چی هست این ؟نقل قول:
Printable View
چی هست این ؟نقل قول:
چند نکته رو در نظر بگیرید و با هم یک شرکت خوب انتخاب کنیم
اولا اینکه الان 512 مخابرات با 5 گیگ حجم 17 تومنه + هر گیگ اضافه 3 تون (اگه قیمت ها همینها باشه که تو سایته)
بعد از این دوره چون دیگه همه محدود میشن احتمال خیلی زیاد کیفیت مخابرات هم میره بالاتر
حالا کسایی که از سرویس دهنده های دیگه دارن بیان بگن وضعیت قیمت های اونها چطوره؟
دوستان چرا صفحه ی شارژ من اینطوری شده!!!!!!!!!بیشتر اشتراک ها 1به 5 شده!!!!فقط چند تا 12ماهه بدون اشتراک گذاری هستند!
این اشتراک دقیقا چی هست؟ یعنی برای تبدیل بیت به بایت ، اون رو به 5 تقسیم میکنن؟:دی
یعنی سرعت از 1به8 بیشتره؟!!
یا اینکه خط رو بین 5 نفر تقسیم میکنن و سرعت 5برابر کم میشه؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسهای محدود مخابرات جای هیچ دفاعی نداره!!
نه از نظر قیمت مناسبه و نه از نظر دانلود شبانه!!
5 گیگ برای512 یه ماه 17490 تومن .... حالا این سرعت قراره واقعی باشه؟ یا مثل شرکتای دیگه رو چند مگ میبندن؟
اگه قرار باشه 512 با سرعت دانلود 64 رو برای 5 گیگ در ماه بدن 17490 باید آدم به سرش زده باشه بگیره اینطور سرویسی رو ...
128 حسابگر با 3 گیگ حدود 12 تومن باید باشه که دوستان گفتن سرعتا روزانه و شبانه بالای 100 هست!!(البته برای مقایسه گفتم چون من خودم یکی حسابگر برنمیگردم!)
پارس هم که اکثر مراکز میگه پورت نداریم... شاتل هم همینطور... صبا نت کیفیت خوبی داشت... نوین نت هم که نابود شد!!
پ ن: با این حجم مشترک مخابرات... اگه قرار باشه اکثریت از مخابرات برن به شرکت دیگه اون شرکت هم سطح کیفیتش به شدت افت خواهد کرد!
دوستان
2020 زنگ زدم می گن فعلا محدوده اصلا معلوم نیست که نا محدود ارائه بدن
اون سرویس های نامحدود توی سایت هم گفت اصلا شارژ نکنید پولتون می پره !!!!!
حسابگر قبلا توی منطقه ما خوب بود 2سالی که داشتم الان رو نمی دونم سرویس نامحدود داره؟؟
2 ماه آسیا تک بود کیفیت سرویسش عالی بود زنگ زدم نامحدود 256 اشتراک 1 به 8 16600 512 نامحدود 24 تومن
گفتن یه هفته طول می کشه وصل کنن!!!
سرویس نامحدود دیگه چه شرکنی می ده
راستی هنوزم حسابگر سرعت رو 4 برابر قرار داد می بنده ؟؟
الان نامحدود کجا سرویس ارائه میده ؟ وضعیت کدامشان بهتره ؟
امیدوارم مجبور نشم بین حسابگر و شاتل یکی انتخاب کنم بین بدتر و بدتر !
نقل قول:
اسیا تک رو منم زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت رو بین 40 تا 50 داره...
حسابگر نامحدود ویژش سرعت بین 50-60 بود... از این نظر حسابگر بهتر بود
نامحدود یک به ده رو دیگه شرکت شاتل هم داره که چیزی ازش نشنیدم و کلاً پورت خالی هم نداره هنوز
البته حسابگرم مشتریاش کمتر شده خوبه وضعش ؛اگه قرار باشه همه هجوم بیارن از سرویس 1به10 بگیرن عملاً سرعت زیر30 میلد برای 512
فعلاً برای نا محدود متاسفانه حسابگر بهتره بعد اسیاتک ... شاتل محدودیت دانلود داره کلاًنقل قول:
البته الان زنگ زدم حسابگر گفتن فعلا تا چند روز آینده سرویس نامحدود ارائه می دیم
دیگه نامحدود ارائه نمی دن
کاشکی این 1 به 10 را حدف نکنن، چون اگر اینو هم بردارند بقیه شرکتها هم بی شرفتر از این مخابراتیا میشن
یعنی کلاً دیگه به مشترکایی که قبلاً هم نامحدود داشتند نمیدن یا از این به بعد نا محدود ثبت نام نمیکنن ولی مشترکای نامحدود قبلی میتونن شارزکنن نامحدودشون رو؟نقل قول:
اگه منظورتون اونیه که تو لیست شارژ مخابراته که 2020 میگه اونم بر میدارن! ...نقل قول:
آینده روشنی در انتظارمونه!