رودفان نيستلروي به ريال مادريد پيوست
در برابر 15 ميليون يورو
Printable View
رودفان نيستلروي به ريال مادريد پيوست
در برابر 15 ميليون يورو
نتايج بازيهاي امروز 28 ژولاي
:: ليگ دسته دوم فرانسه: France - Ligue 2
FT Ajaccio 1 - 1 Niort
FT Caen 2 - 1 Libourne St. Seurin
FT Chateauroux 3 - 1 Tours
FT Creteil 0 - 0 Guingamp
FT Grenoble 3 - 2 Montpellier
FT Istres 2 - 2 Bastia
FT Le Havre 1 - 3 Amiens
FT Reims 2 - 0 Brest
FT Strasbourg 0 - 0 Dijon
برنامه بازيهاي امروز، شنبه 7 مرداد
:: دوستانه باشگاهي
ساوتمپتن انگليس - Panathinaikos يونان ، 17:30 ، پخش از شبكه هاي ERT Sat, NET, TGC Internet TV
نيوكاسل يونايتد انگليس - آيندهوون هلند ، 18:30 ، پخش از شبكه Aljazeera Sport +1
كايزرسلاتن ْآلمان - ليورپول انگليس ، 19:00 ، پخش از شبكه هاي Eurosport, Kuwait Sport, KTV 3 net broadcast
دپورتيوو لاكرونيا اسپانيا - اسپورتينگ ليسبون پرتغال ، 23:45 ،پخش از شبكه SIC
:: تور تمريناتي رئال مادريد
فولام انگليس - رئال ، 19:30 ، پخش از Real Madrid TV
:: ليگ Liga Pokal آلمان (فكر كنم جام حذفي باشه) - مرحله يك چهارم نهايي
هامبورگ - هرتابرلين ، 17:00 ، پخش از:
Dubai Sports 1
Premiere Sport 1
Sport 1 Hungary
Sky Sport 1
Sky Calcio 2
Sport 5+(Israel)
Sport 1 CZ
Kanal A
Sport Klub (Romania)
شالكه - بايرن لوركوزن ، 19:45 ، پخش از:
Dubai Sports 1
Premiere Sport 1
Sport 1 Hungary
Sky Calcio
Sky Sport 1
Sport 5+(Israel)
Sport 1 CZ
Kanal A
Sport Klub (Romania)
Sport Klub (Serbia)
:: جام ملتهاي اروپا زير 19 سال
اسپانيا - اسكاتلند ، 21:30 ، پخش از يورو اسپرت و الجزيره اسپرت +1
:: تور تمريناتي منچستر يونايتد
پوستون انگليس - منچستر ، 17:30 ، پخش از:
Man United TV
TV Sport RO
ViaSat Sportt 2
:: دوستانه ملي
آسترا پترولول روماني - تيم ملي كويت ، 19:30 ، پخش نمي شود!
اطلاعات شبكه ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ريكاردو كاكا هافبك برزيلي ميلان با رضايت از رأي دادگاه تجديد نظر اذعان داشت براي روسونري خيلي خوشحال است.
دادگاه تجديد نظر راي به ماندن ميلان در سري A و حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان داد و اين موضوع شور و حال خاصي را در بين بازيكنان تيم قرمز و مشكي پوش به وجود آورده است و به طور حتم مانع رفتن ستارههاي بزرگ اين تيم مي شود.
ريكاردو كاكا ستاره برزيلي ميلان از جمله بازيكناني است كه هنوز هم شايعات زيادي در مورد رفتن اش به رئال مادريد شنيده ميشود. وي پس از اعلام حكم دادگاه تجديد نظر با خوشحالي گفت: اين خبر خيلي خوب بود و خوشحال كه ميتوانيم در ليگ قهرمانان اروپا بازي كنيم. به هواداران اطمينان ميدهم من برنامهاي براي ترك ميلان ندارم و اين جا ميمانم."
منبع :
ACMilan.ir
كاكا نيز به ريال مادريد پيوست
جلسه كميته دوپينگ فدراسيون فوتبال درخصوص مهدي واعظي برگزار شد و اين بازيكن به مدت 6 ماه از مسابقات رسمي محروم شد.
؛ ضمن اعلام اين مطلب اعلام كرد: شروع اين محروميت از زمان انجام نمونه گيري (9/2/85) اعمال خواهد شد و تا تاريخ نهم آبان سال جاري ادامه خواهد داشت.
به نظر ميرسد اين بازيكن يك ماه و نيم از حضور در مسابقات ليگ امسال محروم خواهد بود و يك پنجم مبلغ قراردادش با تيم ذوب آهن (170 ميليون تومان) كسر خواهد شد.
منبع ایپنا
آريهان سرمربي پرسپوليس با درخواست مربيان گ آ ك براي جذب 2 بازيكن پرسپوليس مخالفت كرد.
مسئولان و مربيان تيم گ آ ك اتريش خواستار جذب 2 بازيكن پرسپوليس به نامهاي فرزاد آشوبي و جواد كاظميان شدهاند اما به دليل مخالفت آريهان با اين پيشنهاد اين موضوع منتفي شد.
همچنين آريهان نيكبخت واحدي را نيز از مذاكره با تيمهاي ديگر منع كرد و به مسئولان باشگاه اعلام كرده است كه نيكبخت به هيچ وجه فروشي نيست.
دو باشگاه معتبر تركيه خواهان جذب سه بازيكن استقلال هستند.
سياوش اكبرپور، مهدي اميرآبادي و يكي از دورازهبانهاي استقلال مورد توجه دو تيم دسته اول تركيهاي و يك تيم دسته دومي قرار گرفتهاند.
اين پيشنهاد از سوي يك آژانس نقل و انتقالات به مدير برنامههاي اين بازيكنان رسيده است و قرار است باشگاه استقلال هم در اين رابطه جواب نهايي خود را اعلام كند.
مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: مسوولان مسينا خواهان ادامهي همكاري من در فصل آينده هستند اما، من در حال بررسي پيشنهادات هستم.
رحمان رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به اين كه مسينا در سري A ماندني شد، روز جمعه نمابري برايم ارسال شد كه در آن، آنها درخواست ادامهي همكاري با من را دادهاند و اين كه من دوشنبه خودم را به كادر فني تيم معرفي كنم اما، به دليل دو پيشنهادي كه يكي از ايتاليا و ديگري خارج از ايتاليا دارم، در حال بررسي هستم و هر كدام از اين سه تيم كه شرايط بهتري داشته باشند را براي فصل آينده انتخاب ميكنم.
وي با رد شايعهي پيوستنش به يكي از دو تيم پارما يا سامپدوريا، گفت: صحبت پيوستنم به اين دو تيم شايعه است اما، با دو تيم ديگر در حال مذاكره هستم و در آيندهاي نزديك وضعيتم مشخص خواهد شد.
رضايي دربارهي تمرينات تيم ملي نيز به خبرنگار ايسنا، گفت: وضعيت روز به روز بهتر ميشود. صبحها كارهاي استقامتي انجام ميدهيم و عصرها نيز كارهاي تاكتيكي را مرور ميكنيم. اين تمرينات نه تنها براي من بلكه براي كل تيم خوب و مفيد است و با توجه به برنامهي مربيان براي انجام كارهاي بدني، اميدوارم كه تا روز مسابقه به بهترين شرايط و آمادگي برسيم.
رضايي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از جام جهاني، بازيكنان دچار بيانگيزگي نشدهاند، گفت: بعيد ميدانم اين چنين باشد و آنها در تمرينات به گونهاي ظاهر ميشوند كه گويا قصد حضور در تورنمنت بسيار مهمي را دارند. من نيز انگيزهي بسياري دارم. جام جهاني تمام شده و ديگر نبايد به آن فكر كرد بلكه بايد تنها از تجربيات آن براي كسب موفقيت در آينده استفاده كرد.
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان با اشاره به استراتژي باشگاه فولاد خوزستان تاكيد كرد: بايد امسال و سال آينده زمينهاي فراهم شود تا قهرماني اين تيم در ليگ برتر سه يا چهار سال آينده مسجل شود.
مسعود رضاييان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - اظهار كرداشت: امروز (شنبه) محمد مايليكهن به همراه نادر فريادشيران و محمد خاكپور وارد اهواز شدند و ساعت 17 با حضور در جلسه باشگاه به بررسي مسائل موجود در باشگاه ميپردازند. همچنين در اين جلسه موضوع اضافه شدن محمد خاكپور و عبداله ويسي به كادر فني تيم فولاد خوزستان مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
وي افزود: عصر امروز نيز تمرينات تيم با حضور سرمربي و كادر فني در زمين اختصاصي فولاد خوزستان آغاز ميشود و اين تمرينات تا 18 مرداد ادامه خواهد داشت. سپس تيم براي برگزاري يك اردوي هشت روزه عازم هشتگرد كرج ميشود و احتمالا به دعوت تيم ذوب آهن اردبيل در تورنمنت چهار جانبه اين شهر با عنوان تورنمنت فولاد كه از يكم تا چهارم شهريور و با حضور تيمهاي ذوب آهن اصفهان، فولاد مباركه اصفهان، ذوب آهن اردبيل و فولاد خوزستان برگزار ميشود، شركت خواهيم كرد.
رضاييان درباره انتقال سيدمحمد علوي به استقلال اهواز گفت: محمد علوي نيز به طور موقت از فولاد جدا شده است و در صورت پرداخت شدن وجه درخواستي از استقلال اهواز به اين تيم منتقل خواهد شد. البته قبلا مهلتي 2 روزه به اين تيم براي جذب علوي داده شده بود كه با توجه به تمام شدن اين زمان و پرداخت نشدن وجه مورد قرارداد يك فرصت دوباره به اين باشگاه همشهري داده شده است. البته علوي پيشنهادهاي خوبي از ديگر تيمهاي ليگي دارد؛ اما، ما علاقهمنديم وي به يك باشگاه اهوازي منتقل شود.
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان تاكيد كرد: اميدواريم هر چه سريعتر مرمت ورزشگاه تختي اهواز به پايان برسد، چون تيم ما چارهاي جز بازي در اهواز ندارد و در صورت به پايان نرسيدن بازسازي اين ورزشگاه بازيهاي خود را در زمين اختصاصي فولاد خوزستان برگزار خواهيم كرد.
رضاييان خاطرنشان كرد: با توجه به جوانان مستعدي كه در تيم فولاد بازي خواهند كرد, مطمئن باشيد كه جايگاه تيم در اين فصل ليگ برتر بسيار بهتر از فصل گذشته خواهد بود و اگر چه انتظار نميرود كه اين تيم مقام اول تا سوم را كسب كند؛ اما, تلاش خواهيم كرد كه تيم جوان ما يكي از رتبههاي بالاي جدول را نصيب خود كند. اگر هم به مقامي همچون اول تا سوم دست يافت, به دليل اقبال بلند تيم خواهد بود و استراتژي باشگاه قهرماني در سه يا چهار سال آينده خواهد بود.