دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگننقل قول:
هر رشته نوری یه کوره
Printable View
دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگننقل قول:
هر رشته نوری یه کوره
خیلی غصه نخورنقل قول:
سرعت حداکثر 300 تا 400 مگ هست . فعلا بیشتر از این باز نذاشتن
کار سختی نیست تو قسمت تنظیمات Broadband هستنقل قول:
شما اطلاعات درون مودم رو یکجا بنوس و بعد با ریست فکتوری و یا تغییر دادن بذارید روی بریج.. روی روتر شیائومی هم باید کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنید و در اونجا اطلاعات یوزر و پسورد رو وارد کنید.. من از روزی که ست شد تمامیه اینها رو خودم تغییر دادم و اعلان بریح شده بر روی روتر هست... کار سختی نیست.. مشکلی داشتی عکس بفرست تا بهت کمک کنیم..نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
میشه یه شماره ای تو پیام برام بزارید از طریق واتس آپ یا هر چیزی باهاتون تماس بگیرم؟
البته اگه مقدوره
ده بار تنظیمات رو انحام دادم نشد!نقل قول:
خب واسه ما دو کور هست ,تو چه چیزایی تاثیر داره؟اینو که میدونم به کابلی میگن که داخل ساختمان میکشن!منظورم تفاوت کور ها بودنقل قول:
والا همون 300 400 کم نیست,میشه 3 برابر این ...این مودمی که خریدم (hg8546m) میگفتن یک پورتش گیگابیتیه که همون یک پورتش هم گیگابیتی نیست!جالب اینجاست این مودم برای سال 2014 هم هست و پورت گیگابیتی ندارهنقل قول:
300-400 مگ فقط سرعت داخلی یا همون اینترانت هست که اصلا نباید ملاک شما باشه. سرعت بین المللی فیبر در ایران بین 150-200 مگ هست. تقریبا تو تمام تستهایی که دیدم همین هست به غیر از 1 دوست شهرستانی که 270 مگ میگرفت. اینکه تست 400 مگ اسپید تست از سرور تهران میزاریم و اسمشو میزاریم اینترنت کمی خنده داره. ما یوسر زیاد داریم که 400 مگ داخلی داره ولی سرعت با سرور فرانکفورت 150مگ ماکس هست. شما به 400 مگ توجه نکن.نقل قول:
والا پیمان کار به من گفت 2 کور یعنی میتونین دو تا پریز فیوژن کنید و 2 تا مودم ..نقل قول:
یه پیمان کار دیگه میگفت از یه کور برای سند و از اون یکی برای رسیو میتونه استفاده بشه که اون دیگه PON نیست