قطع كه نيست ولي چون اينترنت پنج شنبه و جمعه ها رايگانه ملت همه ازش استفاده ميكنن. تا جايي كه ميشه گفت تقريبا قطعه:46:نقل قول:
براي امتحان ميتوني همين الا امتحان كني.
Printable View
قطع كه نيست ولي چون اينترنت پنج شنبه و جمعه ها رايگانه ملت همه ازش استفاده ميكنن. تا جايي كه ميشه گفت تقريبا قطعه:46:نقل قول:
براي امتحان ميتوني همين الا امتحان كني.
با سلام
آیا از آلارم p990i میشه در حالیکه گوشی خاموشه استفاده کرد؟
من هر کاری کردم نشد اگه میشه لطفا بگین چطوری؟
سلام
گوشی p990 خودتون رو چطوری حمل میکنید؟!
توی جیب ؟
توی کیف ؟
توی ....
آخه یه کم بزرگه و توی جیب هم اسیب می بینه !!!
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟!!!نقل قول:
من شماره سریال گوشی رو تو اینترنت دادم و اطلاعات زیر رو بهم داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پشت گوشی و یا روی جعبه نام هیچ کشوری برده نشده !!!
با در نظر گرفتن اطلاعات داده شده از اینترنت درباره ی شماره سریال و اینکه هیچ کشوری روی گوشی ذکر نشده
چی بهم توصیه می کنید ؟ بخرمش یا نه ؟ اگه آره چند بخرمش ؟ خودش 230 تومن گفته ؟ خواهشا کمک کنید که بتونم
تصمیم درستی بگیرم .
ممنون از همگی
توی جیب.نقل قول:
چه آسیبی؟ شلوارت تنگه!! :31::46:
نگير اصل نيستنقل قول:
:10:
چرا میشه. من فکر کردم می خوای اکانت یاهو را چک کنی باهاش.نقل قول:
وارد gmail میشی، میری به قسمت setting بعد forwarding and pop بعد در قسمت pop download یکی از دو گزینه هایی که با کلمه enable شروع میشه انتخاب کن ( خودت ببین کدومو می خوای) بعد هم که save change میزنی.
اون مشکلت رو هم فکر کنم گوشی رو یه بار رستارت کنی درست بشه.
نقل قول:
مرسی از جواب اما حالا که با کامپیوتر فرمت کردم دیگه راهی نیست؟ نمیشه فایلها رو کپی کرد؟ از کجا ؟
دستت درد نکنه درست شد:10:نقل قول:
ولی جدیدا google سیستم imap رو هم برای موبایل راه انداخته که خیلی نسبت به pop3 بهتره:5:
الآن من از imap دارم استفاده می کنم خواستی تو هم تنظیماتت روعوض کن ببین خوشت میاد یا نه.
فرقش با pop3 اینه که میل هایی که با کامپیوتر خوندی رو دیگه تو گوشی دانلود نمی کنه.:8::27:
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم منون