با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟
Printable View
با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟
هرگز! صد تا معاف از رزم هم داشته باشی دائم نمیشه!نقل قول:
فعلا فقط کادریها اونم به صورت دو سوم یک سومنقل قول:
ممنون.نقل قول:
ببینین من یه مشکلی برام پیش اومده و واقعاً گیر کردم!
من دی ماه خدمتم تموم شده تو نیرو هوایی ارتش، حالا بعد از کلی اینور و اونور، بعد از دو ماه تازه 6 اسفند اطلاعات پایان خدمت من از یگان رفته نظام وظیفه. یگان به من گفته حدود 7-8 روز طول میکشه تا اطلاعات من تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه.
حالا من الان پذیرش از خارج از کشور برای ادامه تحصیل گرفتم و باید نهایتاً تا اواسط اردیبهشت، گذرنامه ام دستم باشه، ولی با این بساطی که میبینم زیاد امیدوارم نیستم همچین اتفاقی بیفته.
رفتم اداره گذرنامه، پرسیدم گفتن هر وقت اطلاعاتت تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه، میتونی بری نامه بگیری ازشون که ایشون خدمتش تموم شده و این داستانها، ببری پلیس+10 یا بیاری همین اداره گذرنامه، باهاش درخواست گذرنامه کنی.
میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟ والا انقدر این دو ماهه من رو سر دووندن که دیگه به هیچ حرفشون اعتماد ندارم!
ممنونم.
بله.اگر در سامانه سازمان وظیفه عمومی ثبت بشه مشکلی نیست.یه نامه موقت بهت میدن تا مشکلت حل بشه.
ساعت مفید کار که بخوایم بگیم 8 الی 1:30 هست ولی ساعت حضور در پادگان برای شروع صبحگاه ها و آمار و ... 6 صبح هستنقل قول:
روال به این صورته که معمولا میزارن در اختیار خودتون ، اونی که تهرانه میره خونه اونی که شهرستانیه میمونه آسایشگاه یا میره بیروننقل قول:
دوستان مرخصی 10 روزه ما هم به پایان رسید . فردا باید برم خودم رو معرفی کنم به یگان . همونطور که گفتم رسته ما هم شد اداری پرسنلی : امور اداری - امروز رفتم رسته پیاده رو کندم و رسته اداری پرسنلی رو زدم و اماده برای فردا :n02:
خوشبختانه من شهر خودمون افتادم . با ماشین 10 دقیقه راه هستش پیاده هم 30 -40 دقیقه !
خوب چند تا سوال داشتم در مورد فردا
1- فردا چه ساعتی خودم رو معرفی کنم ؟
2- علاوه بر اون برگه امریه چیزی نیازه با خودم ببرم ؟
3- فردا ورودمون با این امریه خواهد بود بعد اینکه کارمون تموم شد چجوری باید از پادگان بیام بیرون ؟ یعنی کارت تردد میدن همون فردا ؟ یا برگه مرخصی روزانه فعلا باید پر کنم ؟
4- فردا اگر فرض محل طرف برگده بگه بین چند قسمت اداری یکیشو خودت انتخاب کن :n02: کدوم قسمت اداری ارتش معمولا از همه بهتر و کارش سبکتر و راحتتر هستش ؟
5- فردا روز دارم با درجه ستوان دوم میرم نیازی نیست که به درجه های پایین تر از خودم ( حتی کادری ) احترام با دست بزارم ؟ همون سلام و دست دادن معمولی کافیه باهاشون ؟
6- ساعت کاری پادگان 7 تا 2 ظهر هستش و معمولا از ساعت 12 ظهر میرن برای نماز و اماده شدن برای نهار که معمولا تا 13.30 طول میکشه ! امکان داره منی که بومی هستم نهار و نماز رو بپیچونم و همون 12.30 برم خونه ؟
اگه بازم توصیه و مورد کنکوری خاصی برای زهر چشم گرفتن :n02: تو روز اول هستش ممنون میشم بگید :n16:
یه موردی رو هم اضافه کنم طبق خبری که همین الان از یکی دوستانم گرفتم مثل اینکه نامه زدن به پادگان ها که از این به بعد پنچ شنبه ها تعطیل هستش برای ارتش و به اینا گفتن فردا نیان ! حالا نمی دونم تکلیف ما که 10 ام باید خودمون رو معرفی کنیم چی میشه ! البته واسه من مشکلی نیست 10 دقیقه راه دارم تا پادگان فوقش بر میگردم اما برای اونایی که از شهری به شهر دیگه می خوان برن ممکنه تعطیل بودن باعث بشه الاف بشن :n15:
ولی اگر واقعا تعطیلی پنچ شنبه ها حالت بخش نامه و رسمی به خودش گرفته باشه عجب حالی میده شنبه تا چهارشنبه میریم و پنچ شنبه و جمعه رو میزنیم تو خط استراحت :n02:
از دوستانی که در این زمینه خبر موثقی دارن ممنون میشم امارش رو بدن
دوست عزیز من رکن یکم (تو ارتش )هستم و کارمونم تقسیم سرباز جدیدالورود هستش و اون نامه ای هم گفتی امروز تو دستم بود!!!:n02:نقل قول:
فک کنم شما فوق لیسانس هستی نه مهندسسسسسسسسس؟(ماشاا... سوالم که زیاد پرسیدی:n02:)
1- نزدیکای ساعت 10 برو بهتره.البته زودم بری می ری تشکلی پرونده تو یگان و از این کارا کلا این روزت دو در می شه!
2-آره بهتره فقط با همین برگ امریه و لباس فصل بری پادگان
3-چون مهندسی هستی هیچی نمی خواد و می ری و راحتم از پادگان مثل کادر سر ساعت 2 می یای بیرون.(بعدا شاید برات یه کارت تردد هم بزنن که زیاد کاربرد نداره)
4- بستگی دره کجا بیوفتی! اگه یگان قرارگاه بیفتی که احتمالش زیاده معمولا تو ستاد نامه می تایپی و از این کار! معمولا ستوان 2 راحته کارش ! آمارگیری و از این کاراست.
5-نه! به هیچ وجه به درجه پایین تر احترام نزاری که تا پایان خدمتت می شی سوژه ها! فقط به سروان به بالا احترام اونم اولین بار بزار و به فرمانده یگانتون همیشه بزار!همون سلام و دست دادن معمولی کافیه برا پایین ترا
6-تا پایان ساعت 2 باید تو پادگان باشی و مگه اینکه مرخصی ساعتی فرماندت بده زود بری
در مورد نامه هم این قضیه تا عید به صورت آزمایشی هست و نتیجه بده شاید یه مدت تمدید شه.پس بهتره فردا بری چون ممکنه غیبت بخوری و ضد حاله چون جمعه هم غیبت رد می کنند !
موفق باشی رفیق:n06:
آقا کسی از شرایط جدید امریه ها خبری نداره ؟؟؟ واقعا حذفه . کم شده !!! چه جوریاست
اقدام کنم اقدام نکنم ؟؟؟
یا برای سپاه اقدام کنم ..چون مثه اینکه از سپاه امریه گرفتن برای ارگان دولتی گاو نر میخوهد و مرد کهن
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا اول بذار بگم دمت گرم به این میگن جواب تمام و کمال :n06:نقل قول:
بله دوست خوبم فوق لیسانس هستم :n06: ( دیگه چه کنیم اول کاره و سوالامون زیاد بود )
1- اوکی من ساعت 9 میرم تا زودتر ردیفش کنم و برگردم که کلی کار دارم :n02:
2- اوکی ممنون
3- برگ تردد رو که باید بدن چون هر روز بخوام برم و بیام باید برگه مرخصی پر کنم و اینجوری حال نمیده و بهتره کارت تردد بدن تا رسمی تر و راحتتر باشه :n02: همین اولین روز میشه این کارت رو گرفت ؟ راستی فردا که برم تو واسه برگشت و خارج شدن از پادگان باید برگ مرخصی بگیرم یا خودشون نامه میدن تا بتونم خارج بشم بدون اینکه دژبان گیر بده ؟ ( بالاخره باید دستم کاغذی کارتی چیزی باشه تا بتونم بزنم بیرون و شنبه هم برم تو ! ) :n02:
4- آخ آخ عاشق تایپیدن و کار با پی سی هستم گه گاهی هم کمی بازی ای خود ویندوز :n08: ( البته زیاد نباشه که ناراحت میشم ها :n02:) .
راستی یه سوال ستوان دوم معمولا هر چند روز به چند روز نگهبان میشه و اگر بشه معمولا در چه رده ای از سلسله مراتب نگهبانی قرار میگیره و کارش چجوریاست روز نگهبانی ؟ اتاق میدن بهش برای خواب شب و استراحت و تلویزیون دیدن :n02:
5- نه عمرا که به درجات پایین تر احترام نظامی نمیذارم فقط سلام و دست دادن ولی دیگه از ستوان یک به بالا رو باید احترام گذاشت وگرنه ...:n08:
6- ای بخشکی شانس اگه میشد 12 زد بیرون چه میشد از این طرف شانس ما بزنه پنچ شنبه ها هم برای همیشه تعطیل بشه چه حالی کنیم دیگه
راستی اقا تبریک میگم مثل اینکه رسیدی اخرای خدمت ایشالا به سلامتی تموم کنی و حالش رو ببری . :n16:
بازم اگر نصیحت و مورد و راهنماییی که به درد بخوره مونده بفرما
منم تو ستاد فرماندهی نزاجا افتادم، رسته کامپیوتر (لیسانیس). به ما واسه رفت و آمد سرویس میدن ؟؟؟؟ :n27:نقل قول:
صدور کارت تردد برای شما 2-3 هفته طول میکشه ، برای رفع مشکل روزهای اول برگه مرخصی بهتون میدننقل قول:
خروج از پادگان بعد ساعت کاری فقط به کارت احتیاج داره ، قبل ساعت کاری باید برگه مرخصی داشته باشید
شما معمولا برای شروع ماهی 2-3 نگهبانی دارید ( شاید هم 4 تا ) ، افسر نگهبان میشید و بعد ساعت کاری در پادگان رو میبندن میسپرن به شما ! البته یه افسر نگهبان کادر + افسر جانشین هم هستن ولی عملا کاری نمیکنن هر اتفاقی تو اون شب بیفته خر شما رو میگیرن !
تو قانون اومده هر کسی که بهتون احترام گذاشت باید پاسخ بدید ( هر درجه ای ) ، درجات بالاتر از خودتون هم باید احترام بزارید که بسته به جاش فرق میکنه
پنجشنبه ها ساعت کاری 12 هست
ممنون پامی جاننقل قول:
خوب تا این کارت تردد صادر بشه ! از شنبه که من می خوام رسما شروع کنم کارم رو تو یگان ساعت 2 که کارم تموم شد چطوری باید برم خونه ؟ یعنی بدون کارت تردد 2 هفته اول رو نمی تونم ساعت اداری که تموم شد بیام خونه و باید تا ساعت 4 ظهر منتظر بمونم و با برگه خروج بیام بیرون ؟
4 تا نگهبانی برای ماه اول !! یعنی هر هفته 1 نگهبانی ؟ زیاد نیست ؟ ( البته افسر نگهبانی زیاد مشکل نیست و میشه زیر دستی ها رو توجیه کرد که :n24: درست درمون نگهبانی بدن وگرنه :n24::n25: روزی که من نگهبانم جای خواب میدن برای اون شب دیگه ؟ فکر کنم اتاق مخصوصی برای افسر بگهبان داشته باشن ؟ که هم بتونه شب رو اونجا استراحت کنه هم به تلفن داخلی مجهز باشه برای چک کردن نگهبانی و مشکلات احتمالی ؟
اینکه بله هر کی احترام نظامی بذاره باید جوابش رو با احترام نظامی بدی ! درجات بالاتر هم که حسابشون جداست :n06:
فقط الان تنها موردی که فکر من رو به خودش مشغول کرده همین نحوه خروج از پادگان بعد ساعت کاری هستش ؟ ( یعنی برم از بوفه شون یه دفترچه مرخصی بگیرم تا کارت ترددم صادر بشه ازش استفاده کنم برای خروج ؟ ) ؟؟؟؟ !!!!!!
قانونهای جدید معمولا کِی تصویب و اجرا میشند؟ مثلا اگر قرار باشه آموزشی بشه سه ماه و کل خدمت 24 ماه از چه زمانی مشمولین شامل این قانون میشند؟ (منظورم اینه که زودتر بدونیم قبلش اقدام کنیم.)
شب تصویب میشند صبح اجرا میشند !!نقل قول:
معمولا قوانین سربازی رو یکباره تغیر میدن و از قبل اعلام نمیکنند
tapatalk
در 90 در صد موارد اوایل ابان یا اوایل اردیبهشت.نقل قول:
معمولا 2 هفته اول که کارت ندارید فرمانده قرارگاه براتون برگه مرخصی صادر میکنه که 2 برید ، مطمئن باش نگهتون نمیدارن اضافه چون ناهار برا خودشون ندارن بخورن چه برسه بخوان به شما هم نهار بدن !نقل قول:
ما اداره بهداشت بودیم ماههای آخر برای افسرهای جدید ماهی 5-6 تا میچیدیم ، البته من که تابستون سال 90 وارد یگان شدم ماهی 2 تا بهم خورد ، الان سرباز و گروهبان کم شده جاش افسر زیاد میاد و به هر حال پست های نگهبانی هم باید یه جوری پر بشه خالی نباید بمونه کی هم از افسر جدیدا بهتر ؟! ;)
جایی که من بودم اتاق مخصوص افسر نگهبان وظیفه نداشت و تو آسایشگاه میموندیم ، تلفن برای چک کردن نگهبانا ؟!! شوخی میکنی ؟!!
برادر باید بری بچرخی تو پادگان همه رو چک کنی ، مسئولیت با شماس نمیزارنتون اونجا که استراحت کنی : دی
سلام
دوستان زخم معده معافیت داره یا نه؟:n03:
سلام دوستان .
اولین مرخصی مارو دیشب دادن ( 01 ) ، به قدری حالم بد بود و تب و لرز شدیدی داشتم که سریع رفتم دکتر ، یه سرم داد و چند تا آمپول عضلانی . ( دیگه خودتون فکرشو بکنید چه قدر حالم بد بوده )
من از یکشنبه حالم بد شد ، بهداری هم که چند تا آموکسی سیلین داد و استراحتم که نداد ، به خاطر همین تو این چند روز فوق العاده ضعیف شده بودم .
اول یه خبر خوب برای بچه هایی که تو دوره ی طلایی دارن میرن 01 ، تعطیلات امسال از 23 اسفند شروع میشه تا 17 فروردین :n04: ( خیلی زیاده ، نه ؟ :n02:)
ولی نگهبانی هاشو بچه های تهران باید بدن :n14:
پنج شنبه و جمعه های هر هفته رو هم به بچه های تهران مرخصی میدن ( البته بچه های دیگه هم میتونن مرخصی بگیرن و تو سطح شهر دور بزنن )
در ضمن فقط این دوره این جوری شد ، وبچه هایی که سال های بعد در اسفند ماه میخوان اعزام بشن ، دلشون رو به تعطیلات زیاد خوش نکنن ، نهایت 10 الی 13 روز بهشون مرخصی میدن .
موفق باشید.
سلام داداش خوبی؟
منم 01 هستم
ولی اعزام مجددی هستم و تا 13 اسفند بهم مرخصی دادن ولی چون تو آموزشی ترخیص شده بودم قبلا الان باید اموزشی رو بمونم و فعلا باید 13 اسفند برم ببینم تکلیف چیه.
این مرخصی 23 اسفند تا 17 فروردین رو مطمئنی که همینطوره؟
اگه امکانش هست شماره تماست رو بدی ممنون میشم یه تماسی باهات اشته باشم.
سلامنقل قول:
الحمدلله .
دیروز به ما گفتن بچه های شهرستان برای بعد از ظهر 23 اسفند بلیط بگیرت ، دیگه خودت حسابشو بکن که برنامه دقیق هست و دیگه تغییر نمیکنه .
حالا برای اطمینان میشه تا هفته ی بعد وایسیم ببینیم چی میشه .
شما خودتم بیایی میتونی آمارشو دقیق تر بگیری .
موفق باشید .
سلام دوستان عزیز
دیروز چهارشنبه واسه دومین بار بهمون مرخصی دادن
پایه خدمتی اسفند-شهید رجایی-مرزبانی
پیچیده تو پادگان که از 25 تا اخر عید مرخصی و ماموریته
کسی میدونه چطوریاست ؟ ماموریتش چیه ؟!
راستش تو مرزبانی مرزن آباد فقط 7 روز مرخصی برای عید میدن و مابقیشو معمولا سربازهارو میبرن تو جاده چالوس کمک راهوریها. ناجاست دیگه قابل قیاس با ما بقی ارگانها نیست.نقل قول:
مرخصی و ماموریت ؟؟؟؟نقل قول:
این دو تا دقیقا ضد همدیگه هستن !!!
احتمالا تو کرمانشاه هم همون ماموریت واسه راهور باشه !نقل قول:
منظورم این بود که هفت روزش مرخصیه باقیش ماموریت !نقل قول:
مرخصی و ماموریت ؟؟؟؟
این دو تا دقیقا ضد همدیگه هستن !!!
سلام
من بازم با سوال اومدم :n27:
من توی قرارگاه افتادم توی اداره ع س ( اداره عقیدتی سیاسی )
ظاهرا با عقیدتی سیاسی فرق داره چون چیزی که من دیدم 2 تا ساختمان جدا بودن
میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره که چجوریه ؟
گفتن برای 1شنبه احکام بخونم که میان میپرسن انگار :n02:
نه داداش دو نیمه میکنن تو ارتش از این خبرا نیستنقل قول:
اقا گفتی 01 دلم واسش تنگید . یادش بخیر همین دوره قبل همونجا بودیم و داشتیم مثل شما اموزش میدیدیم :n02:نقل قول:
فقط تو 01 خودت رو از سرما خوردگی و امراض دیگه حفظ کنی دیگه بقیه مواردش حرف نداره . الان که الانه اثار سرما خوردگی تلو هنوز در من خوب نشده :n08:
در مورد مرخصی 23 اسفند تا 17 فروردین !!!! هم الکی دلتون رو خوش نکنید چون امکان داره و دارن روتون کار میکنند تا اعصابتون کمی اروم بشه :n02: 01 جز مراکزی است که شایعه درش خیلی زیاده ! احتمال میدم برای مرخصی بهتون از 27 اسفند مرخصی بدن تا 7 فروردین نهایتا !!!! عمرا از 10 روز بیشتر مرخصی نمیدن شایدم کمتر از این باشه ! هر چند که امیدوارم شنیده شما درست باشه و برید حالش رو ببرید . راستی عوض ما هم از فضای بینظیر 01 استفاده کنید :n02:
حیفم اومد این مورد رو نگم بلیط گرفتن برای مرخصی که چیزی نیست . اخر دوره بود به همه گفتن 29 بعد تحلیف امریه ها رو میدیم و حتما 29 بلیط بگیرین تا بتونید راحت برید بعد تحلیف که رسید گفتن وسایل رو جمع کنید و به خط بشید بیرون تا امریه ها رو بدیم برید تا همه کل وسایلشون رو جمع کردن و اومدن بیرون و به خط شدن ( همه با لباس شخصی و ساک و کیسه اماده و البته بلیط های گرفته شده ) گفتند اقا امروز نمیدیم و دوباره برین تو و تخت ها رو انکارد کنید و وسایلتون رو دربیارید و وضعیت کامل کنید :n08: یعنی رسما(حذف شد) شد به اعصاب همه و همه مثل جنازه شدن :n19: بلیط همه بچه ها پرید و فرداش ظهر ساعت 2 امریه ها رو دادن و گفتن بفرمایید بیرون :n08:نقل قول:
همون روز هم گفتن به این میگن جنگ اعصاب :n19: پس اصلا از الان روش حساب نکنید تا اخر سر خدا ی نکرده اگه ندادن کنف نشین . :n02:
منم شنیدم تو دوران عید ، نیمه ی اول یه عده میرن مرخصی ، نیمه ی دوم یه عده ی دیگه ، ولی این دفعه حرفی در این رابطه نزدن ، حالا رفتم پادگان میپرسم .نقل قول:
دمت گرم .
خوب امروز علیرغم اینکه می دونستم پادگان تعطیله رفتم به پادگان برای معرفی خودم و مثلا تشکیل پرونده اما با چیزی که مواجه شد م در های بسته پادگان و سوت و کوری اون بود . رفتم دژبانی و انصافا هم به خاطر درجه ها کلی تحویل گرفتن و گفتن مهندس :n02: امروز تو پادگان کسی نیست که اومدی :n13: گفت برو شنبه بیا :n20::n08: بعد گفتم نه نمیرم ربطی به من نداره باید پذیرش کنید :n08: کمی باهاشون گفتیم خندیدیم داشتم برمی گشتم افسر کادری دزبانی گفت مهندس یه پیشنهاد دارم برات با توجه به اینکه بچه همین شهری و بومی هستی .
گفت تو امریه ات زده اداری پرسنلی : امور اداری و با توجه به این 99 درصد میافتی ستاد تو رکن 2 و کار اداری و نامه نگاری و کار با کامپیوتر و در کل عشق و حال :n20: اما تو بیا اگه می خوای و دوست داری بیا افسر دژبانی شو و همین جا با ما باش این 7 تا سرابز هم زیر دستت و فقط بشین و نظارت داشته باش رو کارا و البته یه مزیت بزرگ هم که داره اینکه 24 ساعت میای سر خدمتت تو دژبانی و روز بعدش بعد ساعت 2 میری خونه و 48 ساعت بعد میای سر خدمت و دوباره همین چرخه تکرار میشه برات و این جوری 1 روز می مونی پادگان و دو و نیم روز میری خونه و حالش رو می بری . گفت برو فکرات رو بکن و تصمیم گرفتی بیا بگو ببینم چی شد .
حالا بعدش من اومدم خونه با پدرم ( که نظامی هستش ) و برادرم و دوستم ( که تو همون پادگان داره خدمت می کنه ) و یکی دو تا از دوستان مشورت کردم ببینم چی بهترهستش و به صلاحه !
پدر گفت که شما برو طبق روالی که داره خودت رو معرفی کن و ببین خودشون کجا پذیرش می کنند و برو اونجا بعدا اگه خواستی با توجه به درجه بالا می تونی اگه دژبانی رو هم خواستی جات رو تغییر بدی به اونجا !
برادرم که کاملا مخالفت کرد و گفت نمی خواد و همون امور دفتری بهتره و اصلا و ابدا نرو دژبانی !
اون دوستم که تو ستاد تو رکن 2 هستش گفت 50 - 50 با خودت هر دو تاش خوبه . گفت بیای اینجا من هستم و سایر دوستان بخوای بری دژبانی هم اونجا هم همه اشنان و از طرفی خودت میشی افسر سر و ...
بقیه دوستان هم 60 -40 به امور اداری ترغیب کردن و گفتند دژبانی مسئولیت داره و علاوه بر اون باید یه 24 ساعت اونجا بمونی و ...
حالا گفتم بذار از دوستان با تجربه هم بپرسم ببینم صلاح کار چی هستش و کوم بهتره ؟
شرایط هم به طور خلاصه اینجوری هستش
خودم بومی هستم و پادگان از خونه 5 دقیقه فاصله داره و می تونم هر روز 7 صبح برم و 2 برگردم خونه بدون دردسر
به واسطه اون دوستم اشنا ماشنا هم داریم در قسمت های مختلف
از طرفی دژبانی 24 ساعت کامل باید بمونی تو پادگان و در عوض 2.5 روز می مونی خونه و در واقع در هفته 2 یا نهایتا 3 روز میری پادگان .
نقل قول:
اوه ، عجب حرکتی ، چه قدر بی رحم هستن ، وضعیت این دفعه فرق میکنه ها ، دیگه دم عیده ، اگه بچه ها بلیط بگیرن و مرخصی ندن بهشون ، دیگه عمرا بتونن بلیط گیر بیارن .
راستی میشه 1) پروتئین ، مثل کراتین 2) از این قرص ها ی امگا 3 و ... 3 ) قرص های ویتامین ث و یا جوشان و ... بُرد ؟
ممنونم .
با توجه به تجربایتی که تو 01 داشتم فقط می تونم بگم امیدوارم !!!نقل قول:
پروتیئین و و قرص امگا رو می تونی ببری به شرطی که پلمبش رو همونجا پیش دژبان باز کنی ! واینکه هر چیز کوچیکی از جمله موبایل و پلیر و .. رو اگه توان بردن به داخل رو داری حتما ببر به درد می خوره :n02: تو یگان ما فقط یه لب تاپ و یه خط وایرلس مونده بود که نتوسته بودیم ببریم وگرنه همه چی بچه ها اورده بودن همه چی :n10::n08: یادش بخیر روزای اخر رسما همین مونده بود که با موبایل بریمتو اتاق فرماندهی :n19: یادش بخیر دوران خوبی بود و کلی دوستای با حال پیدا کردیم .
به نصیحت فقط سعی کن از کسی نترسی و تا جای ممکن بپیچونی همه چی رو و اگر امریه و شرایط خاص داری پس اصلا به فکر نمره و امتحان نباش چون همشون کشکه :n08:
سلام...
منم امروز رفتم 02 برای دوره کد پذیرش بشم....خیلی خیلی بد گذشت..گروهان یکم افتادم که فرمانده و افسراش همه عقده ای هستن...اسایشگاه صد نفری هستش و اصلا حال نمیده....خیلی دلم گرفت امروز و با اینکه بچه شهرستانم..نتونستم تحمل کنم و واسه یک شب امدم خونه تا فردا شب دوباره برم....خیلی حالم گرفته..کار عقیدتیمم درست نشد....از شنبه هم هر روز فقط رژه داریم..تا اونجایی که شنیدم..این دوره تا ساعت 2 نگهمون نمیدارن و باید تا ساعت 4 بمونیم و رژه کار کنیم بخاطر روز ارتش...
خیلی حالم خرابه....خدمت چی بود خدااااااااااا.
فقط یه نصیحت.....قدر خودتونو بدونید و تا جایی که میتونید پارتی و اشنا پیدا کنید که تو شهر خودتون بیوفتید و حداقل شبها خونه باید..وگرنه داغون میشد داغون...
با اینکه دوماه اموزشیم گذشت..ولی امروز انگار اولین روزی بود که میرفتم سربازی...حتی از اولین روزه اموزشی هم بد گذشت بخاطر محیط و برخوردهااااا و .....
دوستان تا میتونید تو شهر خودتون بیوفتید.............
وحید رضا جان ناراحت نشیااااااا ولی بهت حسرت میخورم بخاطر شرایطی که داری....باور کن داری حال میکنی..
ما اینجا داره دهنمون...................................
خوشبحال اونایی که با خوشحالی خدمتشون میگذره......من اصلا روحیاتم با این دوره و سربازی سازگار نیست..نمیدونم چیکار کنم..
کسی نصیحت و راهنمایی نداره تا یکم از غمهام کم بشه؟؟؟؟
تو این هفته که فقط داشتن تو مخ ما میخوندن ، گوشی نیارید و ....نقل قول:
در مورد نمره هم گفتن ، باید بالای 75 بشید ، حتی اگه امریه هم داشته باشید ، زیر این نمره بشید ، تجدید دوره میشید و امریتون لغو میشه ، ما میگفتیم خالی میبندید ، میگفتن امتحانش مجانیه .
راستی من شنیده بودم که تو آموزشی اضاف نداریم ، ولی اینجا افسر میگفت اضافه داریم و من هم روز های اول فکر میکردم نداریم ، ولی الان خودم تو اضافه خدمت آموزشی هستم .
من 19 اسفند اعزامم ! اونم نیروی زمینی ارتش عجب شیر !! آقا وضع اونجا الان چطور هست؟ باز سخت میگیرن؟ بدبخت شدیم یعنی؟ :n28:
بعدشم چرا به این ماه میگن دوره طلایی؟ :n13:
میلاد عزیز ابتدا سلامنقل قول:
دوم داداش دورادور در جریان اون قسمت عقیدتی که می خواستی جور کنی و امروز فهمیدم نشده هستم و واقعا ناراحت شدم :n27: ولی دوست خوبم اصلا خودت رو ناراحت نکن . باور کن این دو ماه هم به سرعت برق و باد و حتی سریع تر از اموزشی میگذره و تموم میشه و اینبار با 5 ماه خدمت وارد یگان میشی و ایشالا صدر در صد به امید خدا شهر خودت میافتی اصلا شک نکن .
اسایشگاه 100 نفره !! خیلی زیاد هستش ! تو 01 اسایشگاه ما 45یا 55 نفری بود دقیق یادم نیست . یه توصیه ای که دارم برات این هستش که سعی همون اول کار چند نفر از بچه های درست و خوب رو نشون کنی و باهاشون رفاقت کنی کسانی که با روحیات و خلقیاتت نزدیک باشن و بتونی اوقاتت رو با اونا بگذرونی ! اینجوری اصلا متوجه گذر زمان نمیشی !
در مورد اینکه شهر خودمون افتادم اول اینکه لطف خدا و دوم به خاطر شرایط پدر نظامی بود البته اینم بگم من بچه شهرستانم و شهر ما رو در مواقع عادی به کسی پیشنهاد بدی قبول نمیکنه بیاد خدمت کنه :n02: ولی بالاخره چون شهر خودمون بود و ... همین جا رو زدم .
فقط سعی کن فکر های منفی و اذیت کننده رو از خودت دور کنی و به موارد مثبتش فکر کنی ( هر چند که هیچ نکته مثبتی نداره متاسفانه )
و اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی
پ.ن : بچه ها کسی توصیه و راهنمایی در مورد اون درخواست همفکری پست 14392 بنده که دو تا پست بالاتر هستش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره کدوم رو انتخاب کنم شنبه رفتنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول شما بفرما ببینم اعزام مجددی هستی ؟نقل قول:
مدرکتون اگر بالای لیسانس باشه تو عجب شیر زیاد سخت نمیگذره بهتون ولی لیسانس و یا پایین تر باشید کمی سخت میگذره متاسفانه و هنوز کمی اون حالت سختی رو داره ولی خیلی خیلی کمتر شده نسبت به سال های پیش ! علت دوره طلایی بودن به خاطر اینکه بیشتر می خوره به دوره تعطیلات و عید و ... اصلا نمی دونی کی میگذره اموزشی :n19:
یاسر من سال 87 با فوق دیپلم تو عجب شیر بودم فقط تو یک کلام بهت بگم جهنمه واقعا افتضاح واقعا افتضاح الان افتادم 01 دوباره باید برم آموزشی اما 01 برام روز اول که رفتیم مثل روز اول ثبت نام تو دانشگاه بود حالا بری عجب شیر متوجه میشی.نقل قول:
فقط تنها چیزی که میگم بهت اینه که صبر و حوصلت رو به شدت ببر بالا چون روزای سختی در انتطارته.
امکانات رو اصلا حرفش رو نزن.
مدرک هم که نداری بگم مراعات مدرک داشتنت رو بکنن گرچه اگم هم داشتی توفیقی نمیکرد ولی فقط اینکه تحملت رو ببر بالا.