خوش بحالتنقل قول:
بدبختانه تومنطقه ما فقط فقط فقط پارس آشغال هست
نه مخابرات و نه شرکت دیگه:41:
Printable View
خوش بحالتنقل قول:
بدبختانه تومنطقه ما فقط فقط فقط پارس آشغال هست
نه مخابرات و نه شرکت دیگه:41:
میشه اسم شرکت جدید رو بگی تا ما هم کوچ کنیم _ واقعأ بعضی وقتا نجومی حجم کم میشه :20:نقل قول:
البته اگه فقط مخصوص شهر خودتون نیست
آخه مشترکین شاتل هم راضی نیستن / فکر می کنم اونا بیشتر از پارس دزد باشن :دی
بعضی سایتها خیلی سنگینه و حجم زیادی دارهنقل قول:
+
هرچی تعداد عکسهایی که می بینید بیشتر باشه حجمتون بیشتر کم میشه
سعی کنید سایتهایی رو سر بزنید که حجم کمتری داره ؛ اگه فقط به مطالب سایت نیاز دارید اجازه ندید عکسها کامل لود شه
ممکنه برنامه هایی تو سیستمتون باشه که بطور خودکار آپدیت میشه
مثل آنتی ویروس ، یا ویندوزتون
آپدیت این برنامه ها رو غیر فعال کنید
میگم چرا 3-2 هفته ای هست که سرعتم از 64 بالاتر نمیره !! بگو اینا توی upstream و downstream من دست بردن و 512 کردن به جای 2048 !!!!!!!!
این کار رو برای همه انجام دادن یا فقط خط من این طوری شده ؟!!؟چه قد نامردن !:41:
در مورد حجم دزدی و شبانه رایگان و اینا ... !!
من 3 تا شرکت تا حالا عوض کردم : پیشگامان . فن آوا . پارس آنلاین
پیشگامان :
1 - بی نهایت گدا گشنه و دندون گرد !! یعنی شبانه ی رایگان کلا تعطیل ! شاتل جلوی شبانه ی پیشگامان حکم نت اروپایی ها رو داره !
2 - پشتیبانی بی سواد و کم اطلاع ! بی حوصله هستند و به زور جواب میدن و معمولا هم غیر چک کردن میزان مصرف چیز دیگه ای بلد نیستن !
3 - قطعی و افت سرعت کلا تعطیل ! کلا قطعی نداشته نت این شرکت تا موقعی که من مشترکشون بودم ! همیشه پابرجا و سر حال .
4 - پینگ خوب : پینگ پیشگامان به نسبت پارس انلاین خیلی بهتره و برای بازی های آنلاین گزینه مناسبیه
5 - حجم دزدی تعطیل !
فن آوا :
1 - پیشتیبانی افتضاح ! پرداخت آنلاین که تعطیل ! هزینه شارژ رو بدی به نمایندگی بعد از 100 بار تلفن زدن و پیگیری کردن شاید تا 24 ساعت بعد شارژ کنند
2 - سرعت رو مثل پارس آنلاین بالاتر نمیبنده و به همون اندازه که هزینه میکنید سرویس میده . 512 بگیرید سرعت دانلودتون بیشتر 55 نمیشه . 256 بخرید بالاتر 25 نمیره و الی آخر ... ( البته در بعضی شهرستان ها عین پارس انلاین پورت میبندند ! )
3 - ولی شبانه ی رایگانش برای کسانی که از پارس آنلاین ناراضی هستند واقعا عالیه ! یعنی به همون اندازه که تو روزانه سرعت دانلود دارید تو شب هم دارید . من 1 سالی فن آوا بودم عین 360 روز سال شبانه رایگانش رو رو با 50 تا 60 دانلود داشتم .
4 - افت سرعت و یا قطعی بسیار بسیار به ندرت !! این یکی هم از دیگر مزایای این شرکته . من شاید تو کل این 1 سالی که فن آوا بودم سر جمع 2 ساعت قطعی داشتم !! حتی روزهایی که تظاهرات شده بود و همه اینترنتشون تعطیل بود برای من ذره ای تغییر نکرده بود .
5 - پینگ بسیار خوب . برای کسانی که عاشق بازی انلاین هستند فن آوا به پارس ترجیح داده میشه چون به طور معمول و روتن پینگ شما اصلا بالای 240 نمیره و همیشه پایین هستش
6 - حجم دزدی تعطیل !
این ها مزایا و معایب فن آوا بود . یه جورایی مزایاش به معایبش میچربه ولی پشتیبانی و نمایندگی هاش واقعا اعصاب پولادین میخواد تا باهاشون سر و کله بزنید حتی برای 1 گیگ شارژ ! اگر با این مورد بتونید کنار بیایید بقیه ی موارد کاملا خوب و قابل قبوله .
پارس هم که همگی هستیم و معرف حضور همگی هست . البته من از شبانه ی پارس راضی هستم ...
نه برای من که خوبه
یعنی آپ استریم و دان استریم 512 و 2048 هست
اما سرعت همچنان کمه
برعکس همه ی شما که سرعتتون کاهش داشته
سرعت من بعد از اینکه شماره های شهرستان های تهران 021 شد تقریبا 2 برابر شده
من 512 پارس دارم قبلا سرعتم چه روز و چه شب 60 بود ولی الان 112 ثابت هست:8:
پینگ هم همیشه زیر 30 هست:27:
جل الخالق:18:
من که میدونم رویایی بیش نیست:5:
خدا نکن این کارو قلب ما ضعیفه:27::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 باید سرعت بیشتری رو در اختیار شما قرار بدهنقل قول:
البته بد نیست و از سرعت واقعی بالاتره ولی طبق روال پارس انلاین معمولیه
بچه ها من از دیروز نمیتونم گوگل رو باز کنم حتما باید با چیز پی ان باز کنم.
مال شما اینطوری نیست؟
تست سرعت من همین الان. :دی
برای من هم همینطوره ولی تو حالت عادی با فایرفاکس باز نمیشه ولی با IE باز میشهنقل قول:
میشه بگین پینگ کجا را زیر 30 دارین اشتباه نمی کنید ؟ شاید 300 بودهنقل قول:
خدارو شکر اوضاع من همیشه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
دوستان برای من دیروز از ساعت 6 تا 7 حجم کم کرده
اونم نزدیک 320 مگابایت
برای دوستان هم همینطور بوده یا نه؟:19:
میشه واضح تر بگین؟نقل قول:
بله مطمئنم زیر 30 هست تو اکثر بازی های آنلاین هم 30 تا 50 هست
سلام به دوستان عزیز
من 4 ساله که آنلاین بازی میکنم. 3 سال آسیاتک داشتم و ازش هم راضی بودم تا اینکه سال قبل با ارائه سرویس شبانه رایگان به شدت افتضاح شد.شب که میرفت رو ترافیک رایگان پینگ تایم میومد رو 2000 و تا خوده صبح همینطور بود و در عین حال IP در ساعت رایگان عوض میشد و میرفت رو ISP دیگه.برای همین تصمیم گرفتم شرکتو عوض کنم.از دوستانم که آنلاین بازی میکردم سوال کردم. هر کس یه چیز میگفت بعد به حرف یکی از دوستان صمیمی پارس آنلاین رو انتخاب کردم.ولی آلان که از این شرکت اینترنت گرفتم میبینم که پینگش واقعا بده.اصلا نمیشه باش بازی کرد. برای مثال من با آسیاتک در سرورهای اروپایی بدون lag و dly بازی میکردم (ping 170) ولی با پارس اصلا تو سرور نمیتونم برم و kick میشم به خاطر پینگ بالاش(ping 280).ولی خوب دانلود کردن با پارس واقعا خوبه.شما ایترنتی سراغ دارید که هم سرعت دانلود خوبی بده هم به درد گیم آنلاین بخوره ؟ با تشکر
اون با داخل کشور هستنقل قول:
پینگ من هم حدود 60ه همیشه
درستش همینه دیگه !!!:13:نقل قول:
30 خیلی عالیه و این تقریبأ غیر ممکنه :دینقل قول:
میشه واضح تر بگین؟
بله مطمئنم زیر 30 هست تو اکثر بازی های آنلاین هم 30 تا 50 هست
پیگ من در بهترین حالت 200
واقعأ خوش بحالتون اگه 30 باشه /
نقل قول:
سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
وارد منوی setup شده و بعد basic setup و داخل ای صفحه موارد زیر رو انجام بدید.
1- گزینه PPPOE رو انتحاب
2- vpi,vci رو باید از پارس بپرسید(معمولا vpi=0,vci=35)
تنها نکته اینه کا برای اینکه کادر vpi,vci روشن بشه باید Autodetec رو disable کنید
3- و بعد user,pass خودتون رو وارد کنید و بعد save کنید
4- تنظیمات Wireless رو هم باید از منوی Wireless انجام بدید
توجه::18:
کاملا خلاصه میگم بدون مقدمه چون حوصله تایپ زیاد ندارم:31: - آخرین خبر راجب کندی سرعت در بعضی مراکز:2:
امروز از شرکت بهم زنگ زدن و گفتن این به دلیل این میباشد که یوزردر منطقه مخابراتی شما پرشده هست و با کم شدن پهنای باند مواجه شدیم و برای همین اینطوری شده
ما به مخابرات درخواست پهنای باند دادیم و به محض دریاف سرعت شما به حالت اول بر میگردد:10:
منم گفتم تاریخش کی هست گفت نمیدونیم :13:
گفتم تا قبل عید هست بازم گفتن نمیدونیم:13: و منتظر جواب مخابرات هستیم:46:
خب پس درست میشه بازم گفت نمیدونیم اما مطئنا مخابرات پهنای باند بده سرعت شب شما مثل اول میشه
خب اینم کاملترین و اصلی ترین خبر
ایشالله مخابرات زودتر پهنای باند بده و سرعت برگرده به حالت اولش
یه ضرب المثل چینی هست که میگه : آش ، به همین خیال باش :31:نقل قول:
خب پس درست میشه بازم گفت نمیدونیم اما مطئنا مخابرات پهنای باند بده سرعت شب شما مثل اول میشه
دوست عزیز اینا همش کشکه ، پهنای باند کدومه ؟ اینا خودشون با ترفندهایی که بماند ، سرعت رو محدود میکنن :21: بعد با این حرفا گوش ملت رو پر میکنن . اگه اینطوره چرا فاصله زمانیه 12:30 تا 1:00 و 6:00 تا 7:00 که جز زمان های ترفند دار محسوب میشن و اکثرا هم از این ترفند خبر دارن و ازش استفاده میکنن سرعت همون ، سرعت روز هست ولی به محض اینکه ساعت 1:00 شد ، یکدفعه سرعت پایین میاد ؟ یا به محض اینکه سرعت 6 صبح شد یکدفعه سرعت بالا میره ؟ در حالیکه اکثر دوستان ساعت 6:55 دقیقه رو برای خاموشی انتخاب میکنن ، درسته ؟
نتیجه اینکه : بعد از گران شدن بهای دلار و عدم توانایی در خرید پهنای باند جهانی باید منتظر سرعت پایین تر از اینها هم باشیم .
منم با نظر اين دوستمون موافقم.نقل قول:
مگه ميشه در تمام مناطق مخابراتي يكدفعه ظرفيتشون تموم بشه.
يعني تو اين 1ماه اينقدر آدم اومدن تو پارس آنلاين ثبت نام كردن كه همه پورت ها تموم شده.
الان شما تو يه منطقه مخابراتي هستي من در يه جاي ديگه،اينجوري كه شركت بايد براي كل ايران پهناي باند بخره نه فقط براي منطقه شما.
ثانيا اين دوستمون راست ميگه، اگه شما يه بار 5صبح پاشي ميبيني بين 5 تا 6 سرعت دوباره افزايش پيدا ميكنه.مگه اون موقع كسي دان نميكنه؟!اين دليل هايي كه برات اورده به نظر من همش بهانه اي بيش نيست.
من گرانی دلار رو دلیل اصلی این کارشون نمیدونم و حتی مطمئنم سرعت کمتر نمیشه
چون شرکت های رقیب هم هستند پس بر ضرر پارس آنلاینه
اگه دلار بخواد گرون بشه باید برای بقیه شرکت ها هم همینطور باشه اما تو همین تاپیک دوستانی بودن که گفتن سرعتشون تو شب از شرکت های دیگه خوبه
و دیگه اینکه اگه بخواد سرعت بخاطر این مسائل کم بشه باید کل ایران کم بشه ( پارس آنلاین ) اما اینطور نیست و بعضی از مراکز سرعتشون کم نشده
اینکه میگید 1 تا 6 کم میشه خب باید هم کم بشه چون سیستم نرم افزاریشون تو اون بازه زمانی تغییر میکنه اگه اونا 12:30 تا 7 رو رایگان میکردن مسلما کم میشد ( چون رایگان حساب میشه سیستم خود به خود تغییر میکنه )
هرچند باز هم نباید گفت حرف این خانومه درست بوده اما به امید اینکه سرعتمون دوباره برگرده به حالت اولش
ممنون واسه نظراتتون - کسی اطلاعات بیشتر داره بگه تا همه استفاده کنن:11:
من یه مدته پینگم از همیشه بهتره و سرعتمم حدود 10-20 تا افت داشته... چه مرگمه؟؟؟ : ))
البته شبانم افتضاحه 500 مگ به زور میگیره...
نقل قول:
این چند وقته برای من هم پینگ خیلی بد شده ولی سرعت دانلود فرقی نکرده و مثل قبله
سلام
ترفند 6 تا 7 چجوریه؟همیشه قابل اعتماده یا ممکنه کم کنه و ریسکه؟برای همه شهرها جواب میده یا ممکنه شهر به شهر تفاوت داشته باشه؟
در پست اول همین تاپیک تمام موارد مربوط به ترفند ها گفته شدهنقل قول:
مطلب داخل SPOILER بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست و تنها به عنوان بایگانی حفظ می شودنقل قول:
خب منظور منم همین بود ! اینا خودشون برای اینکه تو مقدار مصرف پهنای باند صرفه جویی بشه خودشون عمدا سرعت رو پایین میارن ( دانلود بیشتر= مصرف پهنای باند بیشتر= هزینه بیشتر خرید برای شرکت ! ) پس ربطی به دانلود شبانه و پرشدن ظرفیت یوزر نداره . به نظر من تعداد یوزر و مصرف روزانه اینترنت خیلی بیشتر از مصرف شبانه هست ولی برای اینکه آبروی شرکت حفظ بشه روزا نمی تونن سرعت رو محدود کنن چرا ؟ چون تعداد مصرف کننده برای دانلود شبانه زیاد نیست .نقل قول:
اینکه میگید 1 تا 6 کم میشه خب باید هم کم بشه چون سیستم نرم افزاریشون تو اون بازه زمانی تغییر میکنه اگه اونا 12:30 تا 7 رو رایگان میکردن مسلما کم میشد
[
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
آخرین باری که از این ترفند استفاده کردم دیشب بود که هنوزم این ترفند پابرجاست . ممکنه 12:30 تا 1:00 قابل اجرا نباشه ولی 6:00 تا 7:00 برای اکثریت جواب میده .نقل قول:
گوگل چرا باز نمیشه ؟؟؟
بازی جدید پارسهنقل قول:
شما آی پی شو بزن باز میشه 209.85.173.147
پارس آنلاین
میتونم در وصفت یک کلمه بگم
دهنت صاف!
سرعت شبانه خیلی اومده پایین
به کدوم خدایی باید شکایت کنیم؟
حداقل باید بهشون بگیم که بفهمن مردم حالیشونه
دوستان سرعت شبانه من خیلی خوب شده چند روزه برای کسی بهتر شده؟
البته اینو باید برای تمام اینترنت کشور گفتنقل قول:
از اینترنت استاندارد هم محرومیم
کاش استاندارد
سرعت افغانستان رو نگاه کنید کولاکه
نه اینکه نباشه توی ایران میدن اون سرعت رو به مردم
اینها میترسند که به مردمشون چیزی بدهند
فقط میتونم بگم توی بدترین کشور داریم مردگی میکنیم نه زندگی
bache ha man soatam joorie ke bara har saiti 10 sanie tool mikeshe biyad ba la moshekel sarasarie?????
برای من هم خوبه کلا البته همیشه همین بوده ولی افت سرعت رو نداشتمنقل قول: