راستی جاز رو تست کردی آقا فرید؟همین جوری بو کردم خوب بود.اونم به نظرت در حده اپیوم گیرا هست؟:31:نقل قول:
Printable View
راستی جاز رو تست کردی آقا فرید؟همین جوری بو کردم خوب بود.اونم به نظرت در حده اپیوم گیرا هست؟:31:نقل قول:
جاز از نوع کلاسیکش رو داشتم 10 میل.نقل قول:
بوش کمی متفاوت بود با جاز معمولی. موندگاری خوب و پخش بسیار عالی داره. ولی به نظرم کشش اوپیوم بیشتره. البته جاز هم خانم ها در گذشته خیلی بش علاقه نشون میدادن ولی الان نه
من اینو داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر کنم همین باشه ولی جاش عوض شده.چون همینجوری حالته اکولایزر جازه :31:
بدبختی قیمته 50 میله اپیوم از 100 این گرونتره:13:
علی جان من دو مدلش رو تست کردم. کمی با هم تفاوت دارن.نقل قول:
البته اینی که من دارم رو باید براش فاتحه فرستاد که دیگه ازش نیست و تولیدش به ملکوت پیوست:31:
اینجا هم اوپیوم 50 میل شده 66 تومان.
چند وقته میخوام تابارم بخرم که مدام گرون میشه و ضد حال میخورم.
همین تابارم 75 میلش 170 شده:41::19::41:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
عجب اشتباهی کردم. همین ماهه پیش بود برای کاری رفته بودم بوشهر یه مغازه بود اوپیوم 50 میل رو 34 میداد نخریدم:9:
نقل قول:
حالا اینجا فعلا 60 تومنه:31:
تاباروم که اصلا اینجا نیست:27:
والا آدم دلش نمیاد:5:باید آدم اقلا ماهی 10 تومن در آمد داشته باشه که بتونه بهش فکر کنه:13:
.................................
L'Instant de Guerlain pour Homme رو کدوم عزیز تست کرده؟:31:
اینم من تست کردم. موندگاری خیلی خوبی داره. یه جورایی ته بویی از توتون و کاکائو که با کمی میوه قاطی شده باشه رو داره. انصافا موندگاری و پخش خوبی داره و به قیمتش میارزهنقل قول:
راستی یه شگفتی:
دیروز مغازه داری دیور هوم اسپرت 175 میداد:41:
L'Instant de Guerlain pour Homme اینو قیمت دارین بچه ها؟ من اکسترمش رو تست کردم خیلی سنگین بود خوشم نیومد میگن این سبک تره
فرید جان میشه یه لینک از این اوپیوم مورد نظر به من بدید
بلکه قسمت شد در دیار خارجه یافت شود آن هم با دلاری 2100 تومان !!!
کسی جایی سراغ داری که عطر های این شرکتی که براتون لینکشو میذارمو بفروشن؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]