من نگفتم که بشینید فقط دعا کنیدنقل قول:
زیاد دعا می کنید شهرمون پیامبر اینا ظهور می کنه :31:
Printable View
من نگفتم که بشینید فقط دعا کنیدنقل قول:
زیاد دعا می کنید شهرمون پیامبر اینا ظهور می کنه :31:
عجب پور بیلدری :دی
جیگر وارد میشوددددددد
هر مورد را نفهمیدید فردا شرح می دهم براتوننقل قول:
Fort battles
- You now get experience points for fort battles
- Survivors in a fort battle have the chance to find items
- There is a graveyard in each fort that show the results of the last battles
- Dying in a fort battle doesn't have affect on the 48 hour duel block
- Counselors of the attacking and defending towns have the chance to give priority to players so that they definitely get a spot in the battle
- The fort battle rules are now shown
- It is shown which town fights on which side of the battle
Other
- There is a new town ranking that includes forts and other values
- The homepage now has links to all InnoGames games
- Horses are now shown on the left side (just looks a lot nicer)
- The page selection for messages is more convenient when a lot of pages exist
- The town rights in the fort has been fixed
- The level 67 quest sequence has been made easier
- Players receive a message when there have been unsuccessful logins since the last login
- Players in a spot are sortable
الان فردا شرعی شد:دی
ترجمه بده.....
من شماها رو دوست دارم. بگم بگم؟
میگم:
عبادت نکنید یا اگه میکنید درست و حسابی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه پشت سر هم :دی
راستی دوستان
این عکس یکچیای دیگه هم میگه
1- اون کیبورد منو نشون میده که باهاش با شما چت میکنم
2- مشکی رنگ عشقه
3- گیر چقدر تجربه بودن برای لول آپ
4- مورورگر مجزا برای کار مجزا
بقیه با شما.......
سعيد فروم شهر رو چك كن! برنامه رو عوض كردم!! اول كاري Town Hall رو كامل كنين!!
دیروز جنگ را بردیم ماکوس می گه برم به فورت میدیل ها آتاک بدم با یکی یکی فاندر ها صحبت کرده قراره اگه هر شهر که نیاد به آتاک از فدراسیون انداخته بشه بیرون و اون عضو هایی که گفته شده اگه نیایند از شهر انداخته بشه بیرون
انگار اینبار مارکوس داره جدی حرف می زنه دیروزم کارکوس و من در دفاع بودیم این گفی بی مصرف به عنوان آتاکر بود داره حالم از اون نفوذی لیدر نما به هم می خوره
اگه سيلور بودم ميومدم كمكتون ولي بايد اينجا بمونم و چانگ آني ها رو پاس اوت كنم!! ممد هم كه دم به دقيقه خودش رو پاس اوت مي كنه!! يكي نيست بهش بگه بابا جان تو كه ميري خودت رو پاس اوت مي كني كار گروهي ما رو براي پاس اوت چانگ آني ها لنگ مي كني!!!نقل قول:
دیروز جنگ را بردیم ماکوس می گه برم به فورت میدیل ها آتاک بدم با یکی یکی فاندر ها صحبت کرده قراره اگه هر شهر که نیاد به آتاک از فدراسیون انداخته بشه بیرون و اون عضو هایی که گفته شده اگه نیایند از شهر انداخته بشه بیرون
انگار اینبار مارکوس داره جدی حرف می زنه دیروزم کارکوس و من در دفاع بودیم این گفی بی مصرف به عنوان آتاکر بود داره حالم از اون نفوذی لیدر نما به هم می خوره
اگه قرار باشه جنگ باشه من می خواهم همتون بیایید برای کمک
چه زود یادتون می ره یک زمانی با این میدیل ها درگیر بودید ضمنا این چینی ها متحد میدیل ها هستند یعنی در دفاع از فورتشون کمک خواهند کرد پس انتظار دارم بیایین همتون کمک البته با یک یوزر چون امکان داره تشخیص بدند مولتی هستید و بن کاری بشه
بگو بزارن بعد از آپديت جديده تا يه چيزي هم گيرمون بياد اين وسط!!نقل قول:
اگه قرار باشه جنگ باشه من می خواهم همتون بیایید برای کمک
چه زود یادتون می ره یک زمانی با این میدیل ها درگیر بودید ضمنا این چینی ها متحد میدیل ها هستند یعنی در دفاع از فورتشون کمک خواهند کرد پس انتظار دارم بیایین همتون کمک البته با یک یوزر چون امکان داره تشخیص بدند مولتی هستید و بن کاری بشه
منم همون را گفتم فعلا به کل فاندر ها تلگرام زدم چون نمی خواهم اینبارم مثل دفعه قبلی بشه فکر کنم گفی اصلا هماهنگی نکرده بود چون از دیروزم که معلومه به عنوان مهاجم بود ریپورتشم نگاه کردم به عنوان مهاجم شرکت کردهنقل قول:
به خاطر اون اینبار دیگه به حرف های مارکوس توجه نمی کنم خودم به همه فاندر ها تلگرام دادم که هر وقت بگین می رم برای آتاک
من نمی دونم چرا فروم کوروش اینجوری برام نشون می ده قبلا اینجوری نبود وقتی شهر دیگه ای بودم اومدم اینجا اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول من که هستمنقل قول:
فقط باید یه اسلحه بخرم البته الان هیچی پول ندارم
چانگ ان ها همشون (تقریبا) پس اوتننقل قول:
دیشب کجا رفتی ؟؟ اون یارو که پس اوت کردی ،من یکی دیگرو پس اوت کردم
ممد رو هم که از اول گفتم بی خیال(البته یادتون باشه این ممد best dueler شهر هست )
حتما میامنقل قول:
اینم حرفیهنقل قول:
لوگو جان:دی
ما هنوز به لونه زنبور چینی ها حمله نکردیم. این چانگ آن دیگه اون چانگ قدیم نیست. الان همشون رفتند 2-3 تا شهر دیگه چینی ها
سلام به همگی!
این شهرداری چه سریع ساخته شد!:دی
حالا که عین خیار خوردن! شهر رو میسازین تورو خدا این اسلحه خونه رو هم بسازین که من احتمالاً امروز لول آپ می کنم و اون اسلجه توپ رو میخوام بخرم
کدوم شهرن بگو بریمنقل قول:
بعدشم لوگو خودتی
یا بگو لوگوس یا مهرداد
خب لوگوس هم جمع لوگو هست دیگه...چه فرقی داره!نقل قول:
بعدشم لوگو خودتی
یا بگو لوگوس یا مهرداد
اون چینی هایی که اون زمان میزیستند مارو توی یه ضربه پاس اوت میکردننقل قول:
خب بچه ها باید قبول کنیم که ما دانش و تجربمون از بازی نسبت به اون موقع ها رفته بالا..
تو پروفایل چانگ ان نوشتهنقل قول:
کدوم شهرن بگو بریم
الووووووو
کسی نیست:دی
دعوتنامه پارسااپیس میخواین بدم؟
آرش به جای دعوت نامه ترینر بازی stronghold 2 رو بده دهنم سرویس شد نمیتونم مرحله رو رد کنم !!! :sad:
من از تقلب خوشم نمیاد.....:21:
دوستان بریم تسک منیج رو بزنیم
رفتم چوب خوردم برگشتم.
گنده ها برن انتقام منو بگیرن..... حاجی ی ی ی چاقال ل ل
اين يارو ديشب نزديك بود پاس اوت بشه رفت خوابيد!! 650 تا بهش زدم قرار شد مهرداد پاس اوتش كنه كه رفت خوابيد!! امشب كارش رو يه سره مي كنيم!!!نقل قول:
رفتم چوب خوردم برگشتم.
گنده ها برن انتقام منو بگیرن..... حاجی ی ی ی چاقال ل ل
Iron mining برام باز شد!!!
===
يه سوال!!
حداكثر دميج اسلحه من 85 هست كه با ويگور 100 ميشه 185 !! ولي من توي يه دوئل تا 192 تا دميج هم زدم!! اون هفت تا دميج اضافي از كجا اومده؟؟!!
من دیروز نفت برام باز ش:دینقل قول:
Iron mining برام باز شد!!!
4 روز پیشم کاری با 71% تجربه
لابد يوزر كارگره منظورته؟!!نقل قول:
من دیروز نفت برام باز ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 روز پیشم کاری با 71% تجربه
آره :دی
جوجوک که هیچ کاری براش باز نیست
حاجی تو هم م م م:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=263775
آقا این یارو که تو شهر ما بود بن شده بود از بن در اومد......
اگه به شونه ها بزنی 25 % اضافی دمیج می زنی اگه به سر بزنی 50 % اضافی محاسبه می کنهنقل قول:
حالا مونده چند درصد حساب کنه مثلا می تونه شونه بزنی 10 % اضافی حساب کنه مونده به شانست
Victor Kruger منم این را بن دیده بودم حالا بن نیست فکر کنم بخشیده شده و یا پارتی بازی شده :31:نقل قول:
جوجوکم می تونه با لباس مناسب دارای کار خوبی بشه مثل همون لباسایی که برای جیگر گفتم خریدی جوجوک هم نیاز به راهنمایی داره یک یوزر برای وست استت باز کنه آپدیت کن بررسی کنم ببینم با کمترین پول کدام کارا را می تونی باز کنی :31:نقل قول:
این نفت کار خیلی خوبیه اگه لیبورت را ببری بالا تا 450 دلارم تا حالا بهم پول داده ( خیار و مشنگ )نقل قول:
می خواهی منم با مشنگ چند تا دمیج بزنم البته نمی تونم زیاد بزنم چون ایم نداره :31:نقل قول:
نقل قول:اینجا می تونی پیداش کنی :31:کد:http://www.gamezone.com/hints/hints.htm
برای چیه این پارسااپیس ؟؟نقل قول:
الان دیگه خودتون تجربتون در بازی رفته بالا می دونید چی به چیه اونا دیگه پیر شدند :21:نقل قول: