فک نکنم پشت سرهم بسته بشه زد حالا شما یه تست کننقل قول:
Printable View
فک نکنم پشت سرهم بسته بشه زد حالا شما یه تست کننقل قول:
رایتل که فعلن بسته های جدید نداده.یدونه داده اونم چند ماه پیش.همراه اول هم مثل ایرانسل شده دید بسته روزانه 20 گیگ 2 تومن میده و شبانه گذاشته دست به کار شد این رو داد حالا معلوم نیست سرعتش رو چنده.آلفا هست یا آلفا پلاسنقل قول:
وضعیت 4G همراه اول چطوره؟ چقدر رو مصرف باتری تاثیر میذاره؟
از نظر پوشش که میدونم 3G خیلی داغونه دیگه 4G نمی پرسم:n02:
سلام من دیشب بسته ی نامحدود رو فعال کردم . اما بسته ی ماهانه هم داشتم . ساعت دو که شد از بسته ی ماهانم داشت کسر میشد . واسم عجیب بود زنگ زدم به 9990 گفتم اینترنت نامحدود رو فعال کردم تو طرح هدف رو بزن گفتش اصن اینترنت نامحدود نداریم که اون مکالمه ی نامحدوده اصن شوت بود خودشم نمیدونست ی همچین طرحی گذاشتن . گفتم اقا این طرح اومده گزینه ی یک مکالمه هستش دو هم اینترنت قبول نمیکرد . حالا تکلیف چیه ؟؟؟:n23::n23:
میتونی شبانه بزنی.نقل قول:
400 متر بستگی داره چجوری باشه !
اگه بین شما و دکل بیشتر از دو تا خونه باشه تو یه خط صاف سیگنال داخل خونه میاد رو -95 کنار پنجره ها حدودا -85 ...
اگه نه ، دید مستقیم به دکل داشته باشی تا 2-3 کیلومترم ایرانسل جواب میده با سیگنال پر.
اگه این طرح وجود داره چرا توی لیست طرح ها نزاشتن!نقل قول:
کدوم سرویس های نامحدود ارائه شده ، که الان اینم بهش اضافه شده:n04:
لطفا این کاربر بیاد اینو ثابت کنه که همراه اول این سرویس رو ارائه میده
سلام
تا جایی که من میدونم سرعت انلود از سرور دارخی و خارجی فرق داره.
حالا سوالم اینه که.
از بین این سیات های ریموت اپلود .کدوم سایت با همراه اول بیشترین سرعت رو داره؟
سلامنقل قول:
4upld رو تست کنید.
دیشب تست کردم ولی سرعتش حدو 50 بود(البته چند شب پیش بهتر بود)نقل قول:
ولی دیشب یه لینک از رپید پارس داشتم.با سرعت های بالای 300 دانلود میشد.فقط اینکع رپید پارس بیشتر یه لیچر تا سایت ریموت اپلود
دیشب تست کردم ولی سرعتش حدو 50 بود(البته چند شب پیش بهتر بود) ولی دیشب یه لینک از رپید پارس داشتم.با سرعت های بالای 300 دانلود میشد.فقط اینکع رپید پارس بیشتر یه لیچر تا سایت ریموت اپلودنقل قول: