با سلام بچه ها من بازی همسایه های جهنمی 3 و 4 رو از نت گرفتم ولی مثل اینکه احتیاج به کرک داره.
اگه دوستان کرک دارن جوابم رو بدند.
ممنون
Printable View
با سلام بچه ها من بازی همسایه های جهنمی 3 و 4 رو از نت گرفتم ولی مثل اینکه احتیاج به کرک داره.
اگه دوستان کرک دارن جوابم رو بدند.
ممنون
بله تو تنظیمات بازی هم رفتم چند بار براش تعریف کردم اما فرقی نکرد در ضمن کلید های صفحه کلید کار می کنه فقط جهت ها کار نمی کنه در ضمن نه گیم پد هم وضل نیست . ممکنه از patch یا کرک باشهنقل قول:
لطفا اگه ممکنه لینک کرکش رو بزارید و پچ Retail Version (1.81.1)
البته بعید هم نیست از کرک باشه از اینجا یه تستی بزن:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/menofwarassaultsquad.shtml
کسی نمیتونه کمک کنهنقل قول:
دوستان من بازی CLIFFS of Dover رو گرفتم وقتی که میخوام توی منو ها هستم مشکلی نیست و مرحله رو انتخاب می کنم و لودینگ کامل تموم میشه ولی وقتی میخواد بره توی بازی فقط صدا داره و تصویر نداره ...
با تشکر
سلام ،
آقا من company of heroes tales of valor رو گرفتم ... وقتی میرم تو بازی وسط بازی بعد 5-6 دقیقه یه دفعه بازی کرش میکنه
ارور Don't send خود بازی رو میده ... اشکال از چیه ؟! گرافیکم هم ati4650 hd هست ...
با سلام
بازی just cause 2 این دو تا خطا رو میده
این که برای اجرای بازی
Fatal DirectX error!
Code: 2
Result: 0x0: S_OK
The game will now exit. Try starting the game with /failsafe if the problem persist.
اینم موقعی که ویندوز بالا میاد
Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
وین 7
ویرایش:
بازم ایول به خودم :31:
کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم فک کنم واسه همین بود. اون خطای steam هم فایلش خراب بوده چون یکی دیگه نصب کردم درست شد.
بله این کرکی که شما گزاشته اید مربوط به نسخه 1 هست مال من Retail Version 1.81.1پچنقل قول:
شما اگه خودت بازی رو پچ کردی برو توی قسمت install [program ویندوز اگه گزینه ای برای حذفش بود که هیچ رو بردار وگرنه باید بازی رو کلا از نو پاک و نصب کنی بعد کرک کن ببین درست میشه...نقل قول:
سلام دوستان من بازی کشتی کج 2011 برای ps3 گرفتم البته -- شدش رو گرفتم ولی صدا نداره میخواستم بدونم چیکار باید بکنم برای حل مشکلم؟
اقا من بازی dirt2 رو گرفتم برا نصب اول باید فایلهاش exteract بشن بعد نصب اصلی شروع میشه
موقع dvd اول فایلهاش exteract میشه dvd 2 چهار تا فایل داره که یکی exteract میشن بقیه exteract نمیشن فینیش هم نمیده میخوام بدونم میشه اون 4 تا فایل رو خودم exteract کنم و پیش بقیه ی فایلها بریزم با vinrar نتونستم
با سلام
من پچ 1.3 رم توتال وار رو دانلود کردم ولی ارور میده که باری نصب نیست.
من رم فارسی رو نصب کردم و ویندوزم هم سون هست ممکنه مشکل از این باشه یا نه؟
باتشکر
سلام خسته نباشید من بازی UP برای بلی استیشن 2 رو بازی کردم اما فقط تا مرحله اول رو تونستم بازی کنم برای اینکه انگار قفل میشه وحرکت نمیکنه لطفا من را راهنمایی کنید
تموم فایلهای هر 2 DVD رو یکجا روی هارد بریز و سپس extract کن....نقل قول:
سلام
بازی naild رو دانلود و نصب کردم همونی که موتور چهار چرخ هستش رالی خاکی
خیلی خیلی خیلی کنده حتی صداش بزور و تیکه تیکه هستش دایرکسم 10 هستش
گرافیکم اون برد 256 هستش که 256 تا از رم میگیره
حالا از کارت گرافیکه؟؟؟؟مطمین؟؟؟
چی بگیرم؟؟
بله با گرافیک آنبرد نمیتونی این بازی رو اجرا کنی!!نقل قول:
اینم سیستم مورد نیاز بازی محض اطلاع:
در مورد بازی قبل از بازی هم اولین کاری که باید بکنی اینه که گرافیکت رو عوض کنی چون دیگه با گرافیکهای آنبرد نمیشه بازیهای این نسل رو انجام داد...نقل قول:
o Processor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better
o Memory: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
o Graphics: 256 MB DirectX 10.0® compliant video card or DirectX 9.0c® compliant card with Shader Model 3.0 or higher
o DirectX®: DirectX 9.0c or greater
o Hard Drive: 4GB
o Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
نمیدونم سئوالم رو جای درستش مطرح میکنم یا نه اما خداییش جواب بداید
2 سری splinter cell chost theory , doble agent رو میشه شبکه انجام داد یا نه تا جایی که خودم اطلاع دارم میشه اما انگار بیشتر از 2نفر رو نمیدونم
قربان شما
سلام من fallout 3 gotye رو گرفتم اما توي بازي بعد از 1 2 دقيقه فريز و قفل مي كنه
پچ 1.7 رو هم نصب كردم
مشخصات سيستم هم خيلي از بازي بالاتره
core i5 4gb ram 5650hd vga
كسي مي تونه كمك كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی ریپ وگاس دو را دانلود کردم بعد میخوام پچ نصب کنم این ارور را میده کی میدونه چشه
سلام
ویندوزم رو عوض کردم(windows 7 ultimate) ......برای بازیها ارور میده که یه چیزی is missing from your computer ........مثل xinput1_3.dll .......کلا روش اینه این فایلها رو دانلود کنیم و بریزیم!!! ادرس دقیق جایی که باید ریخت رو برای ویندوز سون بگید . مرسی!
سلام
دیروز dark sector 2009 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا میشه و ارور هم نمیده ولی داخل بازی بعضی نوشته ها XXXXX میوفته و نمیشه فهمید چیه .. xxxxx ها فقط یه نوشته نیست نوشته های مختلفی اینطور نشون داده میشن یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه داخل بازی یه مقدار از بالا و پایین تصویر بازی از مانیتور خارج شده و نمیتونم بالا و پایین تصویر رو ببینم مثلا چند تا گلوله دارم یا چیزای دیگه ای که ممکنه باشن .. تصویر جوریه که هیچ نوشته و اطلاعاتی از وضعیت کاراکتر بازی دیده نمیشه ..
سیستمم 2.4 4 هسته ای q6600 -
9500 GT 512
رم 2 گیگ
سون 64 بیتی
اینم بگم که درایور ها هم تقریبا بروزن و الان 7-8 تا بازی هست که بدون هیچ مشکلی اجرا میشن. تو تغییر رزولوشن هم مشکلی ندارم و رزولوشن های مختلف رو تست کردم ..
بیشتر این ایراد ها به خاطر نصب نبودن برنامه هایی نظیر DX و phsyx هست بهت پیشنهاد میکنم از هر کدوم آخرین ورژنش رو نصب کن مشکلت تا حد زیادی رفع میشه...نقل قول:
البته برای بعضی از این ایرادها میشه فایل رو به صورت مجزا دانلود وتوی پوشه_ی مورد نظرش ریخت.
دلیل اصلی این که بعضی از نوشته ها به صورت نا نفهوم هستند اینه که بازی شما در اصل نسخه_ی روسی بوده که با کمی دستکاری به انگلیسی منتهی ناقص تبدیل شده و بعضی از فونت ها نوشته ها به صورت صحیح نشون داده نمیشند...نقل قول:
در مورد تصویر هم شما باید رزولوشن بازی رو تعییر بدی تا درست شه و اگه اینطور نشد میتونی با تنظیمات خود مانیتور کمی طول و عرض تصویر رو دستکاری کنی تا تصویر درست شه و اگه مانیتورت کلید auto set یا چیزی شبیه این رو داره با فشار دادن اون تصویر به طور اتوماتیک روی مانیتور فیکش میشه.
