معلومه که به نفع ما نیس
کلا دانلود کردن تعطیل میشه اگه این اجرایی شه 2 تا بازی دانلود کنی کلی پول گیگ باید بدی
Printable View
معلومه که به نفع ما نیس
کلا دانلود کردن تعطیل میشه اگه این اجرایی شه 2 تا بازی دانلود کنی کلی پول گیگ باید بدی
قيمتا ارزون تر ميشه؟(هرچند مفتم نمي ارزه نت بدون دانلود)نقل قول:
مثل همه قبض های دیگه که ابونمان داره و به هزینه مصرف ماهیانه محاسبه میشه اینترنت هم قرار اونشکلی بشه
:n03::n03::n03::n03:
دقیقا پست پایینیتون مثل قبض میشه هر چقدر استفاده کنی همونقدر پول میدی (راه دزدی واسشون بازتر میشه همین چیزبوک اون همه عکس رو بیاره بالا روزانه کلی مصرفشه)نقل قول:
دوستان کسی اینجا 256 نامحدود اندیشه داره؟
حداکثر سرعتش چقدره؟
من داشتم سرعتش 60 بود (( ثابت ))نقل قول:
ای خدا
آقا ۱هفته هست سرعت دانلود ۱ تا ۷ صبح از ۵۰-۶۰ بالا تر نرفته
کسی اینجا این مشکلو نداره؟
اندیشه خط ۵
512 محدود
اندیشه 256 نامحدود توی رشت تا جایی که شنیدم رو 50 ثابتهنقل قول:
خودمم 256 نامحدود دارم 50 ثابته
آخه کجای دنیا به همچین چیزی میگن نت. همینم می خوان ازمون بگیرن.به جای حل مسئله ، صورت مسئله رو پاک می کنن.هر وقت سرعت هامون واقعی شد این کار رو بکنن. آخه اینترنت بدون دانلود که نشد اینترنت. بعد شما مثلا هیچ پیجی باز نکنی اونوقت برات یه عالمه پول بیاد.مگه همین الان رو قبض آب و برق این کارو رو نمی کنن. اینا کلا جونشون میخواره مثل اینکه.نقل قول:
دوستان لطفا ۱ راهنمایی بکنیدنقل قول:
منظورت اینه بالا پایین نمیشه؟نقل قول:
یعنی چی ثابته؟ یعنی بالا پایین نمیشه فقط رو ۵۰ هست؟ کدوم منطقه مخابراتی هستی؟نقل قول:
من الان ۱۲۸ نامحدود دارم، قبل از این که سرعت ها اینجور بشه... سرعتم بین ۳۰ تا ۴۰ در نوسان بود، یعنی ۲ برابر هزینه کنم برا ۱۰ کیلوبایت ؟!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
نه -- بالا پایین نمیشهنقل قول:
من داشتنم همیشه سرعتش رو 60 فیکس یود
من دقیقا مثل خودتم -- سرعت 128 هم که داشتم 30 تا 40 متغییر بود ولی 256 همیشه رو 60 فیکس هست
عجب گیری کردیما ... هر روز یه چیز در میارن که سرعت رو بیارن پایین که هیچ ، استفاده رو هم بیارن پایین :n28:
اگر هیچکس استفاده نکنه و تمدید نکنه سرویس هاش رو ( اگر این قانون عملی بشه ) درست میشه
دقیقا
اندیشه قبلا ساعت 1 تا 2 سرعتش دانلود مخابراتی میشد بعد آزاد میکرد (برای محدود)
ولی دیگه تا 7 صبح رو همون سرعت میمونه
مثلا من 1 گیگ محدود سرعت بین 70 تا 90 میده
باز دوباره قضیه چیه خدا میدونه
سلام دوست عزیز منظورت همون 1 مگه دیگه ؟ اخه نوشتی 1 گیگ روزت سرعتت چنده؟نقل قول:
بخوام دقیق بگم براتنقل قول:
اگه تورنت دانلود کنم و سید هاش خوب باشه 45 ثابت دانلود میکنه
لینک مستفیم هم با IDM تا 55 اینا میره ولی معمولا روی 50 ثابته
درسته که هزینش 2برابره ولی به نظر من برای دانلود خیلی بهتر از 128 هستش من که اصلا حوصلشو ندارم با 128 دانلود کنم
ممنون دوست عزیز، احتمالا برا ماه بعد میگیرمش برا تست ببینم چجوریاسنقل قول:
راستی ، رشت هستی؟ کدوم منطقه مخابراتی؟
سلام.من مشترک اندیشه هستم.تغییری که تو خطوط adsl این شرکت بوجود اومده (یا شایدم من تازه فهمیدم )اینه که از نام کاربری پسوند ro رو برداشتند و بجاش شماره تلفن همون خط نام کاربری هست.بخاطر همین هم کسی که خطش ro هست نمیتونه از خط کسی که ro نیست استفاده کنه.این تغییر برای چی هست و چه معنی ای داره؟ایا این تغییر روی سرعت هم تاثیر میزاره؟لطفا جواب بدید.
ببخشید اشتباه لفظی بود:n26:نقل قول:
روز معمولا تا 220 کیلو میده
خواهش میکنم
رشت هستم خط 2 ولی قبلا خط 7 هم داشتم شرایط به همین صورت بود
خوش به حالت واسه من تا 110 تا میره:n03:نقل قول:
این ro رو نمیدونم قضیش چیهنقل قول:
ولی تا اونجایی که خبر دارم خطایی که شماره تلفن به جای یوزر استفاده میشه پورت مخابرات هست
مخابرات؟یعنی به اندیشه ربطی نداره؟؟ ما از اندیشه این خط رو گرفتیمنقل قول:
درستهنقل قول:
اندیشه دیگه پورت خودشو ارائه نمیده و تمامی پورت های ارائه شده این شرکت همه پورت مخابرات هست
دوست عزیز این پورت های مخابرات از لحاظ کیفیت و سرعت با پورتهای خود اندیشه تفاوتی داره؟اگه داره کدوم بهتره؟نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود سرویس نامحدود صبانت چنده؟
والا من خودم 1 سال و نیم از اندیشه داشتم و تیر ماه خط خودمو جمع کردم و از شهریور پورت مخابرات رو گرفتم (( البته از خود اندیشه ))نقل قول:
سرعت 1024 اندیشه اون موقع که داشتم 120 بود درحالی که الان واسه مخابرات رو دارم همیشه 200 هست
128 نامحدود اندیشه 25 بود ولی واسه مخابرات 30 تا 40
256 نامحدود اندیشه 42 بود ولی واسه مخابرات 60
اینایی که بود واسه قبلا بود که من از اندیشه خط داشتم ولی جدیدا رو نمیدونم اندیشه چجوریاست (( چون دیگه پورتشو ارائه نمیده و تمامی کسانی که از اندیشه پورت دارن همه کاربران سابق اندیشه هستن ))
البته بستگی به شهر هم داره
سلام آقا من اندیشه دارم.سرعتم اولا 60-70 بود ولی یهو یه مدت شد 150-180 بعد از دو هفته دوباره برگشت همون سرعت قبلی!طبیعیه الان این؟مشکل از کجاست؟توی اونجا که میزان اعتبارو نشون میده هم اینو نوشته:
Service Group 256-u
اون یو یعنی نامحدود؟
اینجا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )اطلاعاتی که میده درسته؟
بعد دوستان یه جایی بهم معرفی میکنین نویز خط و این چیزامو اندازه بگیرم؟البته بعدشم باید کمکم کنین بفهمم مشکل خطم چیه!!!
سلام منم از اندیشه نامحدود 256 دارم 10 روزه گرفتم سرعت اول 80 بود الان اومده رو 50-60 خوبه واسه تو 2هفته رو 180 بودنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز شما پورت 256 نامحدود داری و سرعت 60 تا 70 سرعت خوبیه واسه سرویس 256 نامحدودنقل قول:
و اون 2 هفته ای هم که رفت رو 150 تا 180 شما خیلی خوش شانس بودی
و باید از این فرصت استفاده میکردی و تا میتونستی باید دانلود میکردی :n02:
شانس فقط 1 بار در خونه آدمو میزنه :n16:
-----------------------------------------------------------------------------------------
خط شما فکر نکنم مشکل نویز داشته باشه چون سرعتت عادیه
ولی اگه میخای نویز خط رو بدونی تو فایر فاکس بزن 192.168.1.1
بعد وارد صفحه تنظیمات مودم میشی (( یوزر و پسوورد هر دوتا موقع ورود admin هست ))
بعد تو همون صفحه اول مشخصات خط نوشته شده -- همونجا بگرد و ببین مقدار snr چنده !!
اگه تو صفحه اول چیزی نبود باید تو قسمت Statistics دنبال این مقدار بگردی که معمولا تو این مسیر هست
Device info >> Statistics >> ADSL
تو این قسمت مشخصات کامل خط نوشته شده
دکمه ی تشکر کووو؟:n13:
با سلام
خط من 723 است از چند تا شرکت تا حالا سرویس داشتم. الان هم سرویسم از شاتل است منتها باز پینگ تایم منو راضی نکرده.
4.2.2.4 اکثر اوقات 270ms است. می خواستم دوستان راهنمایی کنند که سرویس مخابرات در حال حاظر وضعیتش چطور هست؟
آیا ارزشش رو داره شرکتم رو عوض کنم؟ سرویس 1024 محدود مخابرات سرعتش شب و روز چقدر است؟
لطف کنید در مورد جشنواره ی زمستانی مخابرات اگر اطلاعاتی دارید توضیح بدید.
سرویس های مخابرات نسبت به شرکت های دیگه بهتر نباشه بدترم نیست (( هرچی باشه از این شرکت های مذخرف بهتره که میان با محدود کردن حجم دانلود سرعت رو میکشن پایین ))نقل قول:
بستگش به منطقه مخابراتی شما داره که چه سرعتی داشته باشین
ولی به طور کل در حالت عادی حدود 200 هست و اگه خط خیلی شلوغ هم باشه از 100 پایین تر نمیره
جشنواره زمستانی هم هزینه نصب و قیمت مودم 50 درصد ارزونتر هست و همچنین با شارژ 3 ماه و 6 ماه و 1 ساله به ترتیب 1 و 2 و 3 ماه تخفیف میگیرین
من قبلا سرویس حجمی صبا رو داشتم الان دو روزه نامحدود 128 کیلو رو گرفتم با هزینه ماهیانه 25 تومن سرعت دانلود من متغیره ولی میانگین 15-20 کیلو بایت و کاملا از سرویسم ناراضیم الانم که دارم این مطلبو مینویسم سرعتم در حد دیال آپه من چطور میتونم سرویس مخابراتو بگیرم؟ ساپورتشون چطوره؟من شنیدم قطع کردن رانزه 1-2 هفته زمان میبره درسته؟ با تشکرنقل قول:
مهرداد خان سرعت شما زمانی که حجمی صبانت داشتید سرعت روز و شب چند بود؟نقل قول:
۵۱۲ شاتل محدود منطقه ۳:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سرعتم روز به روز جلو چشام داره میاد پایین
دو ماه پیش ۱۲۰بود روز به روز افت کرد الان به زور به ۶۵ میرسه:n03:
manam me3 shomam vali man 1 mahe injuriamنقل قول:
آخ گل گفتی منطقه3 شاتل چرا اینجوری شده اخه انگار کلا شاتل افت کردهنقل قول:
واسه گرفتن سرویس مخابرات 2 راه دارینقل قول:
1 - رفتن به شرکت اندیشه
2 - از طریق شماره 2020
این 2020 رو نمیدونم اوضاع پورتش چجوریه -- ولی چند روز قبل زنگ زدم به همین شماره و با پشتیبانی صحبت کردم --- طرف گفت شما درخواست میدی و بعد از 10 روز وصل میشه --- هزینه نصب هم اجباری هست -- البته الان واسه جشنواره زمستانی هزینه نصب رو نصف کردن (( یعنی 5 تومان ))
من خودم از دفتر اندیشه گرفتم و کاملا راضی هستم
(( این پایین رو هم در جواب دوستمون که درمورد کیفیت اندیشه پرسیده بود دادم ))
سرویس های مخابرات نسبت به شرکت های دیگه بهتر نباشه بدترم نیست (( هرچی باشه از این شرکت های مذخرف بهتره که میان با محدود کردن حجم دانلود سرعت رو میکشن پایین و کاربر رو به مصرف کمتر مجبور میکنه ))
بستگش به منطقه مخابراتی شما داره که چه سرعتی داشته باشین
ولی به طور کل در حالت عادی حدود 200 هست و اگه خط خیلی شلوغ هم باشه از 100 پایین تر نمیره
این واسه خودمه
1 Mb محدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]