کاملا متفاوت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شرمند با زم ممنون از جوابتون
Printable View
کاملا متفاوت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شرمند با زم ممنون از جوابتون
سلامنقل قول:
این 9 ترابایت در پنل کاربری نیست .
سلام دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده نمیدونم مشکل از مودم هست یا شرکت، زمانی که از طریق کابل لن به اینترنت متصل میشم به شدت قطعی دارم اما هنگامی که از طریق وای فای به اینترنت وصل میشم همه چیز عالیه، مودم و کابل لن رو هم عوض کردم اما تغییری ایجاد نشد. خواهشا دوستان کمک کنن
يكبار كه براي خريد سرويس از نمايندگي آسياتك زنگ زده بودند گفتند ما نمايندگي ها خودمان مي توانيم طرح هايي غير از موارد اعلام شده به كاربران بدهيم اين شماره (09919617445 ) احتمالا متعلق به يكي از نمايندگي هاي آسياتك است كه اين طرح را پيشنهاد داده است من ساكن مشهد هستم.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس این مربوط به مشهد هست و همگانی نیست .
پروموشن نُت نِت ADSLچیه؟
شرایط خاصی داره؟
سرویس های غیرحجمیپروموشن نُت نِت ADSLسرعت سرویس آستانه مصرف منصفانه (FUP)گیگ مدت زمان مصرف (دوره)ماهقیمت (تومان)ماهانه کل ۱۶ مگ ۳۶۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۳۶۰ گیگ داخلی یا ۱۸۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه) ۶ ۲۶.۰۰۰ ۱۵۶.۰۰۰ ۸ مگ ۲۴۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۲۴۰ گیگ داخلی یا ۱۲۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه)۶ ۱۸.۰۰۰ ۱۰۸.۰۰۰ ۴ مگ ۱۲۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۱۲۰ گیگ داخلی یا ۶۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه)۶ ۱۲.۰۰۰ ۷۲.۰۰۰
همون جشنواره پائیزیه برای مشترک های کم مصرف خوبه
تو پنل کاربری هست میشه انتخابش کرد
هفته پیش حجم اینترنت من تمام شد و اینترنتم قطع شد. تو مرورگر پیام اومد که باید حجم جدید بخری. اینترنت من غیر حجمی 6 ماهه هست و هنوز 2 ماهه دیگه از مدتش باقی مونده. به پشتیبانی اسیاتک زنگ زدم گفتن باید حجم بخری. پشتیبانی شهر خودمون رفتم گفتن وزیر ارتباطات دستور داده همه غیر حجمی ها برداشته بشن. مجبورم کردن حجم خریدم.
یعنی واقعا این مملکت اینقدر بی قانونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر اسیاتک داره این بامبول رو در میاره من درجا تخلیه زدم رفتم مخابرات و قانون 128 م برقرارهنقل قول:
195 کسی در ابن مورد شکایت کرده؟نقل قول: