر همه
به نظر شما خرید ترافیک مصرفی اضافه به صرفه هست یا نه؟
=======نقل قول:
به نظرم که اصلا به صرفه نیست
مگه اینکه پول اضافی داشته باشی
والا ما که مشکل نداریم اما بعضی از بچه ها میگفتند با افت سرعت مواجه اند زمان دانلود از دیتاسنترهای دانلود بزرگ مثل رپیدنقل قول:
ایشالا که موفق میشی ببینم چی کار میکنی:20:ما از دور هواتو داریم:31:
بعد از مدتی یک تست سرعت بزاریم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اتفاق واسه منم افتاده، یعنی چند روزه که اینجوری می شه. پریشب بیدار بودم. دیدم سرعت خوبه و خیلی عادی دانلود میکنه و تقریبن مشکلی نبود. دیشب هم از ساعت 1 تا 2 خوب بود ولی دیدم از ساعت 2 سرعت اومده پایین. از چند تا سرور مختلف امتحان کردم ولی دیدم سرعت اومده پایین. چند روز قبل هم من دیدم سرعت از ساعت 6 صبح به بعد طبیعی شد. اینجوری که من متوجه شدم با این احوالات، خود شاتل سرعت رو پایین میارهنقل قول:
خسته نباشید...
من الان دو هفته ای که سرویس شاتل گرفتم (کاش دستم میشکست و نمیگرفتم!) دانلود شبانه ام میانگین 600 مگ بیشتر نیست!!!
سرویس من :Eco 512 !!!!!
اینم سرعت:
شما به این چی میگید!؟
دوستان من نمیتونم از رپیدشیر دانلود کنم ........!!!!!! اکانت هم دارم برای شما هم اینجوری شده؟؟؟؟؟ فکر میکنم دلیل اینکه دیشب اینقدر کم دانلود شده هم همین باشه چون توی اتصالات که نگاه کردم بدون وقفه کانکت بودم !!!!!!!
من الان مشکلی ندارم همین الان تست کردم راحت دانلود میکنه با سرعت بالا ولی حالا 1 به بعد چه اتفاقی میافته را نمیدونم:19:نقل قول:
درست شد فکرکنم از فایروال بودش!!!!!!
دیشب من تا ساعت 3 بیدار بودم و کمی باید میخواستم درایور و نرم افزار دانلود میکردم نوسان سرعت خیلی بود از 30 تا 70 دائم در حال نوسان بود معلوم نیست دارند چیکار میکنند (مال 512 اکو هست )
اگه شما متوجه شدی من رو هم در جریان بزارنقل قول:
من الان چند ساعته اینقدر افتم بالاست که اصلا نمیتونم اسمش رو بزارم ADSL
شاتل گند زده به (eco 512)
الان مال من که داغونه...نقل قول:
اتفاقا مال من که خیلی خیلی خیلی و...... خوبه
مال من هم مشکل داره
من 128 آرت داشتم
سرعتش روزا خوب بود ولی به محض اینکه ساعت شب میشد افت سرعت پیدا میکرد
امروز سرعتمو تغییر دادم به اکو128
روز برای تست چند 100 مگی دان کردم که عالی بود
با سرعت 69 دان میکرد
ولی تا ساعت رایگانش رسید روز از نو روزی از نو
نقل قول:
سلام بچه محل.
اینم از شاتل. حالا کجا بریم؟:31:
امشب نور علی نوره ، سرعت دانلود بین صفر و 1 در نوسانه . اونهایی که خیال میکنند ترافیک مرکز بالاست یا جاسوس شاتل هستند یا ...
مگر اینکه شاتل تو این 3 روزه گذشته مشترکاش 60 برابر شده باشه که سرعتش 1/60 شده
سرعت نصف شده
پشتیبانی هم آفلاینه
دوباره همون داستان دیشب، سر ساعت 2 سرعت کم شد یا بهتر بگم قطع شد و 20 دقیقه بعد درست شد.
سرعت الان من خوبه، 65 تا دارم
من که امشب رکورد زدم !!! 32 مگ ، اگه با دایال آپ وصل میشدم بیش از این دانلود میکردم !!