یعنی شما میگی cpu بالاتر EB 1 CTO تموم مزایای اون یکیرو مثل رزولشن و بلوری و قیمت پایینتر میارزه؟؟؟؟
یعنی شما میگی cpu بالاتر EB 1 CTO تموم مزایای اون یکیرو مثل رزولشن و بلوری و قیمت پایینتر میارزه؟؟؟؟
میشه بگید کدام برنده ؟نقل قول:
دوستان سلام
برای بودجه ی یک و پونصد ، بین دو برند سونی و ایسوس ، و با اولویت کیفیت مولتی مدیا مخصوصا کیفیت صدای شفاف و خوب ، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
انتظار من از یک لپ تاپ اینه که صدای خوب و کریستالی داشته باشه ، شارژ باطریش دست کم 3 تا 4 ساعت دووم بیاره و هارد حجیم تری داشته باشه ، سریع باشه البته اهل بازی کردن هم نیستم . به نظر شما دنبال مدل های مجهز به سی پی یو core i5 , core i3 باشم؟
کسی می تونه ظرف یکی دو روز آینده من رو راهنمایی کنه؟
پیشاپیش مرسی از توجه و راهنمایی دوستان
عزيز دل برادر مربوط به شركت Dell مي باشد:11:نقل قول:
منصفانه قضاوت می فرمایم شما Benchmark هایی که این سایت از این دوتا کارت گرافیک گرفته رو ملاحظه بفرمایید (به امتیازها هم توجه کنید) . بچه هایی که 5730 رو با بازی Dirt2 تست کردن در حالت high end فریم خوبی گرفتن ولی این کارت (gt 320) رو حالت مدیوم هم فریم مطلوب نمیده (شما به امتیازها توجه کن که با برنامه 3D mark گرفتن نه مشخصات کارت) . این کارت دقیقا دو برابر 320 قدرت داره .نقل قول:
لپ تاپ های lenovo بهترین هستند در این زمینه به نسبت قیمت و کارایینقل قول:
نقل قول:
ما رو هم دریابین :20:
سلامنقل قول:
biostar جان سایت notebookcheck به این لپ تاپ نمره 60 رو داده در صورتی که به dell 1557 نمره 82 رو داده
چرا؟؟
سلااااااااااااااااام
امیدوارم حالتون خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش راهنماییییییییییییی میخوام ازتون
ممنون می شم کمکم کنید
یه لپ تاپ می خوام تا1200.000
رم-سی پی یو و گرافیک واسم مهمه
یاسونی یا دل
ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
vaioman وmohammadi4net بقیه دوستان
لطفا در انتخاب بین مدل ایسوز و اف 115-6 سونی منو راهنمایی کنید
بدجوری گیرکردم چی کار کنم؟
آخه سونی فول اچ دی هست(واقعا میشه از دیدن فیلم لذت برد) و صفحه کلید(طراحی) خوبی داره و 2 گیگ رم بیشتر داره
از او طرف ایسوز یو اس بی 3 و گرافیک قوی تر و گارانتی بهتری داره
قیمت روز این مدل ها رو دارید؟؟؟
لطفا راهنمایی