یک ساعت داریم میگیم اون مرحله به خاطر استفاده از چیت کد خراب شده حالا هی شما بگو سیو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
یک ساعت داریم میگیم اون مرحله به خاطر استفاده از چیت کد خراب شده حالا هی شما بگو سیو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)
من زیاد تو کد و چیت این بازی وارد نیستم.اما بهت پیشنهاد میکنم سیواتو نگه داری.ممکنه مشکل دار بشه.البته مثکه مشکلش فقط تو اون مرحله مد داگه.حداقل بعد اون استفاده کن.نقل قول:
چیت کدم پلنگه گفت چیه دیگه.صفحه قبل بود به نظرم.از اون استفاده کردی؟
از این:
نقل قول:
خیر دوست عزیز.
البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.
چی؟؟ متوجه نشدم چی گفتی.نقل قول:
نقل قول:
من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)
دوست عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد اون اخطار میگه که ممکنه بعد از سیو کردن ( یه بار از بازی در اومدن و دباره بالا اوردن) اون چیت غیر فعال بشه ! البته چیت هایی که شما استفاده کردید هیچ اتفاقی براشون نمیافته! نگران نباشید بیتشر در مورد نا تمام کردن خون و سلاخ این اتفاق میافته.
موفق باشید.
گفتم از چیت Riot استفاده کردین ؟من اصلا این چیت میتها رو بلد نیستم.نقل قول:
این دوستمون میگه اینا مشکل سازن حتما درست میگه::46:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:رمزه every one is rich رو پشت سر هم بزنید. ماشینا که خوب شدن وقتی شوارشئن میشید جذبه رو زیاد میکنن و دخترها زود دوست میشن.نقل قول:
آره. قبولی.نقل قول:
من کارت گرافیکمو 256 کردم جواب داد. رم 256 . سی پی یو 1.5 . جواب داد .اما الان سیستمم چیز دیگس.نقل قول:
گرافیکش چند میشه؟نقل قول:
چرا همه توی این مرحله وقت کم میارن؟ من این مرحله رو خیلی راحت رد کردم بدون اینکه وقت کم بیارم. البته اگه قبلاً از ترینر استفاده کرده باشین ممکنه اینطوری بشه.[/quote]
منم وقت کم نیووردم.
به هشتارش توجه نکن. الکیه. همون که ok داره دیگه؟نقل قول:
نقل قول:مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.نقل قول:
دوست عزیزم حتما ترینرتون به ورژن بازی نمیخورد ولی بالا میاورد! ترینرتون pz نبود؟؟نقل قول:
مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.
من 2 بار با ترینر 1 بار بدون چیت و ترینر بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده و نخواهد امد چون ربطی نداره.
آره. pizza بود. نمیدونم. اما من با چیت خیلی راحت بودم. اما قلعه 3 چیت نداره. هرچی گشتم نداشت. ترینر جی تی ای سن اندریاس رو هم توی سی دی هام داشتم اما استفاده نکردم. اما من یکی که از ترینر خوشم نیومد. چون باید یه فایل باز کرد .نقل قول:
برای قلعه منم این مشکلو داشتم رفتم از یه جا دیگه پیدا کردم!
چیت داشت (یه جا خونده بودم) پیدا کردم برای قلعه میزارم.
جی تی ای هم که چیتاش....!