سلام بر شما.
تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
جایی دیگی رو سراغ ندارید .
باتشکر
Printable View
سلام بر شما.
تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
جایی دیگی رو سراغ ندارید .
باتشکر
عزیزم من امروز با بچه های ولیعصر تماس گرفتم گفتند هنوز نیامده.نقل قول:
سلام دوستان من چند ماه پیش پرینتر جوهر افشان کانن مدل pixma 5140 گرفتم ولی الان سومین باره که باید برم کارتریج های فابریک نو بخرم جایی که میرم میگن کارتریج قابل شارژش نیست و باید هر دفعه نو بخری همچین چیزی درسته یعنی من باید وایسم کارتریج قابل شارژش بیاد اونو جای کارتریج های فابریکم بزارم ؟ یعنی نمیشه همین هارو شارژ کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار میتونم انجام بدم هزینه خرید کارتریج نو که دستگاه من 5 رنگ داره خیلی زیاد میشه.
عزیزم پمپ میشه بست اما من این توصیه را روی چاپگرهای کانن نمیکنم.نقل قول:
همان لز کارتریج های فابریک استفاده کن و نذار خشک بشه.این دستگاه برای عکاسی خوب است که پول جوهر را در میاورد.
موف باشی
سلام دوستان ...
من به پشنهاد بچه های خوب این تاپیک چند ماه پیش یک iP4700 کانن خریدم و فعلا که راضی هستم و تصمیم دارم تانک براش بزارم می خواستم ببینم هزینه هر چاپ با تانک برام چقدر در میاد در ضمن کیفیت رو روی High می گذارم و سازی که پرینت می گیرم از هر طرف a4 تقریبا 2 سانت سفید می مونه ...
با تشکر
پاك شود.....
باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستمنقل قول:
از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند
نقل قول:اقا ممنون بابت جوابتون امروز رفتم برای خرید کارتریج ها گفتن کارتریج های قابل شارژ اومده بدون چیپ ست که مال کارتریج های فابریکتو بزار روی اینا و خودت با جوهری که بهت میدیم شارژ کن قیمت 5 تا کارتریج بدون چیپ ست رو هم 30000 میگفت. که من دو دل شدم نگرفتم .این کار رو انجام بدم کاتریج قابل شارژ بدون چیپ ست بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟ دستگاه اسیب نمیبینه؟البته هزینه کارتریج فابریکم برام زیاده ولی اگه بخواد برام شر و دردسر بشه ترجیح میدم فابریک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید به صلاح چه کاری انجام بدم؟نقل قول:
مشکل من که پرینت کردن نبود سوالم رو درست متوجه نشدید شما ...:31:نقل قول:
باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستم
از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند
هزینه هر چاپ با تانک چقدر میشه؟؟:10:
خیلی ناچیز.شاید یه a4 تمام رنگ 10 تومن هم نشود.البته اگر جوهر لیتری بخری خیلی کمتر هم میشهنقل قول:
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
من میگم دستگاه رو ببر پیش خودش و ضمانت بگیر.اگه ضمانت داد بخر و بذار خودش نصب کنه.نقل قول:
پمپ خیلی خیلی به صرفه است.
اما اگه عکاس هستی پمپ نبند