دارک سکتور را من هم داشتم روسی هست اما میشه پچ انگلیسی گیر اوردنقل قول:
این ارور :
SetupNew\Setuap.Cpp ( 143 )
بازی:
Sims Medieval
ویندوزم Xp Sp3
سریعا کمک میخوام !
بازی دارک سکتور رو دانلود کردم
بعد نصب ، موقع اجرای بازی این خطا رو میده :
مربوط به کارت گرافیکه ؟کد:
---------------------------
PhysX Error
Unable to find the PhysX libraries. The PhysX drivers are not installed correctly.
OK
سلامنقل قول:
ادرس دقیق پوشه رو میخوام
تمام فایلهای موجود توی DVD بازی رو یکجا کن و بعد setup رو اجرا کن ببین درست میشهنقل قول:
بله باید آخرین نسخه_ی nvidia phsyx رو نصب کنی...نقل قول:
به همراه فایلی که از سایتهای مختلف دانلود میکنی یک فایل متنی وجود داره که آدرس دقیق فایل مورد نظر رو نوشته...نقل قول:
ولی آدرس این فایل توی پوشه_ی system 32 ویندوز هست.
سلام
من امروز می خواستم فیفا آنلاین بزنم ولی نمیدونم چرا بازی اجرا نمیشد
این مشکل فقط تو آنلاین هست و تو آفلاین هیچ مشکلی ندارم
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
مانیتورم LCD یه LG W2262TQ و تنظیمات مربوط به جابجایی پیکسل ها رو نداره .. رزولوشن های مختلف رو هم امتحان کردم 800*600 - 1024*768 -1280*720 - 1600*900 - 1920*1080 و یکی دوتا دیگه ولی هیچ فرقی نکرد . از تنظیمات مانیوتور نسبت تصویر رو هم روی 3/4 گذاشتم ولی باز هیچ فرقی نکرد .. البته بازی رو تموم کردم بازیه جالبی بود حال داد مخصوصا اون قسمتش که تیغه شو کنترل میکردی .. هر جور میخواستی میشد طرفو نصف کنی :31:نقل قول:
ممنون از رهنماییتون :20:
سلامنقل قول:
پیغامی میده؟
سلام
من کرک بازی fifa 10 رو می خواستم
نه هیچ پیغامی نمیده ، هر کاری کردم درست نشدنقل قول:
مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ، الان درست شده
ممنون:11:
سلام , من بازی flashpoint red river رو که نصب میکنم وقتی کرک میکنم و میخوام وارد بازی بشم یه ارور میده مبنی بر این که فایل xlive.dll وجود نداره , لطفا راهنمایی کنید.
شما به برنامه game for windows live یا مخففش GFWlive احتیاج داری که به احتمال زیاد باید توی DVD بازی باشه....نقل قول:
اون رو نصب کن اگر هم توی DVD نیست به راحتی میتونی از توی اینترنت پیدا و دانلود کنی....
مگه با بازی که کرک شده و سریال جعلی داره میشه آنلاین بازی کرد؟؟!!نقل قول:
اون هم بازی ای که مال EA هستش!!
جواب من را ندید یه وقتنقل قول:
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
با گیمرنجر میشه:8:نقل قول:
ارورش میگه که نتونسته نسخه مورد نظرش رو پیدا کنه. احتمالا پچی که می خواهید نصب کنید با ورژن شکا سازگاری نداری یا یه مشکل دیگه ای هست که نمیتونه نسخه بازی تون رو پیدا کنه.نقل قول:
بله، با گیم رنجر میشه، اما اون دوستمون حرفی نزدن که از گیم رنجر استفاده می کنن.نقل قول:
بازی strong hold 3دانلود کردم وآنرا را نصب کردم روی سیستمم اما وقتی روی playکلیک میکنم این پیغام خطا را نشان میده به نظرتون مشکل از کجاست؟
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Stronghold Legends" CD/DVD.
کرک بازی رو نصب کنید.نقل قول:
دوستان من یک مشکل دارم با اجرا شدن flash point:rd تو سون:
همه ی دایرکت ها رو هم تست کردم جواب نمیده:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک بازی را نصب کردم اما همان پیغام خطای قبلی را میدهنقل قول: