چه طور ؟؟..:دی :دی
-----
ولی فک نمی کنم این قدر زود توی انگلیس جا بیفته ... توی اسپانیا هم چند وقت طول کشید تا جا بیفته ....
چه طور ؟؟..:دی :دی
-----
ولی فک نمی کنم این قدر زود توی انگلیس جا بیفته ... توی اسپانیا هم چند وقت طول کشید تا جا بیفته ....
فک کنم یکی از بهترین سال های ورزشی عمرش باشه ..فقط چمپیونز لیگ رو کم داشت .....
سلام ممد جان ترکوندی
برو بچ من دوباره دارم بن میشم با یکی از منچستری ها کل کل شد اونم عقده بازی درآورد رفت گزارش داد - منم جوابشو باز دادم روبی جون تو جریانه
البته حرف بدی بهش نزدم -فقط چندتا دوست مدیر داره گفتم پارتی بازی میکننن ما رو بن میکنن
بابا روبی جون ترکوندی. من که امتحان دارم تا 15 ام نمیتونم بیام شرمنده زحمتها رو دوش توه.
دیوید جون من از تو حمایت می کنم.
نمیدونم چرا این یاهو اذیت میکنه برا میل ساختن سر کد پستی گیر میدهدر ضمن اسی جان مرامتو عشق است یاسینو که میشناسی همون که مرد جنگلی تو امضاشه..
سلام روبی جان خوبی ؟ راستی لباس رئال تو فصل جدیدو عکسشو داری ؟ اگه داری بزار لذت ببریم
برای این کد پستی راحت سرشو می شه کلاه گزاشت ....نقل قول:
فقط کشور رو بزار روی Yemen ...:31::31::31:
بعدش برو حالشو ببر....:31::31:
می تونی از Gmail استفاده کنی خیلی بهتره به نظر من از Yahoo! ....
سلام داش وحید آدرس gmali؟؟؟ gmail.com دیگه ؟؟نقل قول:
عجب امضایی شد .....(تعریف از خود نباشه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هر کی خواست برش داره .. اگه خواستید بگید .. (من همون جام رو که کاسیاس گرفته بر می دارم ..)
سلام ..بله ....نقل قول:
سلام داش وحید آدرس gmali؟؟؟ gmail.com دیگه ؟؟