سرعت دانلود ساعت رایگان رو از ۴۵۰ اوردن روی ۳۰۰ !!! پارس داره آب میره
آپدیت:
با اکانتینگ نیست٬ دان استریم رو اوردن پایین ... این کار از طرف پارس هست یا مخابرات؟
Printable View
سرعت دانلود ساعت رایگان رو از ۴۵۰ اوردن روی ۳۰۰ !!! پارس داره آب میره
آپدیت:
با اکانتینگ نیست٬ دان استریم رو اوردن پایین ... این کار از طرف پارس هست یا مخابرات؟
از طرف خود پارسهنقل قول:
دان استریم به مخابرات ربطی نداره
سرویست چیه ؟نقل قول:
خطت نویز نداره ؟ آخه اگه خط نکشه روی داون استریم های پایین تر کانکت میشه
خط منم نویز شدید داره!!!( شیراز) خخخخخخخخخخخخخخ ..... واقعا هر دم داره از این باغ بری میرسد!!
مخابرات شیراز باید یه تکونی به پایین تنه بده و مشکل رو حل کنه
۲ مگ محدود ... همیشه از پارس راضی بودم الان اومدم تو ستینگ مودم نگاه کردم دان استریم رو اوردن پاییننقل قول:
ADSL Line Status SHOWTIME. ADSL Mode G992.1 Up Stream 512 kbps Down Stream 2784 kbps Attenuation Down Stream(db) 34 Attenuation Up Stream(db) 22 SNR Margin Down Stream(db) 13.7 SNR Margin Up Stream(db) 8.0 Attainable Down Rate 3412 kbps Attainable Up Rate 696 kbps Vendor ID RETK Firmware Version 2920bc12
به احتمال زیاد مشکل از خطت هست حداکثر تا 3412 میکشه و پشتیبانی هم معمولا یه رقم رند میذاره نه 2784نقل قول:
مودم رو ببر دم در تست کن ببین تغییری میکنه یا نه
modulation های دیگه رو هم تست کن شاید بهتر بشه
دوستان مودم تا چه حد میتونه تو نویز تاثیر داشته باشه؟ مثلا ممکنه یه مودم نویزش رو 10 باشه و یکی دیگه با همون شرایط و در همون زمان رو 13 یا حتی بهتر باشه؟
نقل قول:
مودم خیلی توی SNR تاثیر داره. اینو به عینه خودم شاهد هستم. چون با دو مودم تست کردم و اختلاف عددی چیزی حدود 14 بود !!!
شاید modulation دو مودم فرق میکرده !نقل قول:
آخه من که امتحان کردم خیلی کم بود در حد یک دسی بل
سلام بچه ها با سرویس 512 محدود چقدر میشه شبانه گرفت؟
سرویس های حجمی همشون رایگان داره؟