بابا حسین جان نکن این کارا رو ما که مثه شما مایه دار نیستیم آخه پرایده رو داری اندازه یه بنز روش سیستم میبندی نکن عزیز من نکن خب من دلم خواس اینا رو :n14:نقل قول:
شوخی کردم عزیز خیرشون رو ببینی و لذتشون رو ببری :n05:
بابا حسین جان نکن این کارا رو ما که مثه شما مایه دار نیستیم آخه پرایده رو داری اندازه یه بنز روش سیستم میبندی نکن عزیز من نکن خب من دلم خواس اینا رو :n14:نقل قول:
شوخی کردم عزیز خیرشون رو ببینی و لذتشون رو ببری :n05:
کسی که عشقِ سیستم و صدای با کیفیت باشه,و به آهنگی که گوش میده ارزش بده,روی هر ماشینی سعی میکنه در توانش سیستمِ خوبی ببنده داداشِ گُلم.نقل قول:
واقعا مبارکش باشه :n12:
سلامنقل قول:
حمید خان پیشنهاد خودتون دیگه، MTX T6C693 با آمپ Pioneer 3602 دو کانال میخوام.
ضبطمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدیمی پایونیره.
اگه اعلام موجودی و قیمت بفرمایید که خیلی ممنون میشم.
آقا امروز به مدت 30 ثانیه با ولوم 33 یه آهنگ بیس دار گوشی کردم صندوق رو که زدم بالا بو داغ شدن کویل ها میومد
ساعت الان حدودا 2 و نیم هست از اعصاب خوردی نخوابیدم یه موقع نیم سوز نشده باشه:n28:
سلام محمد جاننقل قول:
نگران نباشید
ساب ووفر منم اینطوری بود
فکر کنم بوی چسباشه :n02:
فقط چون امپ مونوتون یه امپ درجه 1 و 600 واتو مثل ماست میده به ساب گین رو کاملا ببندید و به هیچ عنوان باس بوست و ساب ووفر لول رو زیاد نکنید!
ساب سونیک رو که تو تماس گفتم اکی کردید؟ بذارید بین 25 تا 30
در غیر این صورت مشکلی نیست
تازه پیشنهاد اهل فن اینه که تا 2 ماه اول با 70 درصد صدا کنار بیاید
با پخش کنوود حدودا میشه ولوم 24 *23
بیشتر نکنید صدارو تا 2 ماه (مثلا هر هفته 1 ولوم بیاریدش بالا)
بازم میگم باس بوست و سابووفر لول رو زیاد نکنید.....
ساب دوست عزیزمون mohammadkiller سر همین قضیه پاره شد....
همین مدل هم بود البته free air .
سلامنقل قول:
مدل امپ درسته؟ :n13:
اگه 3300 که روشه مثل 3300 پایونر باشه که برای 1073 یه قلقلک.....
1073 حد اقل 100 وات رو 4 اهم میخواد تا خوب درایو شه
150 هم شد چه بهتر!
سلام حسين جان. خيلي مبارك باشه.انشاءالله بعد از تنظيماتي كه عرض كردم و بعد دوره برك اين يه ريويو كامل با جزعيات از SQX بنويس.نقل قول:
سلام دوست عزيزم به فروم خودتون خوش اميديد.نقل قول:
اسپيكر 1073 جزو قويترين اسپيكرها هست. موتور بسيار قويي داره ولذا بايد حدود 150 وات RMS بهش ورودي بديد. به هيچ عنوان با اين آمپليفاير درايو نميشه.
به اسپيكر قيمتش 290 و آمپ 3602 هم 168 تومن.نقل قول:
تلفني صحبت كردم.نقل قول:
سلام,دوستان میخواستم ی جفت باند بخرم برای ماشین خودم که بدون آمپ باشه و بیس خوب و کیفیت خوبی داشته باشه تا 300 تومن چی معرفی میکنید؟البته یکی از آشنا ها ک تو کار بانده بهم power sound رو پیشنهاد دادونظر شما چیه؟؟؟
سلامنقل قول:
من صداي اين برند رو نشنيدم. ولي ميتونيد جي وي سي HX7158 بگيريد.حدود 210 هست.
bah bah mobarake dash hosein...
qarar bud bade eyd begiri fek konam az arzun shodan na omid shodi dige gerefti are?:D
ishala nasb kardi hamahang konim sedaye in system toopet ro beshnavim
foolad sarvare
از بيين اينا؟mtx t6c693 , sony 6930l , 6975, jbl sangiنقل قول:
سلام به همگي خصوصا حميد عزيز.:n16:
فرصتي شد كه بشه يه پست بذارم :n01:
پخش 8019 كاركرده اما در حد خريداري و نصب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دلايلي كه باعث شد كمتر از لطف و راهنمايي دوستان استفاده كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چشم حتما
بازی رو رفتم استادیوم
:n20:
سلام بر اساتید
من چندتا سوال کلی دارم :
1 - امپ فقط کارش اینه که برق اسپیکر رو تامین کنه؟اگر میشه ساده بفرمایین امپ دقیقا چه کاری انجام میده؟
2 - این وات و اهم توی امپ یعنی چی؟یعنی وات چیکار میکنه و اهم چیکار میکنه؟
3 - چجوری باید بفهمیم یه امپ به یه جفت اسپیکر میخوره یا نه؟لطفا دقیق بفرمایین که الان اگر به من گفتم ایا اسپیکر فلان به امپ فلا میخوره چجوری باید جواب بدم؟
4 - فرض کنین یه جفت اسپیکر بدون ساب داریم.بیس دقیقا از کجای اسپیکر در میاد؟
5 - این درایو شدن یعنی چی؟چرا بعضی موقع ها فروشنده ها امپ و باندی رو پیشنهاد میدند که با عقل درایو شدنشون جور در نمیاد و امپ نمیتونه اسپیکر رو تامین کنه؟
6 - در بریک شدن سیستم از لحاظ علمی دقیقا چه پروسه ای صورت میپذیره؟
7 - گین چیه؟
مرسی
پس چرا اینقدر پخش های الپاین گرون هستند؟یه بلوتوث دارش از 600 شروع میشه و یه مدل معمولیش از 350 تومننقل قول:
من الان برام سواله پخش مگه اسمش پخش نیست؟چجوری که پایونییر گوپ گوپ میکنه و کنوود حد وسطه و الپاین صداش سرده؟
جی وی سی و بقیه چجوریند؟یه اماری بدین بدونیم
مرسی
سلام
یه راهنمایی میخواستم کنید
یه باند واسه ۲۰۶ میخوام معرفی کنید که با پخش فابریکش باشه چی معرفی میکنید
واگه بخوام پخش و باند بگیرم چی معرفی میکنید
ممنون قیمت هم بگین
سلام دوستان ، ممنون می شم منو راهنمایی کنید
من یه ضبط آلپاین مدل IDA-X305S(اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )داشتم که حدود 1 سال و نیم پیش آقای دزد زحمت کشید و کفیش رو دزدید :n24: و من الان پنلش رو دارم هنوز و چون دیگه حس موسیقس نداشتم سیستم نخریدم تا اینکه امروز دوباره به سرم زده !:n05:
الان من نیاز به کفی اون ظبط دارم :n28: می خوام ببینم اصلا جایی هست که داشته باشه ؟ ( مثلا عباسیی جایی) و اگر دارند به نظرتون حدود قیمتش چنده و اگر چند بخرم خوب گرفتم و پول اضافی ندادم:n02:
با تشکر.:n12:
سلامنقل قول:
بودجه؟
اگر در اینده امپلی میخواید باید پخش و باند امپلی خور بگیرید از الان که در اینده دوباره هزینه نکنید....
کواک یا کامپ؟
سلام آقا حمید گل.من واسه این سیستم:
پایونیر 7150
پایونیر 6975 اصل
سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 370-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها
ممنون میشم زودتر به من جواب بدین.من باید حتما امروز ببندم.
سلام به همگی
و با تشکر از hamidR15 جان برای راهنمایی هاشون :n16:
آقا من سردرگمم, کییفیتی ترین ساب تا 180 تومن چی بخرم؟فقط کیفیت میخوام بلندی صدا و... نمیخوام فقط صدا با بالاترین کیفیت ممکنه رو بده
فکر کنم پایونیر 8604 و جی وی سی 9004 هم خوب باشن.قیمتشون بالاتر باید باشه اما نمیدونم دقیق چقدر.نقل قول:
نوشته شده توسط hamed.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام آقا حمید گل.من واسه این سیستم:
پایونیر 7150
پایونیر 6975 اصل
سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 370-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها
آقا ممنون.آقا حمید،اساتید محترم،خواهشن بفرمایید از این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟امروز میخوام.البته بخاطره محدودیت بودجه بیشتر رو دوتای اولی موندم اما اگه بدونم خیلی کیفیتها فرق میکنه از دوتای پایینی میگیرم.نقل قول:
دوستان پروسسور h100 الپاین گیر نمیاد؟نو یا دسته 2....
کیت کالیبرش هست........
داداش آمپلی نمیخوامنقل قول:
بودجه هم با پخش ۵۰۰ ۶۰۰
بدون پخش ۳۰۰
ولی شما چنتا مدل بگو با قیمت
مهتر از همه کیفیت مهمه بعد باس
سلام آقا حمید گل:n12:
co داره شرکت؟
سلامنقل قول:
چرا پخش های آلپاین اینقدر گرونه خوب جوابش واضحه،همونطور که همیشه جنس های خوب تو هر زمینه ای گرونتر از بقیه هستن این پخش هم از این قاعده مستثنی نیست.البته این یکی از دلایل گرونیش هستش.
بله پخش اسمش پخشه :n02:
حالا من سوالتو با یه سوال جواب میدم :
فرضا گوشی مگه گوشی نیست،پس چجوریه که یه گوشی قیمتش 500 تومنه یه گوشی دیگه 3 میلیون !؟
خب طبیعتا تفاوت های چشم گیری دارن.
خودت صداشون رو بشنوی کاملا متوجه حرف های ما میشی.
کنوود به نسبت قیمتش واقعا صدای عالی با جزئیات بالایی میده.جوری که دوست داری کلا ولوم بره بالا و هرچقدرم موزیک گوش بدی اصلا گوشتو اذیت نمیکنه که هیچی بلکه کاملا لذت بخشه (مدل های 7016,8019,7056)
اما پخش های پایونییر تو این رنج قیمت ها جزئیات صدا و تنظیمات جالبی ندارن.فرضا بعد از نیم یا یک ساعت موزیک با ولوم بالا گوش دادن،یه حس بدی به آدم دست میده جوری که دیگه دوس نداری ولوم بالا باشه و کمش میکنی !
در کل صدای اون 3 مدلی که گفتم تضمین شده ی همه ی بچه های انجمن هستش...
در مورد پخش های JVC باید بگم که یه پخش معمولی هستن و فقط آهنگ پلی میکنن و جزئیات ندارن !
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.
سلام خدمت آقا حمیدِ گل و دوستان
آقا حمید یه سوال
پخش 7016 کنوود چیزه خوبیه؟؟؟
قیمت ندارین شما؟؟؟
سلامنقل قول:
از داش حمید پرسیدی ولی جسارتا منم جواب میدم :n06:
آقا از خوبم خوبتره.من حدود 3 ساله که 7016 دارم اون موقه 205 تومن خریده بودمش.
صداش واقعا عالیه.هروقت که موزیک گوش میدم تو ماشین،واسم جذابیتو تازگی داره.
البته الان 7056 از اینم بهتره اما متاسفانه در کنار 7016 اصلا ظاهر قشنگی نداره !
قیمتش باید حدود 450 باشه اگه اشتباه نکنم.
سلام به اساتید محترم ، یه جفت باند خربزه ای میخواستم تا رنج 140-50 تومن خودم این چندتا رو پیدا کردم نظرتون چیه
6965s pioneer
6934A kenwood
V6948 jvc
پخش هم معمولیه از برند مارشال که رم و فلش میخوره ، به نظرتون کدم یکی از این مدلا بهتره ?
با تشکر
تشکر از شما عزیز ، بابت توضیحات خوب و جامعتوننقل قول:
شما گفتین که جنس های خوب همیشه گرون تر هستند اما دو سه تا بچه های اینجا از پخش های آلپاین ناراضی هستند ، دوستی فرمودند صدای سردی داره و هوادار آلپاین میطلبه ، جناب حمید ناضر انجمن فرمودند که صدای خوبی نداره ، خوب پس با این اوصاف اگر جنسش خوبه ، چرا دوستان از صداش ناراضی هستند؟
در مورد پخش های کلاریون نظرتون چیه؟اون ها هم خیلی ماشالله گرون هستند.یه خوبش رو امروز قیمت کردم در اومده 690 تومن!
دوستان اگر زحمت نیست جواب این سوالات بندده رو هم بدیدنقل قول:
سلامنقل قول:
برای پخش kenwood u456 خوبه
باند رو نمیدونم .
خواهش میشه :n01:نقل قول:
کلا صدا سلیقه ایه دوست عزیز.یکی از صدای بیس دارو خشک خوشش میاد یکی هم با جزئیاتو شفافیت صدا حال میکنه.درکل من اون چیزی رو که اکثرا میپسندن رو گفتم.
مثلا خود من بیشتر شفافیت صدا با جزئیات مد نظرمه تا چیزای دیگه.
درمورد پخش های کلاریون حقیقتش صداش رو نشنیدم نمیتونم نظری بدم.میسپرمش به اساتید عزیز :n06:
شما دنبال هدیونیت هستی؟
تا چه قیمتی و چه امکاناتی مد نظرته؟
سلام.من برای سوناتا 2009 میخوام ی پخش فابریک دی وی دی بگیرم.بهترین مارک موجود چیه الان؟ از چندین مغازه دار پرسیدم هرکی یچیز میگه... کاسکا وینکا پرونیکس رویال و ....
حالا موندم چی بگیرم
لطفا راهنمایی کنید و اگه کسی جایی با قیمت مناسبم تلفن در تهران سراغ دارید بهم بدید مزاحمشون شم برا نصب
فقط من عجله دارم دوستان تافردا میخوام.
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
فدای شمانقل قول:
یعنی سه سالی هست 7016 اومده؟؟؟؟ :n04:
فکر کردم محصول 2013 هست!!!
پس با این اوصاف بهتره از بودجه پخش کم نکنم که بعدا پشیمون نشم,و 7056 بخرم
مرسی عزیز:n16:
سلام.دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.من یه پخش 3650پاینردارم.میخوام یه جفت hcx690بگیرم.به نظرتون بانده خوبیه؟واینکه چه آمپیلی ای بایدواسش بگیرم که کامل درایوبشه وقیمتش مناسب باشه؟درضمن قصدخریدساب یاچیزه دیگه ای ندارم.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
بچه ها کسی نظری نداره؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز.من تازه عضو شدم.:n05:
میخاستم از اساتید مهترم در مورد خرید باند قدرتی برای ماشینم مشورت بگیرم.
از رفیقم تو کار سیستم ماشینه پرسیدم .گفت باید برات 6975 300وات گیر بیارم یا اگه میخای یک مدل کندس (مدلش را گفت .یادم رفت)با امپش.
به نظر شما من چکار کنم؟
قبلا دو جفت باند 718 داشتم .میخام یه جفتش کنم اما با قدرت ....
لطف میکنید اگه جوابم را بدید.:n16: