سلام ... بچه ها برای گردگیری کنسول حتما باید اونو باز کنم؟ ... از این دستگاه ها که هوا رو با فشار بیرون میده(اسمشو نمیدونم) استفاده کنم ضرر داره یا نه؟
سلام ... بچه ها برای گردگیری کنسول حتما باید اونو باز کنم؟ ... از این دستگاه ها که هوا رو با فشار بیرون میده(اسمشو نمیدونم) استفاده کنم ضرر داره یا نه؟
بله کنسول حتما باید درش باز بشه و با دستگاه دمنده هوا که اسمش Blower هست گردگیری را انجام بدید.نقل قول:
البته من خودم بعد 1 سال که درشو باز کردم با وجود طوفان های شن و ... گرد و خاکی به اون صورت توش نبود و اصلا احتیاجی به گردگیری نداشت!
نقل قول:
به هیچ وجه جارو برقی برای گردگیری کنسول توصیه نمیشه!
راستی شما همون روح الله خودمون نیستی!!!؟:31:
بچه سلام کسی الان قیمت های جهانی رو میدونه تمام مدل ها رو میخوام
با این که اینجا جاش نیست و تاپیک جدا داره ولینقل قول:
Arcade با این بازی ها :
Viva Piñata
Banjo-Kazooie:
Nuts & Bolts
199.99
Elite
299.99
باندل
Splinter cell : conviction
2 دسته هارد 250 گیگ
399.99
سلام بچه ها میخواستم بدونم قیمت دسته 360 الان چنده ؟
میخوام برا یکی از بچه ها 360 بگیرم پشت شهرداری قیمتش بهتره یا توپ خونه؟ Arcade بین 215 تومان تا 230-40 تومان هست دیگه؟
الان برا اپدیت درایو 360 چقدر میگیرن و کجا بدم دستگاه خودمو اپدیت کنن؟
دوستان لطف کنید سوالات این چنینی رو تو تاپیک خودش مطرح کنیدنقل قول:
راهنمایی برای خرید کنسول ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
سلام لطفا آموزش آپدیت Firmware درایوهای Lite-On بـــه iXtreme Lite 1.1 را بذارید ممنون
بچه ها من فایل با فرمت mp4 میریزم رو فلش اما دستگاه پخش نمیکنه :41:در صورتی که wmv رو به راحتی پخش کرد!!
حالا باید چه کار کنم حوصله تبدیل رو هم ندارم نمیشه یه کاری کرد که mp4 رو هم پخش کنه!!
کسی این بازی رو انجام داده تو سایت که خفنه عکساش gamespot x360
بزن بزن :21: UFC 2010 Undisputed (X360)
نمره اش هم شده تا حلا 9.3 در مجموعه سایت ها .....
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نقل قول:
با همین wma کا رکنید بهتره از هر نظر .....
mp4 هم اصلا معلوم نیست چی هست ..... چر توپرته ... تو xbox360 !!!
بچه ها من یه اکانت windows live id درست کردم منتها وقتی میخوام یه پروفایل واسه لایو درست کنم تو خود xbox360 میگه منطقه شما ساپورت نمیشه!! حال باس چی کار کرد؟؟؟
موقع ایجاد آی دی لایو داخل کامپیوتر ایران رو انتخاب نکنید..نقل قول:
راهی نداره این اکانتی که ساختم رو اصلاح کرد؟؟
سلام
دیروز داداشم با xbox بازی میکرد و درست کار میکرد ولی امروز که روشن کردم صفحه سیاه است و سه چراغه هم نیست و فقط دسته را میشناسد . xbox ام elite هست با برده falcon
کمک کنید ملت
جواب hamhami_333
هر وسیله برقی رو روشن خاموش زیاد کنی خراب میشه دیگه..
tekken6 بزن بزن بکشش :18:
UFC 2010 Undisputed
Super Street Fighter IV
نقل قول:
اگه تصویر ندارید احتمالا مشکل از کابله.... یه بار کابل تصویر رو در بیار و دوباره بزن باید درست بشه..
بچها اگه XBOX زیاد خاموش روشن کنیم عیب داره ؟
بعد ایا بازیهای مثل Kill zone و Metal gear .اسه XBOX اومده ؟>
بعد میشه چندتا بازی مثل کشتی کج که بزن بزن داشته باشه با گرافیک بالا معرفی کنید ؟
نقل قول:
خدا رحمت کنه xbox شما رو
کمی بیشتر توضیح بدی بهتر میتونیم و میتونند توضیح بهت بدن ..
چند سال کنسول داری؟
چند ساعت بازی کردی ؟
کسی دیگر روشن نکرده؟
محافظ داشتی برق؟
فن کار میکنه و صفحه شیاه میشه ؟
اصلا بالا نمییاد وسیاهه؟
وغیره توضیح بده .........................
2سالهنقل قول:
نیم ساعت
نه
نه ولی به تبدیل وصله تبدیله هم خیلی داغه
ٱره صدا میده ولی اصلا صفحه نمیاد
یک بارم وصلش کردم به AV معمولی صفحه اومدبعد دیگه نیامد
به هیچ وجه در فواصل زمانی کوتاه یعنی زیر 2-1 ساعت کنسول را خاموش روشن نکنید.نقل قول:
خیر این بازیها در انحصار سونی هستن.نقل قول:
بعد ایا بازیهای مثل Kill zone و Metal gear .اسه XBOX اومده ؟>
UFC 2010نقل قول:
بعد میشه چندتا بازی مثل کشتی کج که بزن بزن داشته باشه با گرافیک بالا معرفی کنید ؟
Street Fighter IV
Tekken 6
به احتمال زیاد کابلتون مشکل دارهنقل قول:
اقا خوب 3 چراغه نمیشه ؟نقل قول:
نه اقا به سه چراغ چی کار داره. تازه اونقدر هم دیگه مهم نیست 1 یا 2 ساعت اگه میگفتیم 15 دقیقه بهتر بودنقل قول:
اقا خوب 3 چراغه نمیشه ؟
اگه زدی به av اومد که دیگه کنسولت مشکلی نداره ....نقل قول:
و 100% درسته و کابلو زیادی کشیدین و خرابه یا هم از جا فیشی که به tv میزنین خراب شده امکان داره ..!
یه کابل نو بخر حل نشد از tv هست ok
حرارتی که در داخل GPU پس از خاموش شدن کنسول میمونه حدود 2 ساعت ماندگاری داره و اگر کنسول زیاد در این فاصله زمانی خاموش و روشن بشه به دلیل وجود گرمایی که هنوز در داخل GPU وجود داره احتمال اینکه به کنسول اسیب وارد بشه زیاد هست و این چیزی هست که قبلا هم در این تاپیک به وفور توضیح داده شده و در فروم های خارجی هم خیلی بهش تاکید شده!نقل قول:
حتی بعد یک ساعت سطح قاب کنسول هم گرم هست دیگه چه برسه به GPU !
اقا x360 تا چه دمایی میتونه تحمل کنه .... 6 ساعت مداوم بازی کردم همراه با dvd داخلش ......:20:
شما داخل فضای بسته و روی فرش نزارید تا 8 ساعت هم جواب میده!!!نقل قول:
همتون میگین حرارت و برق و این و اون تاثیری نداره رو 360 های جدید.
کسی در مورد هنگ کردن چیزی نگفت. ممکنه مثلا هنگی تو سیستم بوجود بیاد؟ مثلا الکی توی یه زمانی وسط کار هنگ بکنه سیستم!؟
دلیل نرم افزاری منظورمه. همتون بحث سخت افزاری رو گفتین!!!
من میخوام کلا بازی با PC رو بگذارم کنار. واسه همین میخوام در همه موارد یه OK ازش بگیرم!
خب مشکل نرم افزاری چه مشکلی ؟؟؟نقل قول:
بیشتر به خاطر استفاده از دیسک های نامرغوب و با سرعت رایت شده هست !!!
مال من هم دیشب اینطوری شده بود ، اون دکمه وسط دسته که علامت اکس باکس هست رو فشار بدید ببینید اون منوهه میاد یا نه .نقل قول:
مال من میومد . بعد از اونجا خاموشش کردم درست شد .
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
به صورت استاندارد تمام وسایل الکترونیکی از نوع دیجیتال تا دمای 90 درجه سانتی گراد رو تحمل میکنند ، بیشتر از اون باعث کند شدن عملکرد سیستم میشه و بیشتر ترش باعث میشه که لحیم کاری مدار آب بشه و فاتحه .نقل قول:
این طور که پیداست کنسول 360 به درد عمه ی مایکروسافت میخوره! حتا با اینکه کنسول برد جاسپر اومده همش امکان خراب شدن داره. آدم همش می ترسه که الان خراب میشه! یا الان داغ می کنه یا سه چراغه میشه!چون من تا دو هفته ی دیگه که امتحان ها رو بدم قصد دارم یه الیت بخرم اما با این اوصاف می ترسم یک ماه نکشیده از کار بیفته! نظر شما چیه؟ با خیال راحت بخرم یا تجدید نظر کنم؟
بازم بگیم که اون مشکلات با اومدن برد Jasper حل شده ؟؟؟نقل قول:
باز هم آقا پدرام بگه من و چندتا از دوستام بردمون falcon ـه و تا به حال آخ نکشیده ؟؟؟:31:
شما رعایت کن مشکلی پیش نمیاد !!!
نقل قول:
این طور که پیداست کنسول 360 به درد عمه ی مایکروسافت میخوره! حتا با اینکه کنسول برد جاسپر اومده همش امکان خراب شدن داره. آدم همش می ترسه که الان خراب میشه! یا الان داغ می کنه یا سه چراغه میشه!چون من تا دو هفته ی دیگه که امتحان ها رو بدم قصد دارم یه الیت بخرم اما با این اوصاف می ترسم یک ماه نکشیده از کار بیفته! نظر شما چیه؟ با خیال راحت بخرم یا تجدید نظر کنم؟
شما که میخواهید xbox360 خریداری کنید باید تا الان متوجه شده باشید که برد جاسپر اصلا مشکل نداره اصلا و تا حالا 3 چراغی ازش دیده نشده. شما اگه ایلیت بخرید و بازی ها هم تو هارد نصب کنید بهتون قول میدم تا کنسول های نسل بعدی این xbox360 رو داشته باشید
دیگه اینقدرم xbox داغون نیست که بعد 1 ماه خراب شه ! من خودم کنسولم لانچ بود دقیقا دو سال هرچی بازی تو بازر بود رو لاهاش انجام دادم که اخرم 3 چراغ نداد و فقط GPUش مشکل پیدا کرد که ترجیح دادم یک کنسول دیگه بگیرم.نقل قول:
مطمئن باشید این سری های جدید تا مو های شما رو سفید نکنه خراب نمیشه. :31:
داداش نگران نباش اگه خراب شد من خودم بیلی (بیل گیتس) رو دعوا می کنمنقل قول:
Microsoft Flight Simulator X برای xbox وجود داره؟
سلام دوستان امروز رفتم یه ایکس باکس 360 الایت بخرم یارو گفت 350 توماااااااااان:18::41: کاشکی زودتر میرفتم سراغش ولی از همه دوستانی که کمکم کردن تشکر:11:
شما یه زنک به اقا میثم بزن قیمتاش بهترهنقل قول:
اقا میثم کیه ؟ شمارش چنده؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5790
سلام. خوبی میثم جان؟ تبریک میگم بهت. ایکس باکس خوبی داشته باشی. :31:نقل قول: