نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشهنقل قول:
Printable View
نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
حداقل برید از خود مرکز مخابراتی خودتون بپرسید شبانه رایگانه یا نه؟
من تو نمایشگاه کمپین تابستانه ثبت نام کردم. توی نمایشگاه گفتن شبانه رایگانه. 2020 هم گفت رایگانه. ولی موقعی که داشتم میرفتم یوزرنیم و پسورد رو از خود مرکز مخابراتیمون بگیرم، اونها گفتن که نه . مرکز ما نمیتونه شب رو از روز جدا کنه.
که دقیقا هم اینطوری شد. یعنی پول شب رو گرفتن ازم.
شما اول بپرس از مرکز مخابراتی بعد اقدام کن.
سلام
تعرفه اینترنت مخابرات ارزون شده؟
من دو مگ نامحدود دارم امروز قبض تلفن رو دیدم صورت حساب از 1/7/93 تا 1/9/93 هزینه adsl زده 76 تومان !در حالی که باید 150 تومان میزد !
چه خبره؟ یه وقت مدیون نشیم!!!:n20:
دااداش یک ماهه حساب کرده حتمانقل قول:
مخابرات هیچوقت نه ارزون میکنه نه اشتباه
خودتو واسه سکته زدن آماده کن :n02:
دقیقن منم مثل شما بودم ماه اول. از ماههای بعد ببین چه جوری میان دوره برات میاد:))نقل قول:
تا باشه از این سکته ها:n02: دو مگ نامحدود رو انگولک نکنن من یکی که راضیمنقل قول:
اما جدا زده دو ماهه نمیدونم شاید دفعه ی بعد این اشتباه رو جبران کنن!
دوره اول نیست 7-8 ماهه دارم استفاده میکنم همیشه حدود 150 میومد فقط ایندفعه هست که این مشکل خوب پیش اومده!نقل قول:
من مدتی هست که اینترنت مخابراتی 2مگ دارم هر موقع فلتر شکن وصل می کنم سرعت بدجور افت می کنه. هر کاری هم کردی هر مدل DNS می دم درست نمی شه. 1818 هم که زنگ می زنم می گن مشکل از فروشنده فلترشکنه به نظرتون چه باید کرد؟
داداش منم 2 مگ دارم نامحدود ولی سرعت دانلودم از سرورها یخارج از ایران 60 تاست سرور داخلی 240نقل قول:
مال شما هم مثل مال منه؟ چیکا رمیکنی؟ کفر من در اومده خدایی 6 ماهه اینجوریه سایتهای دانلود فیلم اکثرا دیتابیسشون تو سرورهای خارج از ایران مثلا تهران موزیک خیلی فیلم جدید میزاره و سریال اما اشتراکشو می خرم سرعت دانلودم کمه لعنتی
فقط از uploadboy خیلی خوبه سرعت 240 تاست اونم 1 سایت پیدا کردم سایت ایرانی فیلمهاش رو اونجا آپلود میکنه
به 1818 گفتی فیلتر شکن استفاده میکنم؟ :n02: دمت گرم عجب جراتی داری :n33:نقل قول:
برای من هم که الان فن آوا دارم همینجوری داداش ، عادیه :n31:
نه من مشکلی تا امروز بابت سرور خارجی و داخلی نداشتم البته با دانلود منیجر اینم همین الان دانلود از سرور مدیا لیچنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان پیچیده شد من الان رفتم قبض های قبلی رو نگاه کردم همشون بین 76 تا 79 تومان هزینه adsl اومدن تا حالا رو این دقت نکرده بودم چون همیشه کارتم رو میدادم پرداخت میکردن دیگه قبض و هزینه رو دقت نمیکردم :n02: اینجور که معلومه بد تو پاچه ی مخابرات رفت :n07:
منم دقیقا مثل شما مشکل خارج و داخل دارم.نقل قول:
همش هم زنگ میزنم میگند پیگیری میکنیم.ولی درست نشده.
به نظرت چیکار کنیم؟
دیگه به کی بیگم؟
شانس بد من دیگه.تو کل تهران فقط مال من اینطوریه:n37:من فکر میکردم مال بقیه هم مثل من باشهنقل قول:
تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داخل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل اینترنت هم سرورهای خارج دیگه داخل که چیزی نداره
منم والا زنگ دیگه گذشت از ما ..شکایت هم زدم به 195 فاییده نکرد دارم دنبال یه جای خوب میگردم برم احتمالا داتک میرمنقل قول:
دوست عزیز واسه منم با دانلود منیجر خوبه وگرنه اینم تست من :n02:نقل قول:
فکر کنم داستانش رو فهمیدم چیه طرز حساب کردنش مطمئن نیستم.ببین اگر یه ماه مثلا 20 گیگ دانلود کنی نمیاد ماهی 75 بزنه رو قبض میزنه اندازه همون حجم دانلود میزنه 40 هزار تومن مثلا.برحس گیگی 3 هزار
بعدمثلا 1 ماه مثلا 300 گیگ دانلود کنی دیگه همون نهایتش 150 هزار رو میزنه رو قبض بیشتر نمیزنه ولی کمتر مصرف کنی کمتر میزنه فکر کنم همین باشه دلیلش:n16:
آخه خودم قبضامو نگاه کردم قبض این دوره که 149 تومن بود اینترنتم ماه پیش 114 تومن این دوره خیلی فیلم دانلود کردم.ولی ماه پیش که کمتر زده بود یه مدت اصلا کامپیوترم رو روشن نکردم.
شایدم اشتباه میکنم :n36:
تجربه استفاده از خط دو مگ مخابرات
سرور خارجی پس از 10 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
سرور داخلی پس از 25 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
پس محدودیت روی هر دو تاش هست
این هزینه 6 ماه مصرف منه 2 مگ نامحدود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده 346 تومن درز صورتی که 6 تا 75 هزار تومن میشه 450 هزا رتومن پس نتیجه میگیرم که
مخابرات تهران اگر در 1ماه کمتر از 75 هزار تومن دانلود کنی کمترمیزنه اما بیشتر دانلود کنی بیشتر نمیزنه:n16: سقفش 150 هزار تومن در 2 ماه که تو سایت هم همینو زده
واسه همینه که مخابرات سروریس نامحدود رو جمع کرده فقط ما قدیمیها هنوز نامحدود داریم چون به ضررشه..
من 1 ماه یادمه 400 گیگ دانلود کردم همون 150 تومن بیشتر نشد در قبض یه دوره هم که اصلا روشن نمیکردم کامپیوتر رو در حد هفته چنتا فیلم اون شد 80 تومن در قبض
فکر نمیکنم اینطور باشه الان شما به حجم دانلودی من تو دو ماه نگاه کنید دیگه از این بیشترنقل قول:
درست حق با شماست نمیدونم والا اینا چه جوری حساب میکنننقل قول:
امروز این عکس رو واسه 195 فرستادم و نشستم به درد و دل اولش متن دوستانه خوبی نوشتم و وسطاش یادم اومد که اینها هم هیچ کاری نکردن لحن عوض شد آخرش گفتم طرح احمدی نژاد خیلی عالی بود که میخواست وزارت ارتباطات و فناوری رو با وزارت راه ترکیب کنه فناوری شما بیل و کلنگ و آسفالته نه اینترنت.
آدم این عکسو میبینه باید گریه کنه واسه وضعیت اینترنت مملکت.
با سرعت 256 که در هیچ کجای جهان نمیشه اسم پرسرعت رووش گذاشت دارم فایرفاکس رو دانلود میکنم اون هم نه با سرعت واقعی 256کیلوبیت که با سرعتی که همینطور کم و زیاد میشه و نیم ساعت طول کشید.
درست شد...
راستی واسم سوال شده کسانی که از قبل 2 مگ نامحدود داشتن الان به صورت اتوماتیک ومدن رو 512 یا همون 2مگهنامحدود رو دارن استفاده میکنن ؟ :/
تا حدود 4-5 روز من مشکل سرعت دانلود از سرور خارجی و تک لینک نداشتم،ولی از -5 شب پیش قشنگ ساعت 11 شب به بعد سرعت دانلود از سرور خارجی نصف میشه :| قبلا با همون 60-65 دانلود میکرد ولی شبا میاد روی 20-30 :|
بعد صبح دقیقا ساعت 7 درست میشه :| با vp n درست میشه ای نمور دولی نمیدونم چرا یهویی اینجوری شده.......
چون اون موقع ، دانلودرهای شبانه وارد میشن ، ساعت هفت هم میرن :n02:نقل قول:
با این عکس میتونی پناهندگی بگیری :n02:نقل قول:
ای بابا نمیشه یه فیلم انلاین دید شصت پای کوسه گیر کرده به کابل :n09:
نه اخه یهویی اینجوری شد تا قبل از اون شبا ه مدرست بود :دینقل قول:
کلا مخابرات وضعش با خودش معلوم نیست :دی
میزان مصرف همچنان در تاریخ ۹/۱۴ منقرض شده
از دست این اکانتینگ مخابرات:n34:
:n12::n02:کد:ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=240ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=262ms TTL=52
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 240ms, Maximum = 262ms, Average = 248ms
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=261ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=390ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 261ms, Maximum = 390ms, Average = 325ms
پس همگانیه, کارشناسایه 2020 خیلی باحالن, هیچی نمیدونننقل قول:
با سلام
ایا اینترنت شبانه رایگانه؟ چون من دیشب بیدار شدم چند مگ دانلود کردم ولی میزان ترافیک مصرفی اصلا تکون نخورد و پاینش هم این توضیح رو داده:
ترافیک محاسبه شده با نام {موثر} معادل حاصل جمع دانلود و آپلود منهای مصرف شبانه است
یکبار مودم رو خاموش روشن کنید ببینید بازم نشون نمی ده :n01:نقل قول:
بله دوست عزیز همونو نشون میده گفتم شاید امروز که اومدم خه تست کنم حتما دیشبو دانلود کردم میار روی ترافیک مصرفی ولی هیچی نیومده
انگار شبانه رایگانه؟ چقدره؟ نامحدوده؟
کسی اطلاع داره از این موضوع؟
ممنون میشم جواب بدین
بستگی به مرکزتون دارهنقل قول:
شما فردا در ساعات کاری یه تماس با امور مشترکینتون داشته باشید
ببینید توی مرکز شما سرویس های کمپین شبانه داره یا نه
راستی سرویس شما کدام هست ؟:n13:
سلام
بجز مخابرات شرکتی روی کافو نوری در تهران سرویس نمیده ؟
نمیدونم باز چه برنامهای میخوان اجرا کنن، تو منطقه ما سرعت اینترنت مخابرات تا ۲ بعد از ظهر خوبه. بعد شروع میکنه به مرور سرعت کم میشه تا ۴-۵، بعد از اون حتی سایتهای ایرانی رو هم بزور باز میکنه. سرعت دانلود تک کانکشن میشه ۲-۳ کیلوبایت!!
الان یه هفته است اینجوری شده.
داره روش پارسآنلاین رو اجرا میکنه، اونا هم قبل اینکه بخوان شبانه رایگان رو بردارن همچین کاری میکردن.
حالا معلوم نیست اینا چه خوابی برامون دیدن
دقیقا از ۲ نیمه شب تا ۲ بعد از ظهر سرعت خوبه، ۱۲ ساعت بعدش افتضاح.
اسیاتک در بعضی مراکز :n01:نقل قول:
من از اول تیر این مشکل رو دارم.نقل قول:
اگر میتونید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید قبلش فحش و دعوا یادتون نره
متاسفانه من نمیتونم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم و شیش ماهه همچین مشکلی دارم و نه مخابرات و نه 195 هیچ غلطی نکردن.