سلام بچه های پارس نطر بدن اگه اینجوریه ماهم از دوره بعد بیایم اونجانقل قول:
ممنون:45:
Printable View
سلام بچه های پارس نطر بدن اگه اینجوریه ماهم از دوره بعد بیایم اونجانقل قول:
ممنون:45:
عزیزان من به ماجرا مشکوکم....
به دوست عزیزم Gladiator King برنخوره ولی ممکنه یک ترفند تبلیغاتی باشه، پس حواستون باشه بی خودی به آب نزنید.
مهدی خان (اسمتو درست گفتم) منم که آخره پستم گفتمنقل قول:
بازم میگم احتمال داره ترفند باشه و بعدا سرعتها رو کم کنن ولی فعلا که برای من خوبه مشکلی ندارم:5:نقل قول:
البته اینم بگم تقریبا 1 هفته میشه که سرویس رو تمدید کردم و سرعت خوبه ولی نمیدونم در آینده بازم کمش میکنن یا نه!
آقاي گلادياتور:31: اگه اينجور باشه ما هم فشار مياريم تا ما كه از قبل اكانتمون فعال هست هم درست بشه.نقل قول:
فقط دوستاني ديگه هم اگه تاييد مي كنند سريعتر اعلام كنن.
بعد جناب اسم سرويسون چيه؟
آقا اگه شب خوب بود حتما خبر بدهنقل قول:
ممنون
سرویسم SR128-3G0نقل قول:
256 پارس سرعت زیر 150 نمیاد :31::21:کد:http://www.speedtest.net/result/1116548704.png
عزیز من سرویسم رو 5 روزه که تمدید کردم و اون screen که گذاشتم تکلیف رو روشن میکنه!!!!!نقل قول:
حالا واسه من خیلی عجیبه که سرعت رو کاری بهش ندارم ولی اون پینگ غیر ممکنه!!!!!!!:18::18::18::18:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
دوستان کسی مارو راهنمایی نکرد که چجوری یه چندتا سایت رو بخوایم از توی مودم filter کنیم؟:20::20::19:
مودم قبلی خیلی تر تمیز یه قسمت داشت که آدرس سایت رو میدادی و فیلتر میکرد ولی این یکی همچین چیزی نداره....
ولی چون firewall داره پس باید بشه که چنین کاری کرد...
پینگ با توجه به سروری که ازش تست میگیری تغییر میکنه
تست از دو سرور به فاصله 2 دقیقه
سرور باکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور الحمیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كه 5 روزه تمديد كرديد سرعتون فيكس روي 16 هست يا بيشتر هم ميشه؟نقل قول:
چون تست شما 17 نشون مي ده.
يكي بگه اينجا چه خبره:31: يكي ميگه 128 درست شده يكي ميگه 256 دارم 30 دانلود مي كنه.
چه ميكنه اين پارس آنلاين!:31: