اکانت 2 مگابیت چه قدر سرعت میده؟
Printable View
اکانت 2 مگابیت چه قدر سرعت میده؟
صبح تا ظهر بین 300 تا 400 و بعدظهر همون 2 مگ ولی بازم بستگی به موقعیت جغرافیایی شما دارهنقل قول:
شبها چی؟......
2 مگ طرح قديم تا 400 ميره كه رو 3 مگ بستن اما 2 مگ طرح جديد بهترين شكلش تا 275-270 ميره آپلودش هم شده 1 مگ شبها كلا ربط به شلوغي منطقه داره مال من دو شب 260 پنج شب 50 نميشه دقيق گفت نوسان داره ديگه بعضي خوش شانسن منطقشون خلوت هميشه سرعت كامل ميگيرن بعضي نه كلا اگه هر سرويسي داشتين شبها هم سرعتش خوب بوده براتون رو 2مگ يا هر سرويس ديگه هم بايد همينطور بشه.نقل قول:
نقل قول:
بزنم به تخته آنتن من فوله البته طبقه دوم و سوم هستیم
در تایید حرف دوستان، 512 قدیم رو تا یک مگ می کشیدم، الان شده خود 512:n15:
سلامنقل قول:
دقیقا در همین مورد میخواستم بپرسم ، 512 دیگه تا 1 مگابیت نمیره ؟؟
و سوال مهمتر:
دوستان در مورد طرح نامحدود 1 که میگن ضریب اشتراک 1 به 10 هستش چه سرعتی رو دارن؟
14 کیلوبایت در ثانیه :دینقل قول:
در تاييد حرف دوستمون 1 به 10 افتضاح نه تنها سرعت نداره بلكه اعصاب هم واسه آدم نميزاره سرعت 1 مگ اكثرا 16 تا فوقش 20. اگه نامحدود ميخواين 1 مگ نامحدود اداري بگيريد يكي از دوستان چند صفحه قبل گفتن سرعت 120 راضي هم هستن.
اما خب محدودیت زمانی داره درسته؟نقل قول:
تو فکر این هستم که.... 2 مگابیت 3 گیگ در ماه میتونه کافی باشه برای کاربر معمولی؟
شب تا صبح چه قدر به نظر شما دانلودمیده ؟ ( 2 شب تا 8 صبح )
بله محدوديت زماني داره 8 صبح تا 8 شب من خودم 2 مگ طرح جديد دارم با صرفه جويي احتمالا بشه با3 گيگ به عنوان يك كاربر معمولي 1 ماه سر كرد براي شبها همينطور كه گفتم بستگي به شلوغي منطقتون داره2 مگ براي من بدترين سرعتم 50-60 بوده براي تايم مجاني شبي 1 گيگ خورده اي خدارو شكر ميشه گرفت (ببين كارم به كجا رسيده با اينترنت 2 مگ تايم مجاني 1 گيگ ميگيرم ميگم خداروشكر اونوقت بعضي ها گفتن تا 5 گيگ هم ميگيرن شلوغي و خلوتي منطقه مهمه) اما زماني كه دانلودي ها زياد بشه فقط اين سرعت كم آدمو حرص ميده. در واقع شما بايد خودت بدوني شلوغي شبها براي منطقتون چطور سرويس قبلي كه داشتين چه سرعتي بود شبها تايم مجاني چه سرعتي ميداد اگه تايم مجاني خوب سرعت ميگرفتين كه به احتمال زياد اين هم سرعت خوبي ميده اما توقع كامل 2 مگ در كل 6 ساعت تايم مجاني نداشته باشين چون براي من كه شانسي بوده هر چقدر رو به صبح هم بريم خلوت تر ميشه و سرعت بهتر.نقل قول:
به نظر شما بهترین پکیج کدومه برای سرعت حداقل 1 مگابیت ! و پهنای باند مناسب
:n06:
انتخاب بهترين پكيج بستگي به خود شما با نياز مصرف شما داره براي حداقل تا سرعت 1 مگ اگه مثل من جغد باشين يا كاربر كم مصرف يك 2 مگ 3 گيگ برميدارين يا يك 1 مگ 4 گيگ كه هم صبحها براي كارهاي خورده ريز اينترنت داشته باشين هم شبها تايم مجاني استفاده كنين كه از لحاظ قيمت يكي هستن فقط 1 گيگ حجم 1 مگ بيشتر اگه هم صبح كار باشين كه يا 1 مگ نامحدود اداري يا سرويس هاي حجم كمتر ا مگ -8 گيگ اگه هم چند ماهه ميخواين كه بسته به نيازتون هر حجمي كه خودتون ميدونين.
مبین نت بجای اینکه سیاست دیگر شرکتها رو پیش بگیره و بقیه اشتراکها رو هم بالا ببنده،512 رو هم آورد پایین تا نسبت به یک مگی ها ظلم نشه!!نقل قول:
----------
تست سرعت و پینگ با نقاط مختلف دنیا،مبین یک مگ حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش طبق گفته دوستمون بستگی ب منطقه داره ، من با 2 مگ قدیم شبی راحت 7گیگ بعضی وقتا هم 8 گیگ میگرفتم (تو پستهای قبل مدارکش موجوده :دی)نقل قول:
ولی با این 2 مگ جدیده رکوردم شبی 5 گیگه البته تمام موارد ذکر شده دانلود از سرور با اکانت vip بوده.
سلام.
دوستان عزیز.
من به دلیل اینکه هر چند وقت یکبار میرم شهرستان، به اینترنت نیاز دارم، تصمیم گرفتم وایمکس بخرم و تا اونجایی که شنیدم، مبین نت بهتر هست از ایرانسل.
حالا چند تا سوال.
1- الان چک کردم، دیدم یه طرح ویژه نوروزی گذاشتن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون همین رو بگیرم؟ چون اگر تهران باشم، دائم اینترنت دارم و فقط برای خارج از تهران میخوام.پ
و گفته که مودم رایگانه.
فقط یه کم گیج کننده است، تو پوستر نوشته که 1مگ 6ماهه، 18گیگ، هزینه اش 80 هزار تومنه.
بعد تو جدول پایینش، رقم 300 هزار تومن زده !!!
داستان چیه؟
2- نصبش چجوریه؟
خودم میتونم نصب کنم یا حتما باید از مبین نت بیاد نصب کنه؟
3- تا یک مگ رو راحت میدن؟ یا اینکه کارت دانشجویی میخواد؟
اون طرح بدون مودم 80 تومنه. هزینه ی مودم داخلی هم 220 تومنه.نقل قول:
نصبش کار سختی نیست، راهنمای نصب تو سایت هست. اما بهتره نمایندگی نصب کنه.
سلام
دوستان پهنای باند اضافه برای پلن 2 گیگ 3 گیگ محدودیت در ماه چنده؟:n05:
دوستان عزیز من طرح 1mb مبین نت رو فعال کردم و یه چیز بگم باورتون نشه سرعت دانلود من 2kb\s نهایتش تا 5kb\s برسه بله 2kb\s خودمم باورم نمیشه اینترنت 1mb با محدودیت دانلود اشتراک 1به4 تو روز این طور باشه واقعا نوبره دارم دیونه میشم در ضمن انتن مودم 5 چراغ روشنه و انتنش پره سیستم من هم مشکلی نداره چون یه مودم دیگه وصل کردم بهش کاملا معمولی بود و مشکل سرعت نداشت از دوستان کسی میدونه دلیل این مشکل چیه چرا سرعتم با مودم خودم اینطوره.مشکل از مودم یا شبکه مبین نت شما راه حلی به نظرتون میرسه لطفا کمک کنید هر چقدرم با خدمات مشترکین مبین نت تماس میگیرم به جای نمیرسه و درستش نمیکنن یه جور میپیچونن میره اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمای کنه به خدا اصابم خورد شده شما هم بخندید اینترنت 1mb\sسرعت دانلود 2kb\s نوبره نوبر:n04::n04: قبلا با dillup سرعتم 4kb\s بود
ممنون میشم کمک بکنید....:n27:
12600 تومن ناقابل.نقل قول:
سلامنقل قول:
در ساعات مختلف تست کنید ، عوامل مختلفی مثل ترافیک و ... میتونه دخیل باشه نگران نباش
برای باقی پلن ها هم همینقدره؟!؟!:n04:نقل قول:
نه، ولی اونام گرونن (نسبت به شرکت رقیب).نقل قول:
دوستان پس تایید میشه الا 512 دیگه اندازه 1 مگابیت سرعتم نمیده؟
باز خوب هست که 512 شما به اندازه اسمی خودش 64kbs سرعت دارهنقل قول:
برای من که طرح کلاهبرداری نوروزی مثلا 1 مگ را فعال کردم که سرعتم از 64 اصلا بالا نمیاد و تازه پشتیبانی هم میگه سرعت 1 مگ با اشتراک 1 به 4 باید بین 32 تا 128 باشه و من که سرعت 64 دارم سرعتم خیلی هم خوبه!!!!! :n21:
عیدی مبین نت به کاربرای قدیمی
طرح های قبلی رو دیگه فعال نمیکنه.2048که16تومن بود.حالا باید30تومن پیاده شی فقط 3گیگ
حالا گرونش کردین جهنم,لاقل دانلود شبانه رو یه صفایی بش بدین
با مبین نت فقط جیب آدم خالی میشه,احساس نت داشتن ولذت بردن ازش نابوده این وسط
سایت باز کنه بگه ما گداییم واسمون پول بفرستین بهتره تا این کارارو بکنن
سلام
اصلاْ این که سرعت شبانه را کم میکنند خودش یک جور مرضه. چون ابزار و امکانات که یکیه؛ دیگه چرا باید سرعتش را کم کنند؟
هزینه ای که براشون نداره؛ فقط میخواهند کاربر به دانلود روزانه نیازمند بمونه.
نه هزینه داره نه مشکل پهنای باند دارند.هدف فقط جمله آخرته یعنی دانلودهای روزانه،خرید بیشتر،پول بیشترنقل قول:
من بالاخر 2 مگ 3 گیگ در ماه رو گرفتم فعلا همه چیز عالی هست از لحاظ سرعت حداقل 2 مگابیت رو داره میده.
امیدوارم کم نیارم در مورد پهنای باند ماهانه....
:n04:
با سلام امروز یه مقایسه انجام دادم کار من میدیاست ارسال فایل ویدوئی به سایت ...
سرعت آپلود برام مهمتر از دانلوده ولی میخام بگم که مبین نت چقد مارو اسکل فرض کرده ...با این مقایسه
این تست سرعت از سرویس مبین نت 1 مگابایت محدود که ترافیکش گیگی 8400 تومن
اینم تست از مخابرات 512 نامحدود که ضریب اشتراکش 1 به 8 میباشد ...
هردو تا تست در یک زمان گرفته شده ...
حالا تورو خدا یه مقایسه کنین کاری به سرعت دانلود ندارم.. آپلود 1 مگ باید کمتر از مخابرات باشه تازه اونم با ضریب 1 به 8
واقع نام شرکت مبین نت رو باید به عنوان شاه دزدان ایران قلمداد کرد وقتی با ماهی 25 تومن میتونم سرعت آپلودی بیشتر از
مبین نت داشته باشم چرا باید واسه سرویس محدود که برای کار من ماهی 50 تومن ترافیک تازه واسه 6 گیگ پول بدم
شما بگین دوستان آخه این انصافه ... ؟
واقعا متاسفم ....:n22:
حالا شما هی اینجا دارید میگید دزد و ... کیه که رسیدگی کنه؟:n13:
ولی خوبه که نتایج رو میزارید
دوستان من از مشترکای قدیم این مبین مت هستم و یه تست که با گوشی از طرح ۵۱۲ خودم گرفتم براتون میزارم:
در یک کلام بگم:
ای کاش این مبین نت یکم انصاف داشت....
قیمتاش رو که برده بالا . شبانشم افتضاحه!
من الان آنتنم از ۴ خط به دو خط افت کرده...
سرعت در حد ۴۰ کیلوبایت هست...
سرویس ۵۱۲ و کلی پول و هزینه...
خدائیش اگه بتونم این مشکل نویز لعنتی رو حل کنم برمیگردم همون ۵۱۲ نامحدود ADSL اونم ماهی ۲۵ تومن که صد تا این طمطراق مبیننت رو میارزه...
دوستان سلام
من یک ساله مودم جیبی دارم با طرح دو ساله
اسماً سرعت 128 اما از همون اول گفتن که جیبی ها تا 512 بسته به ترافیک سرعت می ده
چیزی که من در عمل دیدم دقیقاً همین سرعت 512 بوده از اول تا امروز. یعنی سرعت دانلود حدود 55-60
حالا اون مودم رو دارم می دم به کسی، می خوام یه طرح جدید بگیرم. ADSL هم راه نداره واسم وگرنه دور از جون خر مغزم رو گاز نگرفته بود بیام سمت مبین نت دوباره
موندم بین طرح نوروزی 1 مگ و اشتراک دو مگ
از طرفی قیمت طرح نوروزی خیلی به صرفه است اما از طرف دیگه اصلاً نمی تونم با سرعت 512 کنار بیام. می خوام سرعت دانلودم حداقل 100 باشه
گفتم یه مشورتی با شما داسته باشم راهنمایی کنید. به نظرتون این یک مگ جدید واقعیه؟ یعنی 128 رو می ده واسه دانلود؟ یا گور بابای پول کنم برم سراغ دو مگ؟
یه سوال مهم دیگه اینکه به نظرتون مودم جیبی بگیرم یا بزرگ؟ فرقی در گیرایی و سرعت دارن اصلاً؟! اگه ندارن به هر حال قابلیت حمل و نقل جیبی چیز خوبیه.
هر چقدر نظرات بیشتری بدید بیشتر استفاده می کنم. خواهشاً اگه زودتر هم راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید.
منتظرم.
ممنون.
قبلا مودم Tp Link داشتم راحت مک ادرس میدادم تو مودم وایمکس چجوری میشه مک ادرس خاصی داد که جز این کسی نتونه از وایرلسم استفاده کنه ؟
بستگی به نوع مودمت داره.برای من dx350 هست از این راه میشه:نقل قول:
وارد 192.168.1.1 میشی،تب network و بعد سمت چپ wifi رو میزنی،بعد وسط صفحه گزینه next رو میزنی،قسمت ACL-setting رو پیدا میکنی و منوی کشویی که در حالت disable قرار داره رو در حالت ......allow only following mac addresses رو انتخاب و در کادر پایینش مک ها رو میزنی.در آخر هم apply فراموش نشه.
من از مبین نت پهنای باند ۱ مگ با محدودیت ۱۰ گیگ داشتم که از طرحهای قدیمی بود.خوب بود من راضی بودم با توجه به قیمتش دکه ۳۵۰۰۰ تومن بود برای من.بعد که از این ماه طرحهای قدیمی را تمدید نکرد مجبور شدم برم روی یک مگ نامحدود که عملا بیشترین سرعتی که ازش گرفتم ۱۵-۱۶ کیلوبایت بوده.زنگ زدم پشتیبانی گفتم سه تا اسکرین شات از speedtest بفرست که فرستادم و اینم جوابشون:
دیگه قضاوت با خودتون.پول یک مگ پهنای باند ۱۲۸کیلو با منت.نقل قول:
مشترک گرامی
باسلام واحترام
سرویس 1024 کیلوبیت برثانیه معادل 128 کیلوبایت برثانیه میباشد(برای تبدیل بیت به بایت تقسیم بر 8 انجام میشود) چون ضریب اشتراک درشرکت مبین نت برای طرحهای نامحدود 1 به 10 میباشد بنابراین سرعت دانلود شما درپهنای باند 1024 کیلوبیت برثانیه 12.8 کیلوبایت برثانیه میباشد.
با تشکر
میگن طرح نوروزی در حد طرح 512 خودمونه یعنی سرعت دانلودش باید همون 60 باشه مودم جیبی زیاد خوب نیست باید 600-500 متری آنتن باشه تا جواب بده بهترین مودمشون یه مدل از green packet هست که الان اسمش یادم نیست تو سایت مبین زده پایین مودم یکم چاقهنقل قول:
سلام دوستان کسی طرح 128 ماهیانه محدود رو داشته یه تست بزاره واسه سرعت آپلود میخام ببینم چطوریاس .... ممنون
سلام دوست عزیز من سرویس 1 مگ رو دارم در طول روز 130 تا 140 رو هم بهت میده ولی شبا میاد رو همون 70 تا 80 واسه دانلود رایگاننقل قول:
ترافیکش هم واسه هر گیگ 8400 باید پول بدی اگه برات به صرفه است بگیر... در کل نسبت به ADSL خیلی خیلی خیلی گرونه...اینم تست سرویس یگ مگ 6 ماهه :
با تشکر از دوستانم mehdixp و mohammad ahmadiنقل قول:
دوست خوبم
الان اشتراک شما، همین طرح ویژه نوروزه یا اشتراک معمولی یک مگ با 4 گیگ حجمه؟
سرعتتون خوبه. اما اگه قرار باشه ماهی 30 تومن بدم سرعت دو مگ با حجم 3 گیگ رو به سرعت یک مگ با حجم چهار گیگ ترجیح می دم. به شرطی که همه طرح ها سرعتشون مثل شما واقعی باشه.
دوستان دیگه هم کمک کنند لطفاً. در مورد تفاوت مودم جیبی و غیر جیبی هم راهنمایی کنید. مودم جیبی من که تیو تهران (سید خندان) مشکل نداره اما توی گرگان (شهر آباء و اجدادی) مثل نقشه گنج گشتم تا یه جایی پیدا کردم آنتن بده. با این وجود سرعتش بازم همین 512 واقعی بود. نه یه ذره بیشتر.