دوستان کسی فریمورz6000 رو نداره به من بده؟
Printable View
دوستان کسی فریمورz6000 رو نداره به من بده؟
من مشهد هستم مودمم از 3430 استفاده میکنهنقل قول:
اگه میدونی مال ه افت ولتاژه cat6 بخر
شاید سیم کار ت رو یادت رفته بذاری توش ؟
شما اول با یه سیم دو سه متری از صحت کارکرد مودم مطمئن شو بعد برید سراغ گزینه های دیگهنقل قول:
ممکنه تغییر اداپتور با امپراژ بالاتر جواب بده یا تهیه سیم با کیفیت تر.. نمی دونم
نه دوست عزیز هستنقل قول:
حتی این حدس رو زدم که شاید لق باشه و چند بار این ور اون ور کردم اما نتیجه فرقی نکرد
با سیم یک متری کلفت تر ( اما استانداردش رو اطلاع ندارم، احتمالا cat5) تست کردم و اوکی بوده.
مطمئنید که تغییر به cat6 روی ولتاژ poe تاثیر داره ؟!
تست کردم دوست عزیزنقل قول:
اوکی بوده با کابل یک متری.
فکر کنم اداپتور با ولتاز بالاتر بخواد ، مثلا ۱۴ ولت ( که مطمئن نیست تولید بشه):n03:
دوستان این مدم چند روز پیش معرفی شد ولی هنوز نیمده
کسی میدون کی برا فروش میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الکتریکی که من ازش گرفتم میگفت افت ولتاژ تو cat6 کمتره .. راست و دروغش رو باید از خودش بپرسید .. من 30 - 35 متر آماده داشتم (از همون الکتریکی) متراژ دقیق حضور ذهن ندارم بگم خدمتتون ، همون را انداختم رو پشت بام تا تو اتاق که میرسه به poe .. فکر کنم راست باشه چون 4 سال پیش که اولین رادیو وایرلس ام رو گرفتم اونام تو شرکت پرسیدن چند متر کابل میخوای که نوع سیم تعیین کنند .. البته poe وایمکس و طبعا td lte خیلی قوی تر از این چیز هاست و به این سوسولی که میگفتید نیست فکر کنم ؟؟!!؟ poe رادیو ضعیف تره فک کنم ..
cat7 هم هست که اون خیلی گرونه ! من یه 1 و نیم متری شو دارم فک کنم برا این شرکت هاست که اینترنت 10 گیگابیتی بر ثانیه دارند .. zw101 درسته نوشته با کت 5 باید بزنین ولی با کت 6 هم میشه .. فرقش اینه که اولش که آداپتور رو میزنید ، سه چهار بار قطع و وصل میشه تا کامل راه بیفته ولی وسطش دیگه مشکلی نداره حداقل مال من اینطوره
اون چیزهایی هم که در مورد ایرانسل گفتید کاملا صحیح است ، من خودم دو تا zw101 دارم یکی روستای خودمون خریدم یکی از سایت ایرانسل ، آداپتور هاشون با هم فرق دارند !! حتی poe ها کیفیت یکسان ندارند ! یکی زود روشن خاموش میشه اون یکی آروم آروم مثل آخر فیلم ترمیناتور 2 . اگه حوصله ام ذیق کرد آداپتورها رو کنار هم میگذارم یه عکس میزنم میزارم تو همین تاپیک !
شما میدونید اون ایمیل ای که موقع خرید از سایت ایرانسل بهشون دادید اگه عوض کرده باشین باید کجای سایت ایرانسل تغییر بدید ؟!؟ ممنون
این که میگن چینی ها کلاه بردار هستند تبلور ش تو همین مودم ها ی رنگارنگ چینی ایرانسل ه ! الکی نمیگن ملت
ممنونم از پاسخ بسیار کاملتون!نقل قول:
فردا مودم رو ورمیدارم و میرم یه مغاژه کال اونجا تست میکنم حالا یا poe قوی تر میگیرم یا کابل cat6
نتیجه اش رو هم در همین تاپیک میگم شاید به درد کسی خود!
در مورد ایمیل هم، من به دلیل نیاز فوری که داشتم و مدت زمانی که ارسال پستی طول میکشید مستقیم رفتم نمایندگی مرکزی و اونجا خرید کردم
ایمیل رو هم همونجا ازم گرفتن
احتمالا از نمایندگی بشه عوض کرد.
مطمئن نیستم اما داخل Ecare هم شاید بشه یه کارایی کرد
سلامنقل قول:
تو خود خبر که گفته بود در هفته های اینده ........