[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنینقل قول:
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1نقل قول:
بعد تنظیمات وایرلس
کشور رو کانادا انتخاب کن - اوکی کن
مشکلت حل میشه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنینقل قول:
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1نقل قول:
بعد تنظیمات وایرلس
مشکلت حل میشه
[
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1
بعد تنظیمات وایرلس
دوست عزیز بنده این سوال رو یه جای دیگه تو همین انجمن مطرح کردم یه جواب دیگه شنیدم انشالله جواب بده روش شما
مشکلت حل میشه[/QUOTE]
دوستان دو تا سوال داشتم ؛
1- فیلم های سه بعدی رو که از یه سایتی دانلود کردم رو فقط باید توی فلش یا هارد بریزم و به تلویزیول وصل کنم و خودش میخونه ؟ یا کار خاص دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
2- آیا میتونم همین فیلم سه بعدی رو بوسیله ی کنسول ها (خودم xbox 360 و PS4 دارم) پخش کنم ؟ چون خود tv یکم توی پخش فیلم های با رزلوشن بالا مکث داره همون اولش
تلویزیون LG 47LB69000 smart TV گرفتم . . . انتظار داشتم یکم سرعت بالاتری داشته باشه تلویزیونش با توجه به قیمتش . . .
ویرایش : فیلم های سه بعدی فرمت خاصی دارن ؟ چون با سایز های خیلی متفاوت پیداشون میکنم . . .
یه فیلم سه بعدی گذاشتم با عینک و همه ی دم و دستگاه با خانواده نشستیم ببینیم ، مشخص شد که من توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو ندارم ! :n28: هر صحنه ای که میومد بقیه جاخالی میدادن و جیغ میزدن من عین مجسمه مونده بودم جریان چیه ؟!؟! بعد 5 دقیقه هم سرم شدیدا درد گرفت !
اینجور که معلومه 8 درصد مردم توانایی دیدن تصاویر 3D رو ندارن و منم جزئشون هستم :n28: باید برم چشم پزشکم ببینم چی میشه . . .
نه عزیز شاید فاصله رو رعایت نکردی
راهی داره که ویدیویی که در حافظه داخلی تلویزیون ذخیره شده رو روی فلش مموری کپی کنیم؟
و اینکه من هر چی فلش به hdd in زدم به عنوان رسانه ذخیره سازی ضبط برنامه قبولش نمیکنه
ایا قلق خاصی داره؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت مطلب را دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله اینجاست که برای من این گزینه میاد اما دیزیبل هست. فلش 2 گیگ زدم. 16 گیگ هم زدم اما دکمه مربوطه فعال نمیشه و نمیتونم یو اس بی رو مقدار دهی اولیه بکنم.نقل قول:
اینم خیلی عجیبه
بلاخره یه 47lb7200 از بانه 2300 تومان سفارش دادم
خدا کنه تلویزیون خوبی باشه
هنوز نرسیده دستم
سلام
من یه تلویزیون la7400 دارم . یه مدته که هنگام پخش بعضی از برنامه ها تصویر مات میشه ( فیلمهای قدیمی و تصاویر سریع ). میشه این مشکل رو بر طرف کرد؟