نقل قول:
این تریال ریست رو تو ویندوز XP استفاده کردم اما تو 7x64 جواب نمیده!
راهی هست؟؟؟
پینگ CMD شروع به افزایش کرد! امروز بازم +300 شده...
حالا باز بگین شرکت خوبه
Printable View
نقل قول:
این تریال ریست رو تو ویندوز XP استفاده کردم اما تو 7x64 جواب نمیده!
راهی هست؟؟؟
پینگ CMD شروع به افزایش کرد! امروز بازم +300 شده...
حالا باز بگین شرکت خوبه
این ماله همین الانه سرعت دانلود هاش ثبات نداره هنوزم ولی حقیقت اینه که پینگ اسیاتک عالی شدهنقل قول:
حالا اگه مشکلی هست دوستان احتمالا یا از شهرتونه یا مرکز مخابراتیتون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از جمله کاربرایی بودم که میخواستم 100% بعد از این ماه شرکت رو عوض کنم اما واقعا یه هفته هست سرعت و پینگ و همه چیزای آسیاتک خوب شده ! سرعت شبانم سرعت روزانم خیلی عالی و روون شده و فعلا از تصمیمم صرف نظر کردم:n02:
lمن روی 7 64 بیت ریست کردم شد!نقل قول:
وضعیت خوبه ما اینه:نقل قول:
یه سوال خارج از بحث
خط های قدیمی بهتر کیفیت دارن تو دریافت اینترنت یا جدید|؟
وضعیت ما هم اینه:
تو بازی هم خرابه...
بزرگوار به نظر من ایراد اینجاست که داری همزمانی که دانلود میکنی تست پینگ میگیری،وقتی شما داری دانلود میکنی با دانلود منیجر معلومه پینگ تایم همزمانتون میره بالا !
دلیلش این نبود...
دوستان درست میگن!
الان خودم تست کردم، پینگ سرویسای محدود کم شده... اما وضع نامحدود اونه!
جالب اینجاست که دیروز ، صبانت هم خوب شده! نه تایم اوت میده نه مشکلی داره
پینگ من با 8.8.8.8 نزدیک 300 ، تغییری نکرده
یه مقداری هم بدتر شده!
نه سرعت شبانه ام تغییر کرده نه روزانه
دوستانی که میگن سرعتشون رفته بالا تعمیم ندن به کل آسیاتک! برای همه اینطوری نیست.
تایید میشهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه 1024 10گیگ 90هست!
دوستان کسی 2 مگ نقره ای نداره یه گزارش وضعیت به ما بده؟ (سرعت)
سلام محسن جان خوبی؟نقل قول:
کاربری بنام keyvan360 دو مگ نامحدود داره....نقره ای یا برنزیشو نمیدونم...
ولی سرعتش مثل 1مگ نقره ای روی 1مگ بسته شده بود!
الان دفعه چندمه که این سوال شما جواب داده میشه عزیز ؟ مال اون سرعتش 120 بود اما برنزی 90 است . این ها سیاست های جدید شرکت هست . چون همه برنزی داشتند , مال برنزی هارو کم کردند . حالا وقتی نقره ای ها زیاد بشن , مال اون ها هم کم میشه .نقل قول:
512 نامحدود نقره ای
این دیگه خیلی زوره !:n02: شما 512 داری و سرعتت 120 هست اما دوستان 2 مگ برنزی دارند و سرعتشون 90 بود !!! مثلا من که قبلا داشتم :n03:نقل قول:
من نقره ای دارم. بعد از هدیه پرسرعت به صورت ثابت روی 1مگ هست سرعت.نقل قول:
1 مگ نقره ای روی 90 تا 100 ئه سرعت ش.نقل قول:
این تست وقتیه که سرعت هدیه فعاله!نقل قول:
بعد هدیه زیر 60 سرعت میده
قبلا مگه مال شما 120 نبود ؟ کم کردن ؟نقل قول:
1 مگ نقره ای روی 90 تا 100 ئه سرعت ش.
نه مال من همون 1 مگ یا 128 ئه الان. 90 تا 100 برای 1 مگ نامحدود نقره ای هست. در پاسخ به اندروید گفتم اینو.نقل قول:
بابا خوب توضیح بده . شما 2 مگ نقره ای داری و سرعتت 120 کیلو هستش , درسته ؟نقل قول:
512 نامحدود برنزی
سلام اندروید (msd) جان. ممنون که اطلاع دادی.نقل قول:
دوست عزیز، من آخرین پستی که داده ام تو P30World تاریخ 2013.06.10 بوده، یعنی دو ماه پیش! نمیدونم کی پرسیدم که شما یا سایر دوستان بخواین جواب داده باشین!!! لطفاً یه کم دقت کنید بعد جوش بیارید!نقل قول:
ممنون که جواب دادید دوست من. یعنی به طور ثابت حدود 128 کیلوبایت بر ثانیه هست سرعتتون دیگه؟نقل قول:
بلینقل قول:
بلی خوشبختانه یا متاسفانه.نقل قول:
شما که نامحدود دو مگ میخوای از مخابرات بگیرین بهتر نیست؟ سرعت دانلودش 256 و یعنی 2 برابر آسیاتکه!
خود من بعیده که دوره بعد اینجا بمونم!
سلام دوستان من یه سرویس 256 نامحدود ایرانسل دارم.
میخواستم ببینم سرویسای آسیاتک کیفیتش چجوریاس؟
نامحدود داره؟
اگه داره سرعتش چقدره؟
بعد ضریب اشتراکش چجوریاس؟؟
ازین محدودیت هایی که شاتل اعمال میکنه نداره که؟
سرعت من میانگین 30 هستش شب و روز هم فرق نمیکنه.
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدین
:n16:
سلام.یه سوال دارم...من تا یه هفته پیش که منزلمون قرچک بود،آسیاتک داشتم،اونجا بهمون میگفتن به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مخابرات اون منطقه،سرعتش واقعی و بالا نیست.حالا ما اومدیم پیروزی و میخوام نت بگیرم،الانم بین پارس آنلاین و آسیاتک موندم،آخه میخوام مطمئن شم که واقعا سرعت Adsl آسیاتک تو تهران بالاست یا نه...چون من اونجا با سرعت 512 چه حجمی چه نامحدود،نهایتا 60 تا بیشتر دان نداشتم،برا همین.ممنون میشم بهم پاسخ بدید.
آسیاتک نامحدود داره ، سرعتش افتضاحه برای 256 نامحدود برنزی میانگین بت 15 میده ( من همین الان این سرویس را دارم )نقل قول:
ضریب اشتراکش طبق گفته پشتیبانی آسیاتر تقسیم بر این الگو می شود : 256/8/8 = 4 زیر این عدد را برای مثلا سرویس 256 نامحدود شما حق اعتراض داری !!!
این چیزیه که پشتیبانی به من گفت.
محدودیت استفاده منصفانه نداره اما سرعت اینقدر پایینه که اصلا نمی صرفه شما سیستم تو ، صبح تا شب براش روشن بزاری !
آسیاتک کم فروشی می کنه و برای مثلا 256 به شما 32 ثابت نخواهد داد !
موفق باشید !
اگه منظورت خیابان پیروزی تهران است که توصیه می کنم نامحدود 512 مخابرات را تهیه کنید ! چون یکی از آشنایان در همین خیابان با سرویس 512 مخابرات نامحدود ثابت 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنند !نقل قول:
با همه این تفاصیل تو 12 روز ، 26 تا فیلم دانلود کردم با 10 قسمت سریال ( برای من که دانلود دارم و نیاز به پینگ فقط واسه تماشای یو___توب دارم نه خیلی بده نه خیلی خوب ) بعد تون سه ماهی که رو مگ داشتم الان این 512 برنزی خوبه ینی خوب که نیس مجبوریم دیگه ... مخابراتم میگن بگیر نگیر داره :n01: ( سرعت تک کانکشن ای دی ام : 30-50 کیلوبایت )
چند روزه پینگم داغونه
سرویس های نامحدود در تمام isp های ایران در حالت ایده آل همون سرعت اسمی هست و بالاتر نمیبندن. در نامحدود ها پایین تر میاد سرعت ولی بالاتر از سرعت اسمی احتمال خیلی خیلی کمی داره که باشه. ارتباطی به منطقه مخابراتی نداره.نقل قول:
ولی سرویس های محدود یا حجمی، سرعت شون بالاتر از سرعت اسمی هست و تا چند برابر هم ممکنه که باشه.
به نظر من آسیاتک برای سرویس های حجمی و محدود مناسب نیست و الان های وب(Hi Web) نسبتا خوبه برای اینجور سرویس ها.
شما نگاه کن ببین کدوم برات اولویت بالاتری داره. سرعت بیشتر یا دانلود بیشتر ؟! ، برای سرعت بیشتر سرویس حجمی بگیر (غیر از آسیاتک و ترجیحا Hi Web در حال حاضر) و یا برای دانلود بیشتر سرویس های نامحدود نقره ای یا طلایی آسیاتک رو بگیر (برنزی نگیر).
منظورتون منم؟ قبلاً 512 مخابرات داشتم فقط 2 ماه سرعت واقعی بود بعدش 8-7 کیلوبایت؛ آزموده را آزمودن خطاست.نقل قول:
کیفیت سرویس های نامحدودش خوب نیست ولی محدودش بد نیست؛ البته پینگ کلاً بالاست.نقل قول:
نامحدود داره.
کدوم سرویسش سرعتش چقدره؟ مشخص نکردید که. 256 برنزی 30-25. 512 برنزی حدود 50-45، 1 مگ برنزی 60. 2 مگ برنزی 95-85.
ضریب اشتراک 1:8.
محدودیت شاتلی (!) نداره.
سرعت نامحدود ها شب و روز تقریباً یکسانه.
اگر سرویس حجمی میخواید توی تهران سرعتش بد نیست.نقل قول:
256 ايرانسل چطوریه؟
آخه این دیوسا سرعت اسمیو هم نمیدن دارن نصفشو میدن الان از خود شما باید 256 باشه اما 128 از خود من باید 64 باشه اما 32 هست حتی نامحدودای آسیاتر هم به نوعی محدوده چون نقره ای و طلاییش هم حجم داره که شما مصرف میکنی و بعد از اون حجم سرعت میپکه در واقع نقره ای و طلایی واسه خر کردن مشتریه و گول زدن در اصل همون برنزیه!!نقل قول:
من که میخوام برم در کنار این نامحدود که 6 ماه دیگه ازش مونده یه های وبی چیزی بگیرم که حداقل با اون بشه شبی 4-5 گیگ گرفت!!وب گردی مونو هم بزاریم با این آسیاتر!!:n05:
دوستان کسی تا حالا تغییر سرویس داده در طول دوره ی سرویس (نه برای تمدید)؟ من الان 13 روز از اعتبارم مونده؛ اگر بخوام تغییر سرویس بدم به 2 مگ نقره ای باید کل مبلغ ما به التفاوت دو سرویس رو پرداخت کنم یا 13/30 این مبلغ رو؟
میتونی عزیز اما باید حتما حضوری بری نمایندگی . از طریق اینترنت نمیشه ارتقا داد .نقل قول:
آیا google talk یا همون gtalk تو آسیاتک بازه؟کسی هست که تست کرده باشه (یعنی در حال حاضر خودش از gtalk استفاده میکنه)؟
پارس آنلاین این سرویسو بسته.
دوستان با وجوده کم شدنه سرعت دانلود توو تمامه سرویس ها ... کسی می تونه بگه 2 مگ محدود شبانه رایگان ... چه ریت سرعتی میده؟؟؟
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم ، آخر سرویسمه .. دیگه نامحدودایه آسیاتک ارزش نداره ، لطفی کنید بگید شب تا صبح 2 مگ محدود چقدری دانلود می کنه ؟؟؟ البته جدیداً .. .
مرسی
دانلود با سرعت بیشتر برام مهمتره....نقل قول:
حداقلش دانلود دیگه ثابت 100 تا رو داشته باشه....
های وب رو آخه میترسم قطعی و دردسر داشته باشه،آخه چون یه شرکت تازه کاره،برا همین...
کسی های وب داره به ما اطلاع بده؟؟؟؟
دانلود شبانه همه خوب شده یا فقط واسه من عالیه؟
قبلاً سرعتم رو 100 بود الان رو 300! :n04:
البته از وقتی مودمم رو عوض کردم اینطور شده. حالا نمیدونم ربطی داره یا نه.
سرویسم 1 مگ محدود با ساعت رایگه شبانه است.
ممنون پس فک کنم نامحدود همین سرویس خودم از همه بهتر باشه؟نقل قول: