با سلام الان ارزونترین مودم چیه ؟ با گارانتی ؟
راستی من مودم 2520u گرفتم و مشکلی که هست قبلا بصورت کانکشنی به اینترنت وصل میشدم ( مثل دیال آپ بود ) اما الان خودش خود به خود به اینترنت وصل میشه راه حل پیشنهادی هست که بشه مثل سابق به اینترنت وصل بشم ؟
Printable View
با سلام الان ارزونترین مودم چیه ؟ با گارانتی ؟
راستی من مودم 2520u گرفتم و مشکلی که هست قبلا بصورت کانکشنی به اینترنت وصل میشدم ( مثل دیال آپ بود ) اما الان خودش خود به خود به اینترنت وصل میشه راه حل پیشنهادی هست که بشه مثل سابق به اینترنت وصل بشم ؟
الان تو تنظیمات مودمت مود routing انتخاب شده اونو به bridge تغییر بده. یه کانکشن هم تو ویندوز از نوع broadband و PPPoE بساز با اون وصل شو.نقل قول:
سلام
من یه وایرلس دی لینک خریدم.
میشه بگید چجوری میشه وایرلسش رو فعال کنم ؟ با کابل تونستم وصلش کنم ولی با وایرلس هنوز نه.
ممنون.
سلام دوستان من مودم d-link دارم دیروز هم از اسیاتک 1 مگ نامحدود گرفتم.چطوری میتونم از هزینه نصب فرار کنم.ایا کسی بلده تنظیماتشو بگه من انجام بدم تا پول نصب رو ندم.:n03:
نقل قول:
نصب و راه اندازی مودم زیاد سخت نیست. کافیه از دفترچه راهنمای خود مودم استفاده کنید.
نوع و مدل مودمتون رو بیان کنید.
شاد باشید:40:
مدل و نوع مودم رو بیان کنید.نقل قول:
در صورتی که از ویزارد مودم برای تنظیم کردنش استفاده کرده باشی قسمت وایرلس هم برات نشون داده میشه و در اونجا بایستی تنظیمات رو به درستی انجام بدی.
رنج قیمت اکثر مودمها یکی.نقل قول:
مودمهای معمولی بین 60 تا 65 تومن و مودمهای وایرلس هم از 90 تا 130 تومن برای کار شما هست.
مودمتون هم در حالت PPPOE کانفیگ شده. مودمتون رو به حالت Bridge دربیارید و اونوقت در سیستمتون از کانکشن برای ارتباط استفاده کنید.
نقل قول:
وقتی شما از اینترنت استفاده ای نمی کنید چراغها ثابت هستند.
زمانی که چراغها سریع چشمک می زنند یعنی داره اطلاعات رد و بدل میشه.
نقل قول:
شما زمانی که مودم رو به صورت Bridge تنظیم کردید آیا تونستید با کانشکن ارتباط برقرار کنید؟
آیا اخطاری دریافت کردید یا اینکه کانکت شدید و اینترنت نداشتید؟
فکر کنم با همون درایور XP هم بتونی نصبش کنی.نقل قول:
ولی با این حال می تونی از لینک زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته، یک کم ور رفتم درست شد. فقط دو تا سوال:نقل قول:
1. هیچ راهی نداره که در این حالت بتونیم یک کانکشن برای ارتباط wan بسازیم ؟ من نمیخوام دایما سیستمم به نت وصل باشه.
2. استفاده از حالت وایرلس فشار خاصی رو روی مودم وارد میکنه ؟ یعنی تا وقتی که ضرورتی پیدا نکرده بهتره از کابل و ارتباط wan استفاده بشه و یا این که فرقی نداره ؟
نقل قول:
در مورد سوال اول زیاد متوجه نشدم شما چی می خواهید؟!
تنها راه استفاده از حالت Bridge برای ارتباط هست.
یا اینکه مودمتون رو طوری تنظیم کنید که موقع درخواست به اینترنت وصل بشه.
در استفاده از وایرلس فشار زیادی روی مودم وجود نداره و مودم به راحتی بایستی به کارش ادامه بده.
خب ببینید یه حالت bridge هست که مثل همیشه باهاش کانکشن میساختم و همیشه با اون قطع و وصل میشدم.نقل قول:
اما وقتی این مودم وایرلس رو گرفتم، تا اونجا که میدونم فقط با حالت ppoe باید تنظیم کرد مودم رو تا بشه از وایرلس استفاده کرد. و در این حالت وقتی هم که با کابل وصل میشیم به سیستم، بلافاصله ارتباط برقرار میشه.
میخواستم بپرسم راهی هست که ارتباط مستقیما برقرار نشه و همونطور که گفتید مثلا درخواستی چیزی بخواد یا نه ؟
سلام من از طریق اینترنت درایورهاشو خود ویندوز 7 نصب کرد.نقل قول:
با سلام میشه طریقه تغییر حالت به bridge رو بگین؟نقل قول:
الان هم ویندوز میاد بالا adsl وصل میشه که رو اعصابم راه میره .....
با سلام
من میخواستم پسورد وایرلس مودمم رو عوض کنم ولی وقتی که عوضش کردم دیگه نتونستم به وایرلس مودمم وصل بشم و پیغام زیر رو میده.
در ضمن با کابل لن وصل میشه
دوستان نحوه صحیح کانفیگ مودم در حالت pppoe چیه؟
الان مودم رو این حالت ست شده اما بازم وصل نمیشه و مجبور میشم دوباره با کانکشن وصلش کنم
اون duplicate به خاطر اینه که چندتا حالت دیگه هست تو تنظیمات یعنی تو صفحه قبل از این صفحه که عکس گرفتی حالتهای دیگه ای هم هستنقل قول:
یکیشون که vciروی 35 هستش رو ویرایش بزن و یوزر پسورد بهش بده
جایی که یوزر و پسوردو وارد کردین این باید خالی باشه PPPoE Service Nameنقل قول:
اگه درست شد لطفا اطلاع بدین. متشکرم
سلام من امروز مودم میکرونت گرفتم
میخوام فایروالشو خاموش کنم ولی نمی دونم چجوری کسی میدونه؟
ممنون
سلام
مودمم tp link8951 وایرلسه، مدتیه چراغ وایرلسش روشن نمیشه باید چن بار خاموش روشن کنم تا روشن شه
به همین راحتیم کانکت نمیشه به نت یعنی چندین و چند بار خودش ریستارت میشه (دقیا موقعی که powerش از پشت میزنیم و کل چراغاش روشن میشه) تا شاید کانکت شه!
مشکلش چیه؟
ممنون
سلام دوستان عزیز
من مودم 2730u دارم. هر روز روزی یکی دوبار قطع می شه. باید مودم رو ریست کنم. از صبانت استفاده می کنم. چی کار کنم؟
باتشکر
سلام من اینترنت 512 مخابرات و ویندوز 7 دارم . چند وقته وقتی توی صفحات وب دارم میچرخم یه دفعه تو هیچ سایتی نمیره ولی چراغ مودمم روشنه و سند رسیو میکنه و بعد از چند دقیقه دوباره تو سایت ها میره و باز هم قطع میشه در حالیکه تو این زمان با وای فای موبایلم میتونم در زمان قطعی هم تو سایت ها برم ! انتی ویروس رو هم off کردم ولی نمیشه . میشه بگید باید چکار کنم هر کاری می کنم درست نمیشه . من بای وای فای موبایلم هیچ وقت قطعی ندارم ولی با کامپیوترم همش قطع و وصل میشه !مودم رو هم ریست کردم ولی درست نشد
مرسی که جوابمو دادید !!!!!!!!
سلام
کابل lan شما مشکلی ندارد؟
نه دوست عزیز سالمه موندم چشه
چن تا گوشی تلفن تو خونه تون هست؟ به همشون نویزگیر وصله؟حتی اگه دوشاخه خالی هم به پریز تلفن وصل باشه نویز میندازه، ممکنه از نویز باشهنقل قول:
یکی وصله . اخه اگه نویز هم باشه وای فای هم نباید درست کار کنه
شاید مشکل از مرورگرتون باشه، من با فایرفاکس همین مشکلو داشتمنقل قول:
مرورگرتونو عوض کنین ببینین مشکلتون حل میشه
سلام :مودم روشTP -link ابدیت کردن راهنماهی کنید
درود:
8ساله که مودمASUS AM602 combo دارم. پورت لن مودم به ----- وصله و پورت usb مودم به کامپیوتر وصله. الان چند وقته هر چند روز درمیون دچار یه مشکل عحیب میشم همش Local Area Connection قطع و وصل میشه یعنی plug و unplugged میشه. چند بار مودمو ریست میکنم ساعتها روش وقت میذارم با کابل لن و usb ور میرم و... تا درست بشه و هر بار هم اتفاقی درست میشه(یک روند مشخصی برای درست کردنش پیدا نکردم) دیگه واقعا روااانیم کرده، کلافه شدم!
از سالم بودن کابلها مطمئنم. لطفا راهنماییم کنید دقیق چیکار کنم تا دیگه دچار این مشکل نشم.
سپاسگزارم.
اگه امکان داره لینک آخرین ورژن فریمور asus am602 combo بذارید. متشکرم
سلام
وقتی وایرلس تاپمو روشن میکنه نمیتونم باهاش کانکت شم و باعث میشه مودمم دیسکانکت بشه (به جورایی انگار با روشن شدنش نویز میندازه!) مشکل از چیه
سلام. چند روز پیش سرویسم رو اشتباهی جمع اوری کرده بودن که امروز مجدد فعالش کردم و یوزر و پس جدید رو از مخابرات گرفتم چند ساعت بعد چراغ ای دی اس ال مودم هم روشن شد و ثابت موند. بعد این که یوزر و پس رو تو تنظیمات مودم وارد کردم هیچ اثری از تبادل دیتا دیده نمیشه ولی همچنان چراغ ای دی اس ال به حالت ثابت روشن مونده. و فکر هم میکنم کانفیگش رو درست انجام دادم. دو تا پرینت اسکرین از از کانفیگ مودم هم گرفتم که اینجا میزارم تا دوستان قضاوت و منو راهنمائی کنن. مدل مودم هم tp-link 8961 هست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن که یوزر و پس مشکلی نداره. شاید هم چون همین امروز سرویسم رو مجدد فعال کردم باید بیشتر صبر کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود:
لطفا لینک آخرین ورژن فریمور asus am602 combo بذارین. متشکرم
در تصویر سمت راست شما گزینه Bridged Interface رو روی Activated بگذارید.نقل قول:
از درست بودن VPI و VCI مطمئن شوید.
اگر از این موضوع مطمئن هستید یک کانکشن در سیستم ساخته و با نام کاربری و کلمه عبوری که در اختیارتان هست اتصال برقرار کنید.
اخطاری رو که دریافت کردید در اینجا قرار بدید تا بتونیم بیشتر راهنمایی کنیم.
میشه کمی بیشتر توضیح بدید و مشکلتون رو با جزئیات بیشتری بیان کنید؟!نقل قول:
تا حالا ندیدم که روشن موندن لپتاپ روی مودم تأثیری داشته باشه و نویز بندازه.
شما یه بار پروفایلهای ایجاد شده در وایرلس لپتاپ رو حذف کنید.
دوباره اتصال برقرار کنید.
از سالم بودن مودم مطمئن هستید؟نقل قول:
آیا از طریق Lan مودم رو به سیستم کامپیوترتون وصل نمودید؟
در این شرایط مودم به چه صورت عمل می کند؟
مرسی که جواب دادین دوست گرامی.:40: بله با کابل لن وصل کردم، بارها هم با لن امتحان کردم هم با usb. چراغ لن همش خاموش و روشن میشه ده بار مودمو از پشت ریست میکنم چند ساعت باش ور میرم بعد یهو درست میشه!!!!نقل قول:
میشه آخرین ورژن فریمور مودم را واسم بذارین؟
مودمم TPLINK8951 هست، دو تاسیستم ازش استفاده میکنن وقتی وایرلس لپتاپو روشن میکنم انگار امواجش یه نویزی میندازه که باعث میشه مودمم خاموش روشن بشه (مثه اینکه شما دکه پاورشو فشار داده باشین) و تا وقتی که وایرلس لپتاپ روشنه همینجوریه و به نت وصل نمیشه، با موبایلم همینجوریهنقل قول: