اری اضافه شده ممنون :n16:
Printable View
اری اضافه شده ممنون :n16:
از ساعت 2 تا 7 ولی مطمئن نیستم کل این 5 ساعت رو دانلود کرده باشه فکر کنم ساعت 5 تو ارتباطم اختلال داشتم و قطع شده.نقل قول:
نه فکر نکنم از ساعت 7 تا 9:38 دانلود صورت گرفته باشه به چند دلیل:نقل قول:
چون هر چی حجم دانلودم رو از روی IDM بررسی میکنم همون 1200 مگ میشه تقریبا.
اگه بیشتر دانلود کرده بودم باید توی ترافیک غیر رایگان محاسبه میشد.
و در آخر هم اینکه کلا ساعت 7 نرم افزار IDM دانلود رو قطع میکنه و سیستم رو خاموش.
البته گفتم که حجم رو اضافه کردن ولی پشتیبانی یه جوری برخورد میکرد انگار که من دارم چیز عجیبی میگم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اختلالات چند روز گذشته پارس آنلاین به اشتراک کاربران خود یک روز اضافه کرد .
آی اس پی به این میگن .:n16:
نقل قول:
شکایت میکنم که سرعتم کمه زنگ میزنه دوباره همون داستانها رو که 20 بار برام تعریف کرده میگه بعدشم میگه 10 روز بیشتر از قراردادت نمونده اگه میخوای برات درخواست تخلیه بدم آی اس پی به این میگن . :n21:
سرعتت که خوب شده بود دوباره کم شد؟ نمیشه که چند روز پهنای باند کافی باشه بعدش دوباره کم بشه! توی چند روز مگه چقدر کاربر جدید میگیرن؟ یه جای کار میلنگهنقل قول:
داداش رضا اسانلو بهت گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
آره رفیق منم همین رو بشون میگم جوابی ندارن و میگن پهنای باند کمه ......نقل قول:
بم گفت دارم نامه های زیر ساخت رو چک میکنم احتمالا تا یک ماه دیگه پهنای باند اضافه میشه .......
در مورد کاربر جدید هم بش گفتم که نمایندگی داره ثبت نام میکنه گفت ما یک ماه پیش نامه دادیم که متوقف بشه .... البته یک ماه پیش فقط روی برگه ثبت نام میکردن بعد کم کم بشون سرویس میدادن دوستم 10 روز پیش همینطوری گرفت ...... خلاصه گفت تخلقه و پیگیری میکنیم و......
نقل قول:
به آقا بهنام :n12: :n17:
چه خبر بالاخره از بن دراومدی :n02:
آره خودشه :n09:
مگه به تو هم همینو گفت ؟
وضعیتت الان چطوره ؟
اره فقط به خاطر اسپمینگ افتادم بیروننقل قول:
اره بابا خوبه یه عکسی هم دادم یکی از بچه گذاشت ( به من هم گفت بزن تخلیه )
وضعیت من الان داغون :n27: