نقل قول:
هردم از این باغ بری میرسد...
Printable View
نقل قول:
هردم از این باغ بری میرسد...
دیگه گزارش اعتبار رو توی پنل قبلی نمیبینی ! یعنی انداختنت تو پنل جدید :دینقل قول:
هان ؟ :دینقل قول:
در مورد ریز مصرف هم به این سامانه مرتبط نیست مشکل از جای دیگه ایه که برطرف کردنش کار ما نیست
خوب حالا از نظر کیفیت کدوم بهتره؟؟نقل قول:
dlc یا فیبر؟؟؟
2-اینترنت مخابرات بهتره یا isp??
چرا اون هنوز هست . یعنی وقتی قطع می شم حجم را می زنه .نقل قول:
نمودار حالت آنلاین هم هستش
حالا من سوالم اینه شما که رفتید رو جدید دیگه اینا نیست .
به من گفت شنبه شاید بره رو جدید من تا 3 هفته دیگه شارژ دارم می خوام ببینم دانلود کنم یانه؟
ببین دوست من سلام !نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من این فروم رو همین الان پیدا کردم
به عنوان کسی که میتونه به شما در رفع کردن مشکلات سامانه کمک کنه عضو شدم
خواهشا هر پیشنهاد یا انتقادی به سامانه سرویس دهی دارید بگید.
تمام مشکلات شما عزیزان دیده شده و مرحله به مرحله داره رفع میشه
مشکل منفی شدن اعتبار به زودی زود بر طرف میشه
همینطور ارتباط با بانک ملت هم بر قرار خواهد شد.
هر باگی توی سیستم دیدید گزارش بدید
نمیدونم کی هستی و اصلا میتونی کاری بکنی یا نه !
اما چیزی که هست اینه مخابرات پارسال اومد سرویس های متفاوتی عرضه کرد با شبانه رایگان که سرعتش بسته به سرویس متغیر بود ! و قیمت منصفانه ! کیفیت سرویس هم با اینک قطعی و اینا داشت ولی مجموعا خوب بود !
من تازه وقتی سرویسم تموم شد قصد داشتم برم مجوز بگیرم سرویس 1مگ بگیرم 3 ماهه حدود 60ت اینا بود که فاتحش خونده شد :دی
اما با روی کار اومدن پنل جدید کلی امکانات سلب شد ! بجاش مشترکین مخابرات با درآمدش سرسام آور افزایش پیدا کرد!بلاخره هزینه این همه تبلیغ تو تلویزیون هی ثانیه به ثانیه 2030 باید در بیاد و ... :دی (البته این مثال مزاح بود منظور کلیه)
شبانه رو گرفتن سرویس ها مختلف هم گرفتن !
از طرفیم ماها که فیبر نوری هستیم یک جورایی مشتری دائمیش حساب میشیم ! هر بلایی بخواد سرمون میاره !
شما اگه میتونی کاری کنی این مشکل رو درست کن همین و بس !
نمیدونم چرا مشترکین هم درخواست شبانه رایگان نمیدن ، حداقل بدونن بابا ما 2،3 نفر نیستیم !
بعدم شما هروقت قبول کردین مشکل پنلتون ، مشکل شماست (همین شارژ منفی) نه مشترک و خود مخابرات باید جوابگو این سوراخ (باگ) باشه به فکر ما مشترکین باش :)
بگذریم اما هیچ چیز بهتر نمیشه شما هم سخت نگیر :)
خط که فرقی واسه شما نداره !نقل قول:
خوب حالا از نظر کیفیت کدوم بهتره؟؟
dlc یا فیبر؟؟؟
2-اینترنت مخابرات بهتره یا isp??
سرویس هم اگه شبانه رایگان نمیخوای میتونی انتخاب کنی .
منظورم اینه هروقت دیدی پنل قبلی دیگه کار نمیکنه یعنی منتقل شدی !نقل قول:
به من گفت شنبه شاید بره رو جدید من تا 3 هفته دیگه شارژ دارم می خوام ببینم دانلود کنم یانه؟
نه ! واسه من که شخصا اینطور نبود ! و حجمم به دوره بعد اضافه شد !
یعنی وقتی دیگه کنتورش کار نمیکرد تو پنل قبی من حدود 1300 مگ استفاده کردم (همون مقدار که داشتم و کنتور روش قفل کرده بود) و شارژ تموم شد که زنگ زدم 2 گیگ شارژ شد و دیگه پنل جدیدی بودیم و مصیبت ! بپرس !
اگه حجمتم زیاده بهتره بری خود ولی عصر اونجا بپرسی مظمئا شی .
دوست من زیاد بد بین نباشید من قول میدم همه چی مرحله به مرحله رفع میشهنقل قول:
من عرض کردم خدمتتون در مورد مشکلات و باگ های پنل من در خدمتتون هستم
در مورد سیاست های مخابرات و اینکه سرویسش رو نیمه شب رایگان میکنه یا نه من نه دستی دارم نه میتونم کاری بکنم
در مورد شارژ منفی هم پنل فقط نمایش دهنده هست و این حساب کتاب ها جای دیگه ای انجام میشه که اونجا مشکل داره
ولی در حال برطرف کردن اون هستن و به احتمال قوی تا آخر هفته درست میشه
اونایی که مشکل دانلود حجم زیاد و غیر معقول توی زمان کم داشتن به من پیام بدن تا براشون بررسی کنم
در مورد شارژ اتوماتیک هم فقط یک دوره برای همه زده شد و بعد از اون قاعدتا اونایی که خودشون شارژ کردن نباید براشون شارژ اتوماتیک زده بشه،اگه کسی هست اعلام کنه بررسی بشه
چند بار هم شارژ اتوماتیک اشتباه خورده بود که شما توی پنل اون رو به صورت تسویه شده میدید که اونم از امروز رفع شد و دیگه دیده نمیشه و براتون حساب نمیشه.
من در خدمت دوستان هستم
دوست من زیاد بد بین نباشید من قول میدم همه چی مرحله به مرحله رفع میشهنقل قول:
من عرض کردم خدمتتون در مورد مشکلات و باگ های پنل من در خدمتتون هستم
در مورد سیاست های مخابرات و اینکه سرویسش رو نیمه شب رایگان میکنه یا نه من نه دستی دارم نه میتونم کاری بکنم
در مورد شارژ منفی هم پنل فقط نمایش دهنده هست و این حساب کتاب ها جای دیگه ای انجام میشه که اونجا مشکل داره
ولی در حال برطرف کردن اون هستن و به احتمال قوی تا آخر هفته درست میشه
اونایی که مشکل دانلود حجم زیاد و غیر معقول توی زمان کم داشتن به من پیام بدن تا براشون بررسی کنم
در مورد شارژ اتوماتیک هم فقط یک دوره برای همه زده شد و بعد از اون قاعدتا اونایی که خودشون شارژ کردن نباید براشون شارژ اتوماتیک زده بشه،اگه کسی هست اعلام کنه بررسی بشه
چند بار هم شارژ اتوماتیک اشتباه خورده بود که شما توی پنل اون رو به صورت تسویه شده میدید که اونم از امروز رفع شد و دیگه دیده نمیشه و براتون حساب نمیشه.
من در خدمت دوستان هستم
سلام دوستان.من چند وقتی هست قصد گرفتن adsl مخابرات را دارم و در سایت خود مخابرات هم رفتم دیدم راجب تعرفه ها-سرعت ها و ... هیچ اطلاعاتی نداره.همچنین در صفحه اول همین تاپیک لینک هایی که مربوط به این موضوعات(تعرفه ها و...)بود را هم باز کردم دیدم لینک ارور میده.
خلاصه از شما دوستانی که از مخابرات adsl گرفتید چندتا سوال دارم که اگر یکی یکی پاسخ بدید ممنون می شم:
1-برای مراحل ابتدایی گرفتن خط adsl باید به خود مخابرات اصفهان مراجعه کرد و پس از طی مراحل ثبت نام چه مدتی طول می کشه که پورت adsl بدن و ترافیک اولیه که بعد از ثبت نام ارائه می دن چقدره؟آیا هزینه نصب هم داره؟مودم را هم باید از خود مخابرات گرفت(هزینه مودم)؟
2-تعرفه ها به چه صورتی هست؟آیا ترافیک هایی که داده میشه ظرفیت خاصی داره؟منظورم اینه که مثلا خود مخابرات تعیین می کنه که باید ماهیانه چند گیگ ترافیک برداشت یا اینکه دست خودمون هست که مثلا برای یک ماه چند گیگ ترافیک شارژ کنیم؟
چون مثلا شرکت های دیگه ترافیک های ماهیانه دارن و مثلا یه شرکتی میاد 6گیگ ترافیک را برای 3 ماه ارائه می ده و فردی که مثلا ترافیک 6گیگ 3ماهه را انتخاب می کنه باید 3ماه 3ماه شارژ کنه.
3-به نظر شما 1گیگ ترافیک ماهیانه با سرعت 128 برای روزی 1 ساعت وبگردی و حدود 300 مگابایت دانلود و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس در مجموع برای یک ماه کافی هست؟و مثلا اگر مقداری از ترافیک زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشه؟
4-طریقه شارژ کردن از طریق سایت خود مخابرات هست؟و مبلغ شارژ را من تو سایت خود مخابرات خوندم باید از طریق قبض تلفن پرداخت کرد درسته؟مثلا برای یک گیگ شارژ در یک ماه 2500 تومن میاد رو قبض؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد.اگر لطف کنید دقیق و کامل برام توضیح بدید ممنون می شم.
به اين دوستمون كه در مخابرات كارمند هستadsltce] بگم كه چرا كنترل پنل از ديشب تا حالا خرابه .....
و اينكه 2 يا 3 روز پيش هم براي من شارژ اتوماتيك زده شد ...
شايد هم تا الن هم برام شارژ اتوماتيك زدند چون در اين يكي دو روزه دانلود داشتم....
و اينك من در يكي از شهرستان هاي اصفهان مستققر هستم و هيچ پشتيباني غير از 2030 نداره ... چطوري ميتونم از سرويس جدا شم ....
اميدوارم شما ديگه ما را تنها نزاريد.....
نقل قول:
به نام خدا
با سلام
لطفا پیگیری بفرمایید چرا پیش شماره های فریدن و فریدونشهر رزرو نمیشن و میگه این پیش شماره ها معتبر نیستن
این چه سیستمیه ا
الان چند روزه که همینطوریه
در حالی که گلپایگان و چادگان فعالن!!!
پس چرا در تبلیغ تلویزیون میگه فریدن و فریدون شهر و چادگان و گلپایگان.