بارفیکس معجزه میکنه در تقویت عضلات بدن .
سلام .
بارفیکس درگاهی نصب کنین توی خونه .
معجزه میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده از 13 سالگی یکیش رو خریدم .
هر روز بهش آویزون میشدیم و تاب میخوردیم
کم کم عضلات کف دست و ساعد و بازو و سرشانه و پشت شانه و زیر بغل و کمر و شکم و پا و سینه قوی میشه .
میرسید به مرحله ای که میتونین چند دقیقه راحت تاب بخورین و پشتک بزنین و حتی یه نفر سبک وزن بهتون بچسبه و باهاش تاب بخورین .
اثر روانی زیادی داره در رشد قد و عضلات و اعتماد به نفس .
اگر از مدل ساده میخرین حتماً باید دو تا تکه آهنش که کاسه مانند هست رو به چهارچوبِ درب پیچ کنین بعدش بارفیکس رو وصل کنین بهش تا بر اثر وزن و تاب خوردن کنده نشه .
خصوصاً اگر پسر دختر کم سن و سال دارین توی خونه براشون نصب کنین اما تا حدی که به سر خودتون نخوره ببارینش پائین و وقتی قدشون کمی بلند شد بارفیکس رو هم ببرین بالاتر .
بهتره یک ماه اول یک یا دو تشک زیرش پهن کنین براشون . وقتی خوب مسلّط شدند دیگه تشک رو بردارین .
از این مدلش هم هست
توی نت نوشته قیمتش 38000 تومنه .
البته بهتره ندیده و تحویل نگرفته خرید نکنین .
این نوع احتیاج به پیچ نداره اما نمیدونم برای تاب خوردن هم مناسبه یا نه .
مشکل کم و زیاد شدنِ صدای تلوزیون قابل حل هست
سلام .
قبلاً خدمتتون عرض کردم که اگر دستگاهی چیزی میخرین حتماً اول کاتالوگش رو کامل بخونین .
دیروز خونه ی یکی از دوستان بودم که تلوزیونِ LED سونی داره . داشت کانال عوض میکرد و صدا هی کم و زیاد میشد .
گفت : عاجز شدیم از دست این کانالها . یکیش صداش بلنده یکیش یواش . بعضیهاش هم داره یه برنامه پخش میکنه صداش یواشه باید ولوم رو زیاد کنیم تا بشنویم بعدش یهو میره تو تبلیغات با صدای خیلی بلند و اعصاب آدم خورد میشه .
بهش گفتم چرا سیستم INTELLIGENT VOLUME [ ولوم هوشمند ) رو فعال نمیکنی تا مشکلت حل بشه ؟
گفت چی چی هست این سیستم ؟ کجا هست ؟ کو ؟
گفتم یک سیستم الکترونیکیِ هوشمند هست توی تلوزیونتون در قسمتِ SETTING که نمیذاره صدا هی کم و زیاد بشه یعنی صدا رو در یک حد ثابت نگه میداره و دیگه هر چی صدای کانالها یا برنامه ها کم و زیاد بشه صدائی که از بلندگوها پخش میشه اصلاً تغییر نمیکنه و کم و زیاد نمیشه بلکه در حدی که با ولوم تنظیمش کردی ثابت میمونه .
گفت جدی ؟ من خبر نداشتم .
گفتم مگه کاتالوگ تلوزیون رو نخوندی ؟
گفت بابا کی حوصله ی کاتالوگ خوندن داره ؟
گفتم نتیجه ی این بی حوصلگی و تنبلیت هم اینه که خودت و خانوادت 3 ساله از کم و زیاد شدنِ صدای تلوزیون عذاب میکشین .
سیستم صدای هوشمند رو براش فعال کردم .
چند کانال رو امتحان کرد و کلی کیف کرد که صدا اصلاً کم و زیاد نمیشه و ثابت نیمونه .
گفت 3 ساله این تلوزیون رو داریم و خبر نداشتیم یه همچین چیز مفید و به درد بخوری داره .
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم .