این قاب های سیلور و گلد و اینای که میدن چطوری هر سال میدن ؟ یا ماهانه چجوری اس ؟
Printable View
این قاب های سیلور و گلد و اینای که میدن چطوری هر سال میدن ؟ یا ماهانه چجوری اس ؟
اون قاب ها هر سیزن داده میشه
برونز هیچی
سیلور یه قاب زشت :دی
گلد ظلایی
پلات پلاتی (!)
دایمند هم که دایمند
چلنجر همون گلده یه تیکه روش اضافه داره
رنک جدید هم که فصل دیگه میاد
..........................
این پنجره از کجا میاد ؟نقل قول:
هیچ کس نمیدونه قضیه چیه؟؟؟؟نقل قول:
محض رضای خدا جواب بدید.
چرا تو سامونرز رفت شب میشه بعد یه مدت بازی ؟؟؟؟ چرا به هم تیمی ها هم که میگم کسی جواب نمیده؟؟؟؟ نکنه پیام های من کلا نامرئی هستن؟؟؟
به مناسبت هالوین کلا Esport ترکید!!!!
SSW کلا نابود شد رفت ، چند روز پیش که Mata پلیر Support تیم رفته بود دیروز اعلام شد که imp پلیر ADC و Dandy پلیر Jungle و PawN پلیر Mid هم از این تیم رفتن ، الان از پلیر های اصلی فقط Looper مونده توی تیم!!!!
Scarra کسی که خیلی ها Dignitas رو با اون می شناسن از Dignitas جدا شد و به عنوان Head Coach به CLG پیوست
داداش پینگ منم 2 ماهه همینطوریه . مخابرات تهران - فقط صبحها خوبه . بقیه وقتا بین 200 تا 300 میره . 10 درصد هم لگ و تایم اوت داره . زنگم می زنی جوای سر بالا میدن میگن dns رو عوض کن که اونم هیچ تاثیری نداره
نقل قول:
قسمت دوم : مرحله بعد The Next Level[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود با کیفیت ۱۰۸۰p
شهید شدن 6 تن از یاران با وفای تیم مظلوم (ع) توسط رنگار لعنت الله الیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشید این ویدیو برای افرادی که مریزی قلبی دارند یا از نوبیت رنج میبرند خطر ناک است
ی مشکل جدید موقع انتخاب چمپ چت ظاهر نمیشه و کلا دیسی میزنه لیست دوستان هم کار نمیکنه :(
متوسل شو به اما حسین امشب شبه شام غریبان ایشونه انشالله حاجت روا میشی انشاللهنقل قول:
آقا نشد عجب گیری کردیمانقل قول:
با قند شکن هم رفتم نشد عجب کاریه هر روز ی مشکل دارم
یه لطفی در حق من کنید و به آدرس زیر برید لطفاً
پچ اومده،استاد alone son این مدت که نبودین بگو پس داشتین رو bug ها و splash ها کار میکردین ،دستتون درد نکنه استاد خیلی splash ها خوب هستند،خسته نباشید استاد :n16:
هنوز که Q انیویا باگه که عجب
قسمت دوم اپدیت برا من سرعتش صفره :|
سرورش هم عوض کردم فک کنم دیگه کلا صفر شد
دوستان این اپدیت جدید منظورش چیه شما رو با ادمایی تو یه بازی میذاره که از نظر skill در یک سطح هستید؟ واقعیه؟
والا مارو با یه ادمایی قبلا مینداخت که اولین بارشونه lol بازی میکنن :D
نقل قول:
هیچ کس باور نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا بعد یه مدت بازی تو سامونرز رفت شب میشه !!!
باور کنید حرفمو
یه نرم افزار بدید عکس بگیرم بهتون نشون بدم تا باور کنید
با Prt Sc و پیست کردن تو نرم افزار نقاشی ویندوز فایده ایی نداره صفحه سیاه میشه
بله البته قبلا هم گفته بودم تا قبل از مپ جديد همه چمپيون ها يه جوايي اسپلش ارت و اينا ميگيرند فعلا دستمون روي سيستم مچ ميکينگ بنده و ريپورت ممنون ار اين که شما هميشه به فکر من هستيدنقل قول:
پچ اومده،استاد alone son اين مدت که نبودين بگو پس داشتين رو bug ها و splash ها کار ميکردين ،دستتون درد نکنه استاد خيلي splash ها خوب هستند،خسته نباشيد استاد
در مورد انويا ما يک سري ريپورت هايي داشتيم که فعلا باگ به صورت کامل شناسايي نشده و براي ريباگ يک چمپيون بايد باگ به صورت کامل شناسايي بشه ولي به زودي مشکل اين چمپيون هم درست ميشهنقل قول:
هنوز که Q انيويا باگه که عجب
دوست عزيز منظورتون را نمي فهمم ولي اگر منظورتون از شب شدن يه حالت سياهي است که موقعي که چمپ ها اينويز ميشند((غيب ميشند)) خوب اين حالات مواقعي که اينويز هستيد اتفاق ميوفتهنقل قول:
هيچ کس باور نمي کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا بعد يه مدت بازي تو سامونرز رفت شب ميشه !!!
باور کنيد حرفمو
يه نرم افزار بديد عکس بگيرم بهتون نشون بدم تا باور کنيد
با Prt Sc و پيست کردن تو نرم افزار نقاشي ويندوز فايده ايي نداره صفحه سياه ميشه
حالا اگه دائمي هست بازي را پاک کنيد و دوباره نصب کنيد اگه باز هم درست نشد به ساپورت بازي اطلاع دهيد تا مستقيما پيگري شود
خدا رو شکر تو اروپا به دنیا نیومدم. به اینکه مثل این اروپایی ها حروم زاده میشدم. ملت کل بازی توکسیک می کنن فوش میدن ما هیچی نمیگیم. بعد به دشمن میگیم ریپورت کنن. میریم برمی گیردیم میبینیم 80 بازی چت بن کردن :O
باید تو سرور اروپا یک تابلو موقع ثبت نام بزنن بنویسن مخصوص کودکان شیری و خردسال :n19:
سلام من هنوز مشکل ریکانکت چت روم رو دارم کسی نیست بدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
ای اس پیت صبای دز که نیست؟ با داغ اسپات امتحان کن برو تو بازی ببین درست میشه؟ البته احتمالا تایم اوت دارینقل قول:
سلام من هنوز مشکل ریکانکت چت روم رو دارم کسی نیست بدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
ینگ 4.2.2.4 بگیر ببین تایم اوت داری یا نه
ping 4.2.2.4 - t
سلام خسته نباشید خدمت دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و ثبتنام کردم میخواستم ببینم تو انجمن بالاترین رنک divisionچیه ؟ البته برداشته بد نشه خدایی نکرده فکر کنید میخوام بگم من division خوب دارم میخوام بدونم تو ایران بالاترین division چیه... ممنون:n13::n13:
سلام دوست عزیز خوش اومدی به انجمن اساتید لولنقل قول:
سلام خسته نباشید خدمت دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و ثبتنام کردم میخواستم ببینم تو انجمن بالاترین رنک divisionچیه ؟ البته برداشته بد نشه خدایی نکرده فکر کنید میخوام بگم من division خوب دارم میخوام بدونم تو ایران بالاترین division چیه... ممنون:n13::n13:
بنده AloneSoN هستم از تیم ساپورت لول
اینجا بالاترین رنک را من و چند تا از دوستان داریم که چلنجر هستیم شما هم اسم اکانت و سروری که بازی میکنید را بگید بیشتر با هم آشنا شویم
در ضمن اگه مشکلی در بازی یا کلا هر چیزی که به لول مربوط میشه داشتید اینجا مطرح کنید بنده مستقیما پیگیری میکنم
و در آخر هم منتظر نظرات سازنده شما در این فروم هستیم
با تشکر
AloneSoN از تیم ساپورت لول
نه بابا صبا که کلا دزدهنقل قول:
با نرم افزار TCPOptimizer_v203 زدم دیفالت ستینگ درست شد ولی هنوز کمی گیر داره
هر کی با بازی مشکل داره از این نرم افزار استفاده کنه انشاالله درست میشه
آقا ببین اینجا ایرانه و همکاری زیره 0نقل قول:
بابا ی خورده همکاری کنین تیم بدین تا کی میخوایم اینجوری کار کنیم ی تیم درست حسابی نداریم
ی خورده همکاری داشته باشین ی تیم خفن بدین شاید بتونیم بریم بالا
تمام کشورهای در پید تیمای خفن دادن ولی ما هنوز داریم مینازیم زرت و زرت بهم میگیم نوب
آقا شما از تیم ساپورت هستین ؟؟؟نقل قول:
پس چرا ازتون سوال کردم مشکل از کجاست جواب پرت دادین البته به این کار مردم ایران دیگه عادت کردیم
این برنامه دقیقا چی رو درست می کنه؟نقل قول:
نه بابا صبا که کلا دزده
با نرم افزار TCPOptimizer_v203 زدم دیفالت ستینگ درست شد ولی هنوز کمی گیر داره
هر کی با بازی مشکل داره از این نرم افزار استفاده کنه انشاالله درست میشه
من بچه های اینجا رو فکر نمی کنم بیشتر از پلات باشن فکر کنم گلد باشن ولی یک ایرانی دیدم که دیاموند بود که البته تو ایران نبود. نمی دونم چی شد ما رو هم پاک کرد. خودش رو چس کرد. من اصلا حرفی بهش نزدم. :n19:نقل قول:
دوست عزیز وقتی مشکل از نت شماست هیچ کس نمیتونه براتون کاری کنه به غیر از isp که دارید اینترنت میگیرید که اون ها هم براتون هیچ کاری نمی کنند اون جواب منم معنی داشت فکر کردم معنی این حرفما فهمیدید:n03:نقل قول:
آقا شما از تیم ساپورت هستین ؟؟؟
پس چرا ازتون سوال کردم مشکل از کجاست جواب پرت دادین البته به این کار مردم ایران دیگه عادت کردیم
شما اصلا پست های بچه های اینجا را میخونید؟؟؟یا فقط بلدید بیاید به صبا نت فوش بدید:n09:نقل قول:
من بچه های اینجا رو فکر نمی کنم بیشتر از پلات باشن فکر کنم گلد باشن ولی یک ایرانی دیدم که دیاموند بود که البته تو ایران نبود. نمی دونم چی شد ما رو هم پاک کرد. خودش رو چس کرد. من اصلا حرفی بهش نزدم. :n19:
نقل قول:
kiuu --- eune --- chalenger
MSDiran --- eune --- platinum
MSD --- euw --- diamond
MSD Fking Smurf --- euw --- lvl10
واقعا باید حرف این دوستمون را طلا گرفت:
نقل قول:
طرف اینهمه توی این فروم بوده من که یک ساله اینجام نفهمیدم چلنجره!
حالا طرف میاد bronze 1 که میشه همه ی ایرانی ها رو خبر دار میکنه:n02:مثلا میاد توی امضاش اینجوری مینویسه summoner---Euw---BRONZE1
یا میاد انقدر فحاشی و فلیم میکنه که اگه ننویسه bronze، یه جوری به همه میفهمونه که برونز شده :n02:
دوست عزیز من تیم های ایرانی خیلی خفنی دیدم تعداشونم زیاده ولی یه چیزی من به شما بگم اولین چیزی که یه تیم خفن باید داشته باشه مچ بودن بازیکنانش با همهنقل قول:
آقا ببین اینجا ایرانه و همکاری زیره 0
بابا ی خورده همکاری کنین تیم بدین تا کی میخوایم اینجوری کار کنیم ی تیم درست حسابی نداریم
ی خورده همکاری داشته باشین ی تیم خفن بدین شاید بتونیم بریم بالا
تمام کشورهای در پید تیمای خفن دادن ولی ما هنوز داریم مینازیم زرت و زرت بهم میگیم نوب
که این به راحتی به دست نمیاد همین طوری کشکی نیست که یه تیم راه بندازی با 4 تا بازی بشید قهرمان مسابقات سال اینده به جای 4 تا بازی باس 4 سال تمرین کنید
سلام و تشکر از خوش آمد گوی شما... خوشحالم از آشنایی با شما..آیدی من legend quickon پلات هم هستم ۲۴ سالمه دانشجو کارشناسی ارشد ...در جواب برخی از دوستان هم باید بگم که ایران هم دایموند زیاد داره هم تیم زیاد داره...تورنمنتهای زیادی از طرف لول برگزار میشه که البته برخی از دوستان زحمت برقراری ارتباط با ریوت رو میکنن و حتا جوایزی هم داده میشه تو همین ۲ ماه اخیر ۲ تورنمنت برگزار شد که جوایز خوبی هم داشت..که تیم ما سوم شد..بازیکن چلنجر هم کم نداریم یه گیم نت داخل تهران هست که نزدیک به ۱۰ دایموند و ۲ چلنجر ۲۴ ساعت دارن داخل اون بازی میکنن ..((اسم گیم نت و نگفتم که تبلیغ نشه))
بهرحال یه مشکلی برام پیش اومده بود تو گوگل سرچ زدم و اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم دوستان در چه سطحی هستن و خوشحالم از آشنایی با اینجا....
حالا که ما مزاحم شدیم و شما از تیم ساپورت هستین این مشکلو من به شما انتقال میدم امیدوارم حل بشه. البته این فقط مشکله من نیست خیلی از دوستان دیدم این مشکلو داشتن..
مشکل از اینجا شروع میشه که اگه تو تیم حریف یا تیم خودم یه بازیکن mf پیک کنه و اسکین cow girl هم استفاده کنه بازی برای من و خیلیها کرش میکنه و دونت سند میده و به هیچ وجه امکان برگشت به بازی نیست تا زمانی که بازی تموم شه..هرچی ریکانکت کنید دوباره ارور قبلیو میده...و مضمون ارور هم اینه که جایی که بازی و نصب کردید فایل اسکین mf موجود نیست و بازی نمیتونه اونو پیدا کنه و لود کنه....
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
ما که بخیل نیستیم. خوشحال هم میشیم چلنجر ایرانی داشته باشیم. افتخار هم می کنیم. البته انشالا خودشون رو .... نکنن :)
دوست عزیز این مشکل را فقط در اکانت های ایران داریم به خاطر اینکه isp شما کلمه cow girl را فیلتر کرده و شما موقع آپدیت این فایل را از دست دادیدنقل قول:
پیشنهاد من به شما اینه که چیلتر شکنتون را فعال کنید و بازی را ریپر کنید و بگذارید آپدیت بشه اینطوری فایل های که ندارید برمیگردند
اگر باز هم نتونستید بعد این کار به یک همچین بازی ریکانکت بشید بهتره موقعی که به یک همچین بازی برخوردید کلاینت را ببندید و با چیلتر شکن ریکانتکت کنید و بعد از وارد شدن به بازی چیلتتر شکن را خاموش کنید
متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسهنقل قول:
ممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی از دوستانم چت بن هست یعنی ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...میخواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات میشه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟
فقط شانس می خواد. خدایی من روی اکانت امریکام بازی رو یک موقعه کری می کردم 1 در برار 9نقل قول:
متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسه
5 دشمن باهوش + 4 احمق فید تو تیم خودم و دموت شدم و الان سیلور 5 هستم روی آمریکا. چون همیشه خدا فیدرها تو تیم من هستند و هرچی باهوش تو دنیا تو تیم دشمن. یک احمق هم توی تیم دشمن پیدا نمیشه هیچ وقت. الان همین اتفاق تو اروپا هم داره میفته. دشمن همه باهوش. این طرف بجه افک ترول فید این چیزا. من وقتی مثلا گلد های اروپا رو چک می کنم و اسکورشون یا سی اسشون رو میبینم میبنم یا کسی کری کرده یا مثلا شانسی اومدن بالا
صبانت مچکرم صبانت مچکرم. پینگ تو اروپا بالای 300
:n22:
اگر جریمه شده نمیدننقل قول:
ممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی از دوستانم چت بن هست یعنی ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...میخواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات میشه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟
به اضافه لگ مشتی یکدفعه بازی استوپ میشه بعد میبینی کسی رو کشتی یا مردی :) صبا مچکریم
دوست عزیز چون قاب هم جزوه ریوارد ها هستش و قوانین میگند اگه چت بن هستی بهت ریواردی تعلق نمیگیره پس قاب هم نمیگیرندنقل قول:
تنها کاری که باس بکنه اینه که co op بزنه تا دوره مجازات چت بنش تموم بشه اون موقع همه ریوارد ها را میگیره
فروم لول با kamron_devil
فروم لول بدون kamron_devil
...
بابا خدا پدرت رو بیامرزه. من که کلا 1 ماه نیست اینجا فعالیت دارم. تازه بد فروم صفحه هاش زیاد بشه کلاس داشته باشه :)؟نقل قول:
فروم لول با kamron_devil
فروم لول بدون kamron_devil
...
اون عکس ترول تو امضات واقعا درسته جاش :